14

Смешко

преди 8 години

До ОСТАВКА !!! Смешен коментар със смешен довод.Тогава *** в Сифия живееха 500000 души и имаше 100000 коли, токо че не ми прави глупави заключения червен ***.

13

fvdfgf

преди 8 години

И в т.нар. "бели" държави спират трамваите като натрупа сняг. Стига сте мрънкали. Не само в България некадърни кметове крадат, не само там не чистят навреме.

12

1100 машини

преди 8 години

Ревете, готованци, РЕВЕТЕ! ХА-ХА-ХА!

11

до 11

преди 8 години

До Пешо,абсолютно си прав,няма такива хленчовци

10

Анонимен

преди 8 години

До PenchoАми Пенчо *** в една "бяла" държава и виж как там се грижат за хората без да ги крадат. Хората отдавна са разбрали, че трябва да се свърши работа - много по-евтино излиза на данъкоплатеца. Но тук това не важи защото се краде!Ако не разбираш да обясня по-подробно почистваш навреме, а не оставяш всичко да се вледени без надежда за почистване, грижиш се за хората, защото е по-евтино да почистиш, отколкото да ги лекуваш и да не работят, но за това трябва малко разум.

9

Пешо

преди 8 години

Ревете, ревете, готованци. Така и така това е единственото, което умеете. Забавно е човек да ви гледа отстрани, как постоянно се чудите какво да чоплите и от какво да се оплаквате.

8

Анонимен

преди 8 години

Сефте или както казва Васко да Гама от село Рупча - нормален теч!За краденето 1, а да свършим работа никакви ни няма!Бойче, така ли те е учил Тато а? Май не!

7

Анонимен

преди 8 години

Препоръчвам на червените каскети да заминават в Северна Корея. Там ще се наслаждават на комунизъм и почистени улици . Хайде чао ние тук и без вас ще си живеем .

6

Анонимен

преди 8 години

пЪртини!!! се пише.

5

@ 4

преди 8 години

Бойко ти ли си ? Айде първо се отучете да крадете и симулирате управление , пък после ще говорим и за най-скъпите винетки на Балканите.

4

кирка

преди 8 години

До Анонимен 2ще има разбира се.когато се научите да плащате данъци ,винетки...и да работите като бели хора а не да ревете

3

Дуло

преди 8 години

Днес автобус номер 64 в посока Драгалевци,закъсня с 22 минути.Счупи се малко преди центъра на Драгалевци и от там,десетина човека трябваше да вървим пеша.Тротоарите не са почистени изобщо,няма даже и партини.Остава да вървиш по улицата и така да рискуваш някоя кола да те отнесе.Разбирам че приоритет са големите булеварди,но имаше достатъчно време,вепе и по кварталите да е почистено...

2

Анонимен

преди 8 години

Нови трамваи , които да са едни и същи и боядисани в един цвят (все едно са на една държава и град) ще има ли нЕкога ? (за един преател питам)

1

ОСТАВКА !!!

преди 8 години

Вярно е, че отдавна не е валяло такъв голям сняг.В миналото обаче такъв сняг падаше всяка зима.Падаше, но се чистеше !В "лошото" време на социализма с онази допотопна руска техника се чистеше 1 000 пъти по-добре, отколкото днес.Падна сняг и лъсна некадърността на ГЕРБ !Видя се колко некадърен е Бойко Борисов и любимата му Пиги - Лилето Павлова.Оставка, некадърници !Оставка, крадцииии !