12

Анонимен

преди 8 години

Малко са го били! Можело е още по-красив да го направят!

11

Анонимен

преди 8 години

Защо, когато обществото трябва да се вдигне в защита на някого то мълчи, а се занимава с по-неутрални теми като бой между гамени?

10

Анонимен

преди 8 години

Василев е Елтън Джон, той е влюбен в Шопа и Ястреба.

9

Анонимен

преди 8 години

До 7Ти ли си поръчителя на побоя?

8

риск на професията

преди 8 години

Не знам защо е пребит ,но като гледам има доста джурналя които никога няма да докоснати и с пръст просто си драскат"правилните" статии като тези тук.

7

ууу

преди 8 години

Може да е невинен, но не го съжалявам. След случая във Враца, където доста журналисти така манипулираха аудиторията, за да вдигнат посещаемостта на сайтовете си, и си направиха гаргара с трагедията на хората. Визирам БЛИЦ.

6

Мутрински години

преди 8 години

Борисов едва си сдържа гнева и яда , ако живее в друго време би натикал всички противници на неговия режим в каторга!Само как нахлу оня ден на заседанието на ВСС, че и заплашва, прикрит звяр !

5

колега

преди 8 години

Защо ли ми прилича на гей разправия тоеа дето се опитвате да изкарате политическо.Характерен е почеркът,питейте психолози ,ще ви кажат.Айде стига сте ровили ,те с гаджето ще се сдожрят,а ние още ще обсъждаме.

4

90-те год.

преди 8 години

Характерно за Борисовото управление!

3

бияч с бокс

преди 8 години

дано да се оправи по скоро, а по добре, че не им е отвърнал докато са го налагали с боксове ипалки, че знаели човек, можело е да им навреди до такава степен, че да се гътне някои. Пък и сега в този студ, не е много подходящ за протести за тва, че е употребил правото си да се защити.

2

Анонимен

преди 8 години

Така е в държавата на Бойко ! Който рита срещу диктаторската власт на Герб получава агресия !!!

1

от Сидни Ав$трия

преди 8 години

ДА ИМАШ СОБСТВЕН САЙТ е доста опасно в днешно време...Кой знае какви далавери се крият зад собственият сайт!!!