76

до 80

преди 8 години

Не се прави на много бабайт да не го отнесеш от някои които си е тръгнал а *** не през терминала а за оня свят защото няма пари за хляб.

75

Анонимен

преди 8 години

А защо нямаме задължителни здравни застраховки(не бъркай с осигуровки)? А отговорът е:-,,защото не е рентабилно за господа частните застрахователи.ГО няма например в Нова Зеландия,просто има ускорено съдопроизводство при ПТП и тогава сам решаваш,ще застраховаш ли,или,ще караш внимателно.

74

РАЗУМА НА БЪЛГАРИНА

преди 8 години

А такива дето плюят държавата и България и я опред9елят като "скапана" бързо да се омитат от тук. Калотина, Терминал 2 ли, терминално ли - без значение. Който смята че България е най-гадната страна на света да изчезва и повече да не се връща - дано намери някоя светла страна в която не се плаща гражданска отговорност и като трепеш хора с колата те награждават.

73

Разума

преди 8 години

АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО. Когато ви бутне някой който няма застраховка ГО - плаща гаранционния фонд. Този фонд се формира от всички платени застраховки. После фонда би трябвало да си получи парите от този които ви е бутнал НО най често той няма пари и имущество.Т.Е в момента тези които си лащаме ГО покриваме и щети които са приченени от такива които не плащат.

72

Анонимен

преди 8 години

Няма по лошо от останал без нищо човек дори бежанците имат повече пари от повечето българи така ,че продължаваите да грабите и да не се чудите като нов 9.9.1944 ИЗГРЕЕТози път обаче народния съд няма да е толкова благосклонен като тогава ами направо въжето и на уличните стълбове.

71

Анонимен

преди 8 години

Правейки една проста сметка всеки ДНЕС плаща някакви пари за бричката на държавата и застрахователите като те откажат от кола ще изгубят тези пари а верваите ми това няма да са малко пари.

70

Анонимен

преди 8 години

Ако беше хубаво в България нямаше половината и население да се изнесе !

69

Ричард РАН

преди 8 години

Какво се пенявите тука държавата е в леквидация всичко ще се разпродаде вие също подлежите на терминация ,но първо ще ви вземем всичко останало ви от соца апартаментите.

68

до 70

преди 8 години

Ми като им вземат таратаиките на каскетите те ще вземат автоматите и ще хванат гората !

67

Анонимен

преди 8 години

Нека нека вземат всичко и накрая като нямам нищо какво ще ми вземат голия !Вече нямам никаква мотивация да работя заплатата свършва бързо и на хляб.Цял живот работя и гледам телевизия нищо друго не правя а те живеят живот.ПИСНА МИ щом ще се мре ще взема и няколко охранени от снимката отгоре.

66

Анонимен

преди 8 години

Спокоино вие пък сега се ядосвате все едно това е всичко ми догодина какво ви чака !

65

Анонимен

преди 8 години

В България данъците били ниски! ХА ХА ХА! Сметнете си косвените данъци и акцизите спрямо доходите ,и ще се ужасите. В момента Горанов и Лилето,сън не спят,как да изтупат още ,,брашнения чувал".

64

Анонимен

преди 8 години

Някои знае ли застрахователите правят ли дарение на МВР

63

Анонимен

преди 8 години

Как е стадото !блете ли ам ви стрижат и доят вече по три пъти на ден.Малко ви е още ще ви вдигнат всичко та да може да ви вземат и апартаментите.

62

Анонимен

преди 8 години

ЦЕЛОГОДИШНО с ФАРОВЕ ДЕНЕМ И НОЩЕМЦЕЛОГОДИШНО с ГО Караш не караш през цялото времеВИНЕТКА 97 лв . повече от ШвеицарияХайде събодете се вече ...Тока ли чакате да ви вдигнат

61

Анонимен

преди 8 години

Полицията в услуга на застрахователите, те ще се отплатят като спонсорират МВР, Ние и Вие само си лаем. Как като не карам колата си и си седи в гаража ще и плащам гражданска? Това е абсурд и може да се случи само в държавата Герберистан.

60

кат

преди 8 години

Дерегистрация се извършва след, като представиш регистрационните табели в кат и върху талон част 1 са запише снет от регистрация. Дава се възможност на много МПС-та обект на измама да бъдат регистрирани отново.

59

Анонимен

преди 8 години

Да си БЕДЕН е най голямото престъпление !За справка ДЕКЛАРАЦИЯ 7 на НАП за ЗДРАВНИ ВНОСКИ

58

Анонимен

преди 8 години

Това не е дрържава а концлагер с надзиратели МВР !

57

до 61

преди 8 години

Какъв референдум сънуваш !Управляват ни марионетки на колониялните господари ЕС и САЩБЕЗ ВЪОРЪЖЕНА БОРБА СМЕ ОБРЕЧЕНИ