31

Анонимен

преди 8 години

Стотинките са Българска национална валута, за който не е разбрал! То само с чалга не става!

30

Кривондел

преди 8 години

До НеСоросоидРазбира се - всичко ще е наред, но надали ще сте особено щастливи. Не оправдавам касиерката и урук-хая, който й се води съпруг. Но мисля, че същите вие ще се възмутите, ако на вас изсипят кило-две монети.

29

Vlad_Ko

преди 8 години

До ЗапасенВиж сега, като не искаш да плащаш парно си купувашапартамент в блок където няма парно. При проектиране на въпросния блок например се предвижда как той ще се отоплява, т.е. ако е предвидено че ще се отоплява на парно, то тогава логично е ел.инсталацията да е по-слаба и съответно ако всички започна да се отопляват на ток да изгърми. В края на краищата има някой неща с които трябва да се съобразяваме при съжителството си в кооперация...

28

до 38

преди 8 години

Май не си схванал иронията в коментара на "4"?

27

Захласен

преди 8 години

Веднага доживотна присъда .Всеки ,който скача на бой да си понася последствията

26

...

преди 8 години

Банкнотите и монетите са законно платежно средство в страната. Може да си платиш и с по 1ст ако искаш. всички мрънкат като им се дават дребни пари, а кото платят я пенсии я разни други сциални помощи и се започва едно : Ама по- дребни пари нямате лии пр. У нас всеки все много бър, все много припрян, а резултатите се виждат какви са.

25

Запасен

преди 8 години

До Vlad_KoВъпросът не е в това да си плащат потребеното, а в това, че те ЗАДЪЛЖАВАТ да плащаш дори това, което си заявил, че НЕ ГО ИСКАШ! Свободата няма цена!Аз предпочитам да се отоплявам на ток, дори това да ми е два или три пъти по-скъпо, отколкото с парно, но да мога АЗ ДА СИ КОНТРОЛИРАМ какво ползвам и какво не - ето това е проблемът, а

24

Vlad_Ko

преди 8 години

До ЗапасенАко всички си плащат реално потребеното няма да се налага никой да се отказва от парното, но за съжаление има една порода "селски хитреци" за които е въпрос на престиж да житруват на дребно...

23

Запасен

преди 8 години

4. Следа като има РЕШЕНИЕ НА ОС никой не може да ви каже "копче"! Силата е във вас, не в ТОПЛОФИКАЦИЯ! Спомнете си, че ВИЕ сте собствениците на сградните инсталации и ВИЕ и САМО ВИЕ имате право да решавате как точно да се разпределя топлинната енергия по апартаментите, каквото и да ви говорят от Топлофикация!Не се връзвайте на номерата на монополистите - и ножът, и хлябът са у ВАС! Вдигнете глава и по български си кажете:" Абе аз що не ви .ба мамата!" и им резнете крилцата!

22

Запасен

преди 8 години

Начин да се оттървем от "Топлофикация":1.Правим общо събрание и вземаме решение да се откажем от тръбите "по мощност". Следва отрязване и писмени протоколи, заведени в "Топло" и "Счетоводителя" за това.2.Следващ етап: Пак се събираме и решаваме да топлоизолираме всички ВЕРТИКАЛНИ тръби вкл. в апартаментите, а всички неработещи отклонения да бъдат изрязане до дъно и затапени трайно (заварено по възможност)3.Пак се събираме и решаваме тези, които нямат ни тръби, ни радиатори ДА НЕ ПЛАЩАТ!

21

иванушка

преди 8 години

ами *** е. Какво му е виновна касиерката и останалите чакащи. Има сметки, те не са безплатни. Кога ще се научат, че комунизма свърши и безплатен обяд няма.

20

Аз

преди 8 години

Може мъжът да има бизнес с машини за кафе за които плаща ток. Няма тича до банката (и то не всяка има машина за броене на монети) и да оставя комисионна всеки месец.

19

Анонимен

преди 8 години

Невменяемото животно на съд, а простата жена касиерка дисциплинарно уволнена!

18

Анонимен

преди 8 години

Каквото получаваме .... с това ще плащаме !!! А тая ..... вънка ! На улицата !!!

17

Бойко Борисов

преди 8 години

Като кихаш ще кихаш като хората ! Кви са тия стинки ? Хората ми да не са длъжни да ви броят мизериите ? Плащаш с по едри банкноти и тва е ! Тееа в матрияла !

16

Батакист

преди 8 години

Хайде сега касиерката с дисциплинарно уволнение, а отворения и мъж да и тръси друга работа.

15

OMG_Lucker

преди 8 години

Аз съм плащал сметка към Мтел в размер на 2.80 лв. със стотинки по 1 и 2. Бяха ме ядосали- 6-7 месеца след като си бях прекратил договора и уж платил всичко по него и ми бяха пратили тази сметка незнайно защо. Бях бесен. Чаках само някой в пункта да се заяде с мен по въпроса и или този някой или пък аз щеше да е пребит.Та разбирам го човечеца, може би е искал да плати на тези ска-па-ни монополисти-кожодери по такъв начин. А този "юначага"- съпругът... ще си намери майстора. Скоро надявам се.

14

Анонимен

преди 8 години

Лелей, мене ми правят скандал, че плащам с карта и бавя опашката, представям си ако тръгна да плащам със стотинки :)

13

Анонимен

преди 8 години

Ще плаща както си желае. Ако я мързи да брои, да ходи в чистотата. Метлата и по цял ден на слънце.А *** парче на касиерката дето е налетяло на бой трябва в затвора да постои.

12

Бай Иван

преди 8 години

Нещо не мога да разбера:В статията думата Олиго_френ не е със звездички, а мен ме редактирате ???