9

Уф

преди 8 години

От години не съм била на едно смислено обучение. Наслушах се на глупости от хора извън средното образование.Да не говорим, че дори не искат да чуят какви проблеми имаме и от какво се нуждаем. Върхът на последното обучение бе, че в професионалната гимназия трябва да ги ограмотяваме функционално - да знаят как да работят с банкомат и да попълват молба. Няма деца, а делегираните бюджети са отлична основа да си хрантутим неграмотници и мързеливци от 1 до 12 клас. Така се отглежда стадо.

8

Оня

преди 8 години

Той си го каза. Заплатите е очевидно че трябва да са високи, но трябва обща инвестиция в учителте. Времето на зелените дъски и тебешира трябва да мине вече... за съжаление няма млади желаещи съответно заради заплатите... няма и модернизация... съответно заради възраста... на прав път е стопро

7

Анонимен

преди 8 години

И на тях им се качват на главата, както и на младите лекари, а младите не са *** - знаят, че трябва да си пазят нервите.

6

Анонимен

преди 8 години

V uchilishteto koeto zavurshih imashe 2 puti poveche uchenici predi 6 godini i za tiq 6 godini nitobedin u4itel ne e sakraten logichno e kayo nqma uchenici da nqma i uchiteli idiotska durjava

5

Анонимен

преди 8 години

Образованието не е без пари и който иска качествено образование, си плаща частни уроци в България на частни учители или скъпо образование в чужбина. От държавното излизат само неграмотни.

4

Оня

преди 8 години

Учителните са в основата, не учениците. За съжаление са доста застрашен вид.

3

Анонимен

преди 8 години

Учениците са още по-малко от учителите освен ромчетата българчета няма или бягат в чужбина като от чума. Образованието е и безсмислено, защото няма скъпоплатени работни места, а само мизерия или безработица. Единствено администрацията расте и е 8 пъти повече от 1989 г., а партиите са 100 пъти повече от 1989 г.

2

Анонимен

преди 8 години

Ето това е най-страшното, защото без учители до едно поколение няма да има нито доктори, нито юристи, нито дори работници. Изобщо ще има една подивяла тълпа, която ще се самоизбива.

1

шщд

преди 8 години

Тоя протестър и умерен демократ защо го канят навсякъде? Ще прави реформа без да спомене нито веднъж думата "ученик". Говори се само за заплати,заплати,заплати. Когато разбере,че учениците са в основата на образованието,тогава може и да направи някаква реформа.