97

д

преди 8 години

А ти какво прави в това време сливо загнила ? САтоеше и гледаше с гръб нали ? Приятелка ей такива *** трябва да се дават на исалямска държава

96

Съвет

преди 8 години

С емоционалните си глупави изказвания /Той излезе, защото има чест...защото е мъж...и т.н./ приятелката на момчето само може да навреди убийците да получат полагащата им се писъда. По добре е да си мълчи и да говори само пред адвоката защитаващ страната на убития...ако не късно!

95

Донка Казиска

преди 8 години

"Единият му го държеше"?!?Очевидно става въпрос за любовен триъгълник, убийство от ревност и сега тази кукла се чувства отхвърлена.

94

Реалист

преди 8 години

Момето лъже.Случая във Фраца е достоен за сценарий на филм " Как 18 тодишен младеж правещ се на Рамбо ,предизвика собствената си смърт и прати в затвора двама братя , пресичащи улицата?

93

Иридий

преди 8 години

И сега какво, издървило се пръклето на двама истински бандити - спретнали кютек , който то не издържало? Дълбоко се съмнявам , че братята са си носили боксове? От друга страна какво значение как се е претрепал: в автогонка,свръхдоза или просто се е натровил с анаболи? Нямат реална представа за заобикалящият ги свят младите, нямат "мая" за оцеляване нямат желание и нещо да научат освен " Бързи и яростни" "Под прикритие" и т.н Очевидно само малката лигла ще извади позитиви от цялата трагедия!?

92

Анонимен

преди 8 години

Защо толкова старателно ги крият двамата убийци, чии протежета са??? Защо прокурорчето иска смешно наказание??? Кое е прокурорчето??? Още да питам ли???

91

Анонимен

преди 8 години

До онбашията "абе защо в училище учат толераски гнусотии като "свят и личност" а не учат как се вади глътнат език?"Защото "модерните жени",като малката кифла ги учат да вкарват език.А не да го изкарват.Нали това е целта на училището-да те подготви за живота и да ти даде професия.

90

Бат Тянко

преди 8 години

Вече казах - момичето става да бъде изрязано в чофката от Бат Тянко.

89

цеко

преди 8 години

Това което става в България, не може да го спре нито полиция нито възпитанието в семейството и училището. Това се попива и учи от телевизиите от интернет. Внесено е от вън и е плод на системата. Прочетете какво е казал през 1992 гд. тогавашния държавен секретар на щатите Джим Бейкър.

88

Анонимен

преди 8 години

Да помислим безпристрастно над следното "откровение", подадено от момичето: "Той (Т.) искаше да стане полицай или военен, (...) аз, в негова памет, ще стана полицайка..." Може и да е така, но може и тарикатски постфактум да манипулира с такива омайни приказки мадамата, за да повлияе благоприятно на процесуално-следствените дейности, които тепърва ще извърши полицията, за да установи истината. Жалко за момчето!

87

Бау

преди 8 години

До 110 Самоотбрана е да го обезвредят. Не да го бият докато умре. Мисля, че е бил обезвреден още след първия удар. Били са го за наказание и от злоба.

86

ha ha

преди 8 години

до 113, не дей да се пениш, не ги познавам кой са и с каво се занимават, визирам конкретен случай, и това говори още по зле за момчето, след като ги предизвиква с клаксона си и слиза да се саморазправя при положение , че са "известни" с лоша репутация както казваш и са местни. и *** е на *** сина, ясно, марсОлко.

85

Аз

преди 8 години

Слязъл с бокса и си го получил................

84

Анонимен

преди 8 години

Лъжлива кифла.Видяхте ли им снимките на тези.По над 100 кг и с ръце като дънери.При това опитни биячи.Един удар в главата от такъв е достатъчен да те убие.Ако го бяха били 10 минути,малкият щеше да е на каша.Удари ли са му два шамара с възпитателна цел.След това е бил на крака и в съзнание.После е починал.Въпросът е :защо кифлата лъже?

83

:(

преди 8 години

Като във филм на Тарантино е - няма добри, има само лоши, по-лоши и най-лоши :(

82

Анонимен

преди 8 години

Май колкото свидетели, толкова и версии. Жалко за момчето, но се замислям, че ако то е нападнал агресивно пешеходците, едва ли някой ще му се притече на помощ. Аз не бих го направил. пък и кой ли е предвиждал фаталния изход.

81

до 110

преди 8 години

До Анониментова с адвама 100кг мъже /с предишни провинения/ -срещу един /18 год сигурно 65 кг /*** -с изв за израза.Момчето и чък норис да е било -няма как д а е опасно за ДВАМА 100 кгмови престъпници.И тези двамацата сега сигурно ще се разболеят,нопък са ЖИВИ ,а ''лошия каратист'' е МЪРТЪВ ,нали //

80

Анонимен

преди 8 години

Аз от снимките виждам, че единият го държи, а другият го бие. Тръхнали са към колата, ритали са я и затова е излязъл. Момичето казва, че боксът е бил у убийците. Защо полицейският шеф бърза да твърди, че Тодор го е извадил. Бързо извадиха тези за смърт от задушаване и инфаркт и предявиха леко обвинение. Това за мен е предумишлено убийство с явна агресия и жестокост, породени от чувство за безнаказаност. В България е феодализъм

79

ha ha

преди 8 години

ПрЪдлА, послъгВа ми се струва. Имал чест, ама "друг път" просто защото е тренирал таекуондо, и си вика, ей сега ги размазах тези чички, 60 килограмов комплексар няма никакав шанс срещу двама значително по масивни и големи мъже, има шанс само ако е израснал в Шао Лин.. И да Ривете и да не рИвете, отиде си заради глупост един млад и глупав младеж, и отвори беля на други двама, докато останалите са се правили на "фотографи".

78

Анонимен

преди 8 години

Кифлата лъже.