37

свобода

преди 8 години

Убийство в условията на нейзбежна самоотбрана! Извършителят първо врахлита с МПС! После напада невъоражени с метален бокс! Голи ръце с/у метален бокс а!?

36

İof4o

преди 8 години

Ami takae koito vadi noj ot noj umira 18 godişen boks nosi .ami ako beşe samo edin slab sreştu nego.mojeşe pak toi dago ubie.

35

Анонимен

преди 8 години

Който ходи с бокс не е читав човек, поне спрей да беше.Бокса си е направо смъртоносно оръжие...

34

Анонимен

преди 8 години

От всичко дотук написано, от плюсовете и минусите, от сведенията на полицията, явно се вижда, че във Враца действа страхотна машина, която вкаменява всичко живо. Срам Враца, срам. Допуснахте криминално проявени типове да пребия и да умъртвятпо свиреп начин момче на възраст, на която може да им е син. Но ако тези зверове имат деца, Господ ще ги накаже тях. Не съдът, съдът ще ги оправдае.

33

б

преди 8 години

НАИСТИНА Е ОСКОТЯЛ БЪЛГАРИНЪТ,СЛЕД КАТО ГЛЕДА И СНИМА,ВМЕСТО ДА РАЗТЪРВАВА.....нИТО ЕДИН Р.О.М НЕ БИ СТОЯЛ И ГЛЕДАЛ,И ДА СНИМА АКО БИЯТ НЯКОЙ ОТ НЕГОВИТЕ.....И ЩЕ Е ПРАВ.....ЗНАЧИ СМЕ ПО ЗЛЕ И ОТ ТЯХ,МАЛЕЕЕЕ.....ЯЗЪК ЗА ХУБАВАТА БЪЛГАРИЯ,НО С РАЗВАЛЕН И ЛОШ НАРОД

32

красавчик

преди 8 години

Когато си косер с жълто около устата не е много умно да свириш с клаксон на двама зрели мъже и да ги псуваш на майка! Още по-тъпо е да им налиташ на бой с метален бокс! Най-*** е цялата държава да те оолаква след това и идеализира!!!

31

Анонимен

преди 8 години

Ако правя за бой! Нека да ме убиват!

30

Анонимен

преди 8 години

дали свидетелите с телефоните сега спят спокойно !? или съседите на ония ,,баща,, в Русе ,който уби момиченцето си !колко от ц*и*г*а*н*т*е ще седят и ще снимат безучастно с телефоните си ,ако бият някой техен ?!колко трябва да си оскотял,колко трябва да си ампутиран от всякаква човещинка ,че да не реагираш и да гледаш сеир ,когато пред теб убиват младо момче !!!

29

Анонимен

преди 8 години

Изгубилите човешкия си облик животни - за претопяване.

28

стига вече!

преди 8 години

Никой с пръст не го е докосвал "пребитият"! Тези две момчета са жертвите дето ще ги съдят! Този е получил инфаркт! Разбил им е главите преди това! Обвинението им иска 5 години от къмува срама! Щото знаят истината от свидетели и медици!ТЕЖКО НА ДЪРЖАВА ДЕТО МЕДИИ И ТЪЛПА РАЗДВАТ ПРИСЪДИ!

27

ссс

преди 8 години

До АнонименА ти си адски неграмотен ***

26

Анонимен

преди 8 години

Малко ******че попаднало на две животни.За де е толкова курназ,със сигурност и друг път се е правил на мъж.Я следователите изтупайте праха от досиетата.Сигурен съм,че ще откриете я някой пенсионер, я някой 14-15 годишен,който е бил пребит от "неизвестен извършител" Този път е изтеглил късата клечка.Попаднал е на двама мутанти,отдавна изгубили човешкия си облик.Стават такива неща в живота.

25

Анонимен

преди 8 години

Браво на родната полиция!Свърши си перфектно работата.Мъртвото момче е виновно,а двамата юнаци просто са се защитили.Мили хора тези пак ще са невинни и пак ще са на свобода.Утре може вашето дете пострада от такива *** на които мястото им е в затвора.

24

Анонимен

преди 8 години

da, много го защитавате малкия хироу, ама той така повече няма да прави да се прави на мъж, пикльото, браво Тулски, някой хора не им харесва истината и се правят на ММЕЙ боици, ама и бокса не помага като нямаш акъл в кратуната

23

Жан Габен

преди 8 години

До всички коментиращи - *** народ, слаба държава. Хайде сеирджии, гледайте сеира. Нали така правехте и вчера като пребиха момчето. Даже снимайте и това което пишете тук, после се правете на велики у фейса. Ама от нинджи в тая тъпa държава

22

ей

преди 8 години

До TulskiА ти там ли беше, видя ли че момчето е скочило с бокс да ги бие????? Това са просто обвинения на престъпниците за да отърват кожата, не знаеш ли как е в BG??? Сега ще го изкарат така че момчето е виновно за всичко, нали няма да стане от гроба за да обясни, тези двамата ще извадят от 9 кладенеца вода, само и само да отърват кожите.....

21

ha ha

преди 8 години

тези който защитават малкия хулиган, искам да чуя мнението им по въпроса ако те са в подобна ситуация, пресичайки пешеходна пътека и малък *** се разсвири от колата си, и след това слезне с бокс да Ви натроши чейнето, пак ли ще го защитавате така ревностно, ама защото е дал фира и хайдеее, братята виновни защото били криминално проявени и си ходели по пътеката.

20

Жан Габен

преди 8 години

"Разследването до момента е установило, че починалият също е нанасял удари по нападателите си с метален бокс", се посочва още в съобщението на прокуратурата.Да бе, бил ги е с бокс... то в България е така. Сега ще изкарат всичко така че момчето ги е нападнало и те при самозащита са го били. Щото той е бил много силен и е можело да ги прекърши и двамата. Нали момчето го няма за да говори, така ще го изкарат - при самозащита. Добре дошли в България, къде правосъдието работи за вас, ако имате пари

19

места,н

преди 8 години

абе какво ми го защитавате малкия каратист, боксове, налита на двама, BMW, парцалката до него елате ме вижте и после горкото дете, а онзи ден същият като този в един реис преби един човек заради забележка, айде стегнете се малко, да си е стоял на детския гЪС. айде у лево с такива мекерета

18

Анонимен

преди 8 години

Да бъдат обeceни надолу с главите двете мутри.