34

Анонимен

преди 8 години

До Червей "Пожелавам ви през 2016 година да сте на свобода и да не станете жертва на политическо убийство." За какво политическо убийство говори тоя? Ако вие знаете-споделете! Аз пък му пожелавам да го осъдят за хулиганство, защото един народен представител не може да се държи, като махленски побойник и да опетнява и без това ниската репутация на избраниците ни и в чужбина!

33

до 39,38,37

преди 8 години

От ЧервейБългария ще спечели или ще загуби от Южен Поток? Бил прекомерно скъп казваш, но България не дава и лев за неговото построяване!!! Всичко се плаща от Русия!!! "Законите" и интересите на ЕС според теб по-важни ли са от благосъстоянието на българина? От икономиката ни, сигурността ни и всичко останали, което следва подобен проект? Значи ли, че всеки чужд посланник в България може да се намесва във вътрешните ни работи, а ние да мълчим за да не се скараме. Това поведение е робско-концлагер

32

ХХХ

преди 8 години

Адски е прав ! Южен поток би значил много за България ! Видя се САЩ какво направиха с Европа .....Турция се меши в вътрешните ни работи от години (По искане на Турция , САЩ поиска да си нарежем ракетите СС-23 и Скъд) .....Още ли мислите че Меркел , Обама и Оланд ще оправят Европа ? Още ли сте слепи и облъчени ничий същества с нереална представа за бъдещето си ? Още ли си мислите че България е неуязвима защото имаме 5 американски танка и 200 американски войника ? Проклинам ви Евроатлантици !

31

Аргументи

преди 8 години

До Червей "обвини Турция в намеса във вътрешните работи на България и да поиска отстраняване на турския посланик." Значи копира Борисов, който пръв говори за опити за намеса. Що се отнася за отстраняване на посланика, то това е поредния показател, че си няма никакво понятие от дипломация и, че ако дойде на власт ще ни скара с половината свят! Плоско и без вложена мисъл!

30

Аргументи

преди 8 години

До Червей "България трябва да поиска защита за "Южен поток". Каква защита? От кого защита? В предишното си издание "Южен Поток" не отговаряше на законите на ЕС, беше прекомерно скъп и икономически неизгоден! Няма нужда от защита, а от предоговаряне! Та отговорете пудели каква защита иска Болния?

29

Аргументи

преди 8 години

До Червей Нарича България "концлагер" ! Тоя наред ли е с главата? Знае ли какво е съдържанието на думата "концлагер" ? Как смятате пуделчета? Дайте аргументи в защита на това определение! Може ли човек от "концлагера" да почива на Варадеро и да прескача до Москва .

28

Анонимен

преди 8 години

Слава на Волен Сидеров...

27

атакист

преди 8 години

това е положението в бг парламента има само две политически сили АТАКА и американският посланник е и банда българо говорящи марионетки "избиращи си" "правителство"

26

чичо Гошо

преди 8 години

Може да не го харесвам особено,но когато е прав го подкрепям.Този който не гледа геополитически не може да схване цялата картинка.Ако не се отървем от националните предатели с България е свършено!

25

Анонимен

преди 8 години

Реформи в концлагер не се правят...Сидеров греши, в концлагерите е имало безплатно здравеопазване, храни и дрехи.

24

Анонимен

преди 8 години

До янев Коя истина, нашата или на Путин? И въобще не е луд, а тези които гласуват за него!

23

янев

преди 8 години

Сидеров може и да е луд но лудите казват истината друг е въпроса че политиците ни не обичат да я слушат говоря за политици от всички партии които са от едно котило

22

Червей

преди 8 години

коментирайте какво е казал Сидеров, а не се впускайте в безсмислени обиди, които нито ви правят по-богати, нито по-проспериращи. *** нападки са признак на слабост присъщи единствено за *** или завършени безумци

21

Волен

преди 8 години

Ако ме заплашат, ще избягам в руското посолство!

20

Болен

преди 8 години

Има ли стюардеси за шамарене?

19

ХА

преди 8 години

Бушон-войвода бил жив?!

18

Анонимен

преди 8 години

До МРАВКА Явно и мозъка ти е, като на мравка! Ти не можеш да си позволиш една пура, като на Волен, нито една вечер в парижкият му хотел!

17

Анонимен

преди 8 години

Треперете клек-шопове!

16

Знам

преди 8 години

До РепликаВ поделение 007 (Скатавската дивизия)

15

Анонимен

преди 8 години

Заминавай тогава за Северна Корея!