12

Челен опит

преди 8 години

До TeoНякой има интерес от старт на гореща война. Само за изминалата година Русия получи най-малко три провокации-покани да бъде така добра да започне.

11

Таварищ Путкин

преди 8 години

Рублата се срива идват нива 100 рубли за долар, петрола пада до 20 долара за барел и по надолу, Всички русифилистични енергийни проекти се разпадат, руската мафия няма пари да плаща на петоколонниците да плюят и да ***, Лукойл бяха изгонени от балтийските републики, Време е и в БГ да се спре монопола на Лукойл и финансирането на русифилистиците, тази подчовешка *** незаслужаваща да диша въздуха на майка България...Русия губи позиции и скоро тумора на русофилството ще се излекува.

10

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера какво са се разпищяли пак артьомкитем те все едно нямат ракетен щит? Освен това ракетният щит е предназначен за неутрализиране на заплахи от изстреляни ракети и евентуално самолети - тогава, ако не планират да нападат Европа или САЩ, защо реват на умряло? Настроиха целия свят срещу себе си с агресивното си поведение, с изключение на няколко фалирали и измиращи от глад държави, и сега се чудят защо хората се пазят от тях...

9

Анонимен

преди 8 години

до 14 Кaто руски губернец кво общо имaш с БЮДЖЕТA НA НAТО, КОЙТО РЕAЛНО Е ВОЕННИЯ БЮДЖЕТ НA СAЩ???? AМЕРИКAНЦИТЕ си хaрчaт ТЕХНИТЕ ДОЛAРИ, ти си ГЛЕЙ рублятa проскубaнa (80 зa 1$) ХAХAХAХ

8

Брaнник

преди 8 години

рускитеaгенти гaз пикaят по южния пAток aхaхaхaсупер е сутрин дa ти опрaвят нaстроението с русофилски aфоризми итъпни

7

Teo

преди 8 години

Гледам географската карта и нещата не ми се връзват нещо. "НАТО няма да ограничи ПРО-то заради заплахата от КНДР" ... в последствие се казва, че НАТО развива капацитета на противоракетния си щит в Европа, и в частност Полша и Турция. Та, къде са Полша и Турция и къде КНДР. Някой тук много лъже, но не мога да разбера кой ;). Трябва да се замислим кой има ползва от надпревара във въоръжаването. Някой има интерес от рестарт на студената война, но както винаги това не са обикновените хора!

6

до 6

преди 8 години

Всеки ден в натовската армия на тоя нобелов лауреат за мир се самоубиват 13 човека, още толкова умират във войните, ти защо не отиваш да се биеш нали си много важен *** се бий форумен плъх.

5

zeus

преди 8 години

До Таварищ ПуткинТи не забравяй, че уж сме демокрация и всеки може да изрази свободно мнението си, дори да не ти харесва ;) Пращането в Сибир беше в един друг строй, против който уж си.

4

Таварищ Путкин

преди 8 години

Драги русофили, колкото и да ви е гадно и колкото да плюете не забравяйте, че България е в ЕС и НАТО така, че каквото и да си говорите е напразно ако не ви харесва в България стягайте куфарите и бегом към Масква и Северна Корея хахаха

3

Анонимен

преди 8 години

Отвсякъде ги бият отвсякъде се въоръжават Европа тъне във терор в Сирия се води война. но наглите кравари не искат да се отеглят, нахалници. Като не искат с добро ще се отеглят с шамари.

2

Анонимен

преди 8 години

Разбира се, че тъй. До оня ден нямаха водородна бомба ама си направиха за да се пазят от вашето ПРО, сега бомбата на дебелия Ким ще се изсипе в ислямистка Европа вместо във Фашингтон кое е по-добре не знам, дано Путин ви размаже .

1

zeus

преди 8 години

Северна Корея нямат ракета, която да стигне до САЩ. Американците са царе в измислянето на заплахи, важното е да се дават колосални суми за "отбрана" и да поддържат стотици бази по целия свят ;)