81

Анонимен

преди 8 години

Вьв всеки слух си има известна доза истина

80

НА 232

преди 8 години

232 ИЗПОЗУВАЙ,ЧЕ ОЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ХОДИ НА ЕКСКУРЗИЯ,ВЗЕМАЙ МАЛКО БАГАЖ И ДА ТЕ НЯМА.,ЩОМ ТАКА ВИЖДАШ НЕЩАТА.

79

Анонимен

преди 8 години

Цената на петрола продължава да пада ....-------да пада, да пада, колко да пада....??До 5 долара за барел??? Нали камиларите ще издъхнат. САЩ не мога вечно да им компенсират загубите.

78

до 223

преди 8 години

Много глупав коментар, писан от същество без умственни способности. Типично за десно мислещи анти български бок.ци.

77

БГ

преди 8 години

ТЪРСИ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ,НА ЕДНО МЯСТО МУ Е ТРУДНО ДА СТОИ, СЯКАШ ИМА НЕЩО ПОД ДУПЕТО СИ.СЛУША, КОГОТО НЕ ТРЯБВА НЕ ПРЕМЕРВА ПРАВИЛНО ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИТУАЦИИ,ЩЕ ИМА *** МУ МНОГО ДА ЯДЕ БОЙ,ДОРИ ОТ СОБСТВЕНИЯ МУ НАРОД.КАКТО ВЪРВИ ЕРДОГАН ПО БЪРЗО ЩЕ СЛЕЗЕ ОТ СЦЕНАТА.КАКВОТО ОТГЛЕДАШ ЗА ИД,ТАКОВА ЩЕ ПОЛУЧИШ.,СЕГА ПЪК РУСНАЦИТЕ МУ ВИНОВНИ.УТРЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ И НИЕ ..ВИНОВНИ ЗА НЕЩО ,ТОГАВА......

76

Анонимен

преди 8 години

Този човек или не е добре с акъла, или по заповед на господарите си публично си прави сепуко.Крайно време е Русия да му резне зелката, точно така както правят американците, когато някой не им изнася. Тогава може и да изтрезнеят.

75

Калина до 232

преди 8 години

Ако имаш нужда да си смениш гумата на колата и помолиш твой познат да ти помогне, той няма ли право да го направи? Друг е въпросът, че е крайна сметка всичко е въпрос на едни или други интереси и намирам това за напълно нормално. Защото и ти ще се опиташ да си смениш гумата сам, за да не даваш пари за сервиз.

74

янев

преди 8 години

Рев и пак рев феса изтърва сирия далаверата с нефта също в турция атентати свали мига сега ембарго от русия турците ще почнат да се бунтуват армията ще му спретне преврат това са го правили и друг път и Асад може да надживее бившия си приятел дето му копае гроба

73

Анонимен

преди 8 години

Едроган е нагъл ДИКТАТОР!!!

72

Анонимен

преди 8 години

И как точно в Сирия няма да остане и камък от руската база, като турчетата ги е страх да летят близо до южната граница, а нямат друго оръжие освен идилските камикадзета, които дори и кюрдските снайперистки свалят с малинхери? Англичаните ли ще извикате да се бият вместо вас или американците? Турчетата пак се оцапаха с кафяво и се завайкаха към падишаха в белия дом май.

71

Анонимен

преди 8 години

Руската операция в Сирия няма нищо общо с цената на петрола. Повечето самолети, бомбите, пилотите и т.нт са произведени още по съветско време и просто трябва да бъдат утилизирани. Един от най - евтините начини е това да стане вътху главите на турските терористи в сирия. И това става. Запасите от бомби от съветско време ще стигнат за 10 години интензивни бомбардировки над идилско - турските глави. А керосина и сутата са евтини. Собствено, руско производство. Геноцида над турчетата върви в Сирия.

70

Анонимен

преди 8 години

До тдкВ сирия камък върху камък няма да остане от този наследствен диктатор и руската база там

69

Анонимен

преди 8 години

Цената на петрола продължава да пада ....

68

Анонимен

преди 8 години

Да им имам на БТА подбора и преводите!!! Като за малооумни!!!

67

тдк

преди 8 години

Путин счупи всички рекорди за трешна политика. Накрая да направи поне нещо хубаво. Да вземе Асад и да се омитат. Иначе в Сирия , бял ден няма да видят.

66

Анонимен

преди 8 години

До гошоДа виждали сме, путин след като м у свалиха СУ бомбандировача от военно междузвездните космическите въздушни сили на путин ;-)

65

тдк

преди 8 години

Вутикова илюзия. Излагациите на Путин.

64

гошо

преди 8 години

Да попитам нещо, което няма нищо общо с темата. Някой виждал ли е как се мята риба на сухо?

63

Анонимен

преди 8 години

Korin каде ги четеш тия неща?

62

До 211

преди 8 години

Тоя па, тоя па, тоя па.....ти къде живееш бе! Русия губела битката в Сирия....Ти освен нашенските жълти издания, нещо друго четеш ли, слушаш ли???? В краен случай имаш компютър пред себе си, може ли такава излагация??? Ти знаеш ли колко населени места вече са освободени, всеки ден се записват доброволци-сирийци в армията и тяхната милиция да разчистват освободените населени места! Слушай ПРАВИЛНИ източници на информация....Едно доказателство - щом ердоганчо така се пеняви, значи има защо...кеф!