17

1

преди 8 години

Тази безконтролна инвазия няма да доведе до нищо добро нито за тях, нито за нас. Трябва строг контрол на входа с пръстови отпечатъци и временни документи за идентификация, за да се проследява движението им навътре, в страната и навън!

16

бг

преди 8 години

До Анонимен 21Не съм му фен.Гледам реално на нещата.

15

Анонимен

преди 8 години

тази година в Европа ще се опитат да навлязат 8-10 млн. "бежанци" и тъй като Германия, Великобритания, Франция и други няма да ги приемат няколкостотин хиляди ще останат в БГ!!! Тогава Кьолнското щипане ще се премести в София и другите големи градове! Подгответе се за весело посрещане на 2017 г. и незабравяйте да си купите някой апартамент в Софето, че цените ще се вдигнат с 100-200 до 300%! А и кандидат-наематели ще има много от близкия изток!

14

бг

преди 8 години

До тт Прав си ,но редно ли е заради този 1% да си изгорим държавата.

13

Анонимен

преди 8 години

До бгЗадай тоя въпрос на твоя човек Путин.

12

тт

преди 8 години

Не трябва всички мигранти да се слагат под общ знаменател.Около един процент от тях са добри и нормални хора.Останалите обаче 99 процента обаче нямат място в Европа-цюрюк обратно и хем по -бързичко...

11

Х

преди 8 години

До Браво професоре !За разлика от теб ,професора има глава и разсъждава.

10

Анонимен

преди 8 години

Смешно идват само мъже а жените им в същото време воюват с ИДИЛ връщайте ги откъдето са дошли. Мюслитата са едни страхливци и изнасилвачи на жени..

9

Анонимен

преди 8 години

А кой ги пуска тия имигранти бе? Кой взима пари от турците да прекарва тая ***? Имигрантите ли са виновни, че 70 години ни управляват ***????

8

бг

преди 8 години

До Анонимен 8Абе господине, ако е така, защо масово идват афганистанци,пакистанци, иракчани, африканци. Нали там Путин не бомбардира.

7

Х

преди 8 години

Всички които се изказват против констатациите на професора, искат да бъдат сексуално насилени от ислямистите.

6

Браво професоре !

преди 8 години

Днес се оказа , че проф. Константинов разбира и от бежанци и от опълчение. С това той се оформи като експерт по всичко. Също като Методи Андреев. Браво на него !

5

Анонимен

преди 8 години

Лудоста на Меркел ще съсипе Европа не виждам кой ще създаде опълчение сед като хората не знаят откъде се хваща пушката трябва да има задъжителна армия минимум от 1 година. Да не говорим че една бомба затвори Париж а полицията е безсилна срещу подобни атентати.

4

Пешко

преди 8 години

Аман от анализатори. На бас, че нито тоя Константинов, нито другият Стойчев мърдат извън къщите си на по два ката, а на транспорт не са се возили от години. Много ви здраве, другари анализатори с други думи

3

до 2

преди 8 години

Не виждам едно невярно изказване на проф. Михаил Константинов. В момента тече Велико преселение на народите, което ще промени Европа, ако не се спре навреме.

2

Анонимен

преди 8 години

От ден на ден медицинските проблеми на проф. Константинов се задълбочават. Пред очите ни този човек деградира в лудостта си. Необяснимо защо този човек продължават да го канят по телевизиите, докато неговото място вече е за по друг тип заведения.

1

Анонимен

преди 8 години

Така си мислиш, но с такива политици-пудели неофициално сме анексирани. Сега еврогейците да ходят да спасяват държавата, ама те са се скрили и упорито и гузно мълчат. А папата хлопа Боко по тиквата което мен никак не ме интересува.