17

Анонимен

преди 8 години

Помните ли, 90-те години, когато ние, българите и останалите източноевропейци се редяхме на опашки за визи, които често отказваха, за да можем да отидем на Запад, да работим нелегално за мизерни пари, без да получаваме помощи.Тези пристигат без визи, абсолютно нелегално, не искат да работят, а само да получават на готово и отгоре на всичко да налагат варварската си религия, да изнасилват и бият.честито ви европейци, честити ви европейски ценности, честита ви Европа и НАТО!

16

лок

преди 8 години

Единствения начин, курсът да проработи, е, ако им се обяснява на маймуните, че ако пипнат европейка, веднага ще им отрежат оная работа.

15

Анонимен

преди 8 години

Белгия учи *** пришълците не прихващат...Като се омотат отгоре у един топ плат кой ще забележи че отдолу са по минижуп?

14

българина

преди 8 години

тотално лицемерие подкрепено от сорос цру и друга ислямска ***. резултата ще е същия като интеграцията на ман алите, нулев и отрицателен, да си провеждат курсовте на място там където са, и ако след 5 години курсове не им е писнало може и да получат работна 3 месечна виза като за начало, вскичките *** вън от европа

13

Анонимен

преди 8 години

"Сороска,турска и саудитска платена пропаганда подкрепена с финансови грантове за разни "хумън рътс" организации и "независими медии",които да усвояват готови пари с грантове за да правят ПР на милионите ислямисти,само мъже на групи на възраст от 18-40 години нахлулуи през 2015 в Европа подтиквани и подкрепяни от САЩ,Турция,Саудитска Арабия и Катар,които да бъдат представени в европейското общество,като "мирни бежанци уважаващи и приобщаващи се към европейските традиции и култура."

12

УЖАС

преди 8 години

Не стига, че допускаш врага си опасно близо, в твоята крепост, но и го подценяваш. По-лошо на къде? Безумието вече постоянно придобива нови и нови измерения... Тези мигранти, те не са м.а.л.о.ум.ни! Им разлика от това да си неграмотен и глупав, ама явно западняците не я виждат... Много добре си знаят какво правят и защо го правят и за пореден път се убеждават, че ние сме пълни нещастници. В арабския свят може и да те накажат за изнасилване, а тука ти провеждат обуч. курс.. ОМГ както се казва..

11

Анонимен

преди 8 години

О. Боже!Тези вече минават във фаза инфантилност.Той изнасилва..а те го обучават....не..това вече граничи с малоумието.

10

Анонимен

преди 8 години

Наивници. Манталитетът и поведението на един човек не може да се изгражда тепърва на 25 годишна възраст.

9

може ли да позная

преди 8 години

Пълни глупости. Излишна харчене на пари ! Ако си позволят нещо което е извън религията мъжете ще избият жените позволили си да се интегрират.Тези хора не идват в Европа за да се приобщят към европейското общество. Те идват заради социалната политика и парите които ще получат за да живеят без да работят далече от пустинята

8

Анонимен

преди 8 години

Всъщност нападенията от такъв характер ще се увеличават и това няма да е заради незнание на местните порядки от бежанците.Те са си просто такива хора да не говорим,че са бивши затворници,терористи, разбойници и така нататък.И да ги учат и да не ги учат файда никва.В техният свят и разбирания щом са ги приели в Белгия значи местните са слаби и страхливи.Харесва или не истината си е истина.Няма как да смесиш дизел и бензин и да чакаш да излезне сироп за кашлица.И с хората е така.

7

Анонимен

преди 8 години

AFGANEZA-IZNASILVAC ZASHTO NE E OBESEN,NAPRAVIL SI E EKSKURZIA DO BRUKSEL-IZNASILIL I SE PRIBRAL SAS SAMOLETA V KASHTI.

6

Анонимен

преди 8 години

От тук чувам как белгийките си отдъхват заради въвеждането на тези курсове.

5

BG

преди 8 години

Само да не стане така, че след някоя друга годинка, араби да организират курсове за европейки в Белгия - "Как да се държим като праведни мюсюлманки" :)))))Белгийците и другите "европейци" като толкова много реваха срещу българите и румънците че "били варвари и диваци", а сега да видим с тия "висококвалифицирани" кадри как се интегрират :)))

4

факт

преди 8 години

УЧАТ СЕ НОРМАЛНИ ХОРА , А НЕ ..!!

3

Анонимен

преди 8 години

Няма да отстъпите сантиметър? 40% от жените вече са заявили, че се страхуват да излизат сами! Преди 25 години бях студентка и се връщах от дискотека или купон в малките часове без да се страхувам. Сега не смея през зимата да отида до магазина в 7 часа заради глутниците огромни песове. Като допълнителна екстра си 9маме вече и "бежанци" с ножове.

2

zelebchuci koyto ne.

преди 8 години

annti zelebchukoviq prezident djudji pak smachka domati i krastavici pak si ispusna nervite

1

bob

преди 8 години

Затворете границите !