12

Анонимен

преди 8 години

16,Не се прави на неразбиращ. Става въпрос за нещо много важно, което за съжаление има антисоциален ефект.После си помисли кой и защо се опитва да нагрубява хората с израза болен мозък, само защото те мислят по начин, различен от неговия. Може пък някой наистина да има мозъчен проблем.

11

Наблюдател

преди 8 години

"Къде са МВР и прокуратурата, когато бият учители?!" Нелеп въпрос. Тия ги търсете само когато са им застрашени личните интереси, заплати, превилегии, бонуси.....Само тогава изпълзяват от някъде и може да бъдат забелязани....

10

10

преди 8 години

До Анонимен 14Абе ти болен мозък ли си, какъв си .... Давал част от парите си на ромите ??? Ами не им давай ! Кой те кара да им даваш ???

9

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 10На това разделение много държат самите роми, то им носи облаги.Ние пък на сме съгласни част от парите ни да отиват за издръжка на многобройната челяд на население, по-голямата част от което не внася нищо в хазната, а само източва от нея. Това намалява пенсиите на родителите ни и принуждава много от нас да остават само с по едно дете.Не се опитвай да ме агитираш да карам и аз по ромски тертип, та държавата да дава и на мен.

8

Анонимен

преди 8 години

Как къде ? Спят в патрулката !!!

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 3Льольо, кой ти е казал, че малограмотна ромка може да прецени по-добре от учителката какво е нужно на едно дете в даден момент?Откъде знаеш, че краката на детето са били наистина мокри?Откъде знаеш защо ромката е искала да си го вземе и дали това е било за доброто на детето или просто ромката си е имала някакви лични планове и цели?

6

Анонимен

преди 8 години

До какво има да мислим?Защо трябва да се делят хората според вида на професията им ....А защо трябва да делим децата на роми и нероми ???? .....според теб ????

5

Анонимен

преди 8 години

Agresiata ne e pravilna, no i uchitelkata e kriva. Nito ima vlast da spira deteto, nito e bila prava da iska da go spre. Roditelia e posledna instancia, ne uchitelia. Za roditel takova povedenie drazni.

4

Анонимен

преди 8 години

Как къде бе ? На оперативка в кафето , как къде ???

3

какво има да мислим?

преди 8 години

Защо трябва да се делят хората според вида на професията им, когато става въпрос за агресия срещу длъжностно лице в момент, когато то изпълнява трудовите си задължения?ромката, разглезена от анормалното толериране на нейния етнос, влетява докато децата са в час и пребива учителката, защото си е въобразила, че нейното дете - ромчето, трябва да получава някакви специални грижи, по-големи от грижите, които се полагат на другите деца.подобна биячка е за затвора, а децата й - в социален дом.

2

Анонимен

преди 8 години

Разследват убийството на русенския пинчер

1

Помощ

преди 8 години

Бият Паниковски!