19

ааа

преди 8 години

нападения над германки от т.н. МИГРАНТИ е имало и в събота и неделя в други градове пак на жп гарите-нещо да кажете по въпроса...

18

Анонимен

преди 8 години

Тоест белите жени да бъдат изнасилвани от полухора от ислямския свят и да си траят и да казваме на черното бяло само и само да не вземат да станат силните десните на Германия , ако тези политици водят Европа днес и налагат волята си на нашите *** ..спукана ни е работата на всички от Букорещ до Лондон.

17

тоя много тъп

преди 8 години

как да няма значение кой с какъв паспорт е ??? този който се пише имигрант и бежанец е гостенин и отношението му добре говори как той уважава приемащата го страна и хора (е жените наистина са ги уважили но и те са най-милосърдни към бедните мигранти тааа нека пак да ги съжаляват) . ако е местен немец това е също недопустимо но там вече е възпитание а не презрение към порядките. а тези родени но неинтегрирали са като първата категория- полу-гости заслужаващи отнемане на гражданството

16

ivailo1403

преди 8 години

А каква изненада, аз досега си мислех че нападателите са чисти арийци :)))

15

Анонимен

преди 8 години

Василев ще се омъжва за Минко ергена 47 г.

14

Анонимен

преди 8 години

Ами 100 или 300хил. няма и да ги усетим.Нито се различаваме по манталитет от тях,нито сме по-еволюирали.Конкурираме се в една ниша.Конкуренцията е добър стимул за естествения подбор.

13

Анонимен

преди 8 години

Velika Darjava e Germaniq!Skapi uvajaemi forumci! Germaniq e strana na zakonite! Nikoi nee po velik ot zakona v Germaniq! Nqma druga Darjava kato Velika Germaniq da darji na 100% zakonite si!!!!! Da jivei Germaniq!

12

M

преди 8 години

Тепърва ще има да им сърбате попарата на арабите. Даже и идея си нямате какво ви чака.

11

Refugees welcome

преди 8 години

Защо България да не приеме 100-200 хиляди бежанци? Тъкмо ще се оправят демографските показатели, така или иначе тука мъжете вече спат с мъже, а жените се омъжват в Европа за индийци и пакистанци. Няма деца = няма да има и пенсии.

10

съвет

преди 8 години

Василев пий си хапчетата и върви да спиш ставаш досаден.

9

е да де

преди 8 години

Ха-ха всички били равни пред закона само ,че на тях не им пука за тях жената е вещ за удоволствие и това може да им се избие от главите само с крайни мерки (може би с кастрация) това ще е ужас за тях.

8

Анонимен

преди 8 години

Щом няма никакво значение какви са нападателите пращайте им и от нашите Меркел каза че са добре дошли нека заминават.

7

Анонимен

преди 8 години

Бабо Меркел где така , на джамия с Мустафа . Ето това е мечтата на западните политици . Да ама не . Тепърва ще видят кон боб яде ли .

6

Модерната жена

преди 8 години

Моят мъж ме изостави ,пак съм аз самичка ,моята горкичка пичка.Предпочитам африкански дивак да ме разпори ,а нека Исляма Европа си я натерори

5

Анонимен

преди 8 години

Заподозрените нямат арабски или африкански паспорти, защото са ги унищожили (скъсали, загубили). Затова нямат значение техните паспорти. Веднага им се издавата картончета.Затова имат чувство на безнаказаност и шериатска правота, да грабят и и знасилват.Но кажете ми, 500 ограбени и насилени жени по 10 човека в групичка колко прави - пет хиляди престъпника. Колко са настанените около Кьолн и в града ? Това означава, че почти всички пришълци са престъпници.

4

Меркел

преди 8 години

- Бабо Меркел, кде така?- Да ме изнасилиш, Мустафа!

3

Bond

преди 8 години

Меркел преди няколко месеца: "Всички бежанци са добре дошли!"---------------------------------------------------Честито, дърта краво!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Да им са честити на германците тези /инжинери,лекари,атомни физици и по-малко космонавти/ пристигнали от северна Африка и близкия изток.

1

Анонимен

преди 8 години

Добро утро