203

Анонимен

преди 8 години

Ако имах такива уши като на магаре и мен щяха да ме мъчат комплекси.

202

Анонимен

преди 8 години

Няма такива *** ,като бургаските комплексарчета. Тия хора все едно ги е правил един ***, още от бебета диагнозата им е остра липса на самочувствие.

201

тТт

преди 8 години

Бургазлии, ако имате достойнство, ако сте Хора с главно Х и имате уважение към старите си хора, този на снимката да сте го пратили на ортопед преди зъболекаря да се види с него!!!

200

Анонимен

преди 8 години

И двамата са със отклонения!Тази толкова ли е проста че ще си слага мръсните ботуши на седалката?От гората ли е хваната?А "гаджето й" явно е абсолютен ***!Тези двамката нямат ли родители които да ги възпитават?Или и те са същите?

199

Embaka

преди 8 години

Този лилипут защо скача на пенсионер, а не ми скочи на мен, да го изям заедно с *** му.

198

В.И.Р.

преди 8 години

Жените стават жени, не като им дойде мензиса, а когато родят, а мъжете стават мъже, когато минат през казарма, иначе са жени без мензис!!! Моя мисъл! Може да ме цитирате!

197

Анонимен

преди 8 години

Слушахте ли интервюто с приятелката му. След много мислене и кански усилия,успя да издаде няколко нечленоразделни звука. Тези освен неграмотни,вече губят и човешкия си облик.Еволюцията върви назад.

196

Фаско

преди 8 години

До Анонимен 279А може и цветята от към корените да гледа..... знае ли човек.

195

някой

преди 8 години

Не се притеснявайте, познавам сина на пребития - двуметров моряк е от Военноморските с 47 номер кубинки и вече е по петите на бияча. Правосъдието ще дойде скоро.

194

Гецата

преди 8 години

Предлагам да го намерим този, и да му дадем урок, след като няма държава и правосъдие, ние ще го превъзпитаме. Съвсем сериозно, дайте да го намерим и да му покажем как се бият възрастни хора на които може да им бъде внук! Следващите пострадали може да бъдат вашите родители, баби и дядовци, ако не направим нещо! Да се организираме, и да намерим това келешче и да му направим ремонт!

193

Анонимен

преди 8 години

Ясно е защо човекът не е реагирал. Защото ако му беше отвъртял един шамар щяха да го скъсат от съдебни дела, че е посегнал на непълнолетен. Така, че човекът е имал достатъчно акъл в главата и си е замълчал вместо да си навлече сериозен проблем, ама е просто въпрос на време тия "хубавци" да налетят на някой, който не му пука много и тогава ще видят от къде изгрява слънцето.

192

Анонимен

преди 8 години

До подпискаКазармата я отмениха през 2007г. По-голямата част от бащите на тези пичлемета са ходили в казармата.

191

Анонимен

преди 8 години

Като го гледам този е 40 кг,напикан.Вярно е,че пострадалия е възрастен мъж,ама ако му беше обърсал два шамара,сега малкият щеше да е в реанимацията.Все пак не става дума за 20-30 годишен як мъж.

190

Дидо

преди 8 години

Отговор - добре възпитано и умно момиче, уважаващо най-малко себе си....

189

честито

преди 8 години

Прехода свърши! Момичетата ***, а момчетата сутеньори! Ура демокрация, демагогия...

188

подписка

преди 8 години

До:272НЕ МИ ОБЯСНЯВАЙ ТИ НА МЕН КАКВО Е БИЛО В КАЗАРМАТА!Плодовете на "успешните родители" ги виждаме! Никога в Бг не е имало толкова жестокост и злоба в младите както е сега!

187

Анонимен

преди 8 години

Младо момче,прави му се с**с.Кое момиче,ще обърне внимание на скромно и добро момче.

186

Анонимен

преди 8 години

До подпискаДо преди няколко гонини в бг беше в сила презумцията "Пълнолетен български гражданин от мъжки пол се наказва с две години лишаване от свобода" Слава богу това безумие свърши.Ако на 18 си *** казармата само обостря състоянието ти. Казармата беше от сутрин до вечер марксизъм, ленинизъм и онанизъм.Рефрена на проваления родител е: Сина ми стана льольо щото няма казарма !?!?!

185

Спонги

преди 8 години

До това е...... надрусан жалък ***.

184

атлантик

преди 8 години

След подобна постъпка в Америка! Като се изправи пред съдията ще го пита само едно:Синко, къде да те пратя в затвора или в пехотата!?