69

Фесконтрол

преди 8 години

Софиянци, съберете пари и дайте на имигрантите при вас да си продължат пътя до Германия. Докато все още не е станало късно. Ако нямате пари, пробайте нещо друго...

68

Анонимен

преди 8 години

Меркел - спокойно! Нашият премиер ще бъде винаги до вас , той ще приеме всички бежанци в България без никакви условия ! Само трябва да направите няколко снимки за пред електората .

67

Анонимен

преди 8 години

Тя си отива, само дано да е взела достатъчно пари от едрия капитал, заради когото прие толкова емигранти. Да се нагуши за старини, казано по български. Ако я греят парите в старомоминската й самота.

66

Бойко не Борисов

преди 8 години

Над 300 оплаквания за сексуални посегателства, но нито едно документирано изнасилване. В същото време голям скандал отново в Германия за който Днес бг мълчи. 270 младежи от католически хор са били изнасилвани в продължение на 30-40 години и ръководител на хора през това време е бил родният брат на папа Рацингер. Аман ти от западно европейска ценностна система! Не е ИСКАМ!

65

(не)случаен минувач

преди 8 години

До АнонименКва пенсия, кви пет лева... те затова са толкова безотговорни, защото знаят че най-лошото, което им се случва е пенсията... съд или публично линчуване...

64

Анонимен

преди 8 години

Направи ли ви впечатление в статията - всички, които са срещу Меркел - популисти, само тя вода ненапита.....

63

Бойко не Борисов

преди 8 години

Работата смърди та се не трае! Как така 1000 разгонени северо-африканци опипват девойки и млади жени без нито едно доказано и документирано изнасилване? Нещо не се вързва. 200 полицая само гледат и не действат.При това подобна информация идва от 3-4 европейски града където нещата се развиват по един и същ сценарий.По скоро това е организирана постановка да се намери начин мугамбите да се натирят обратно на изток.

62

Анонимен

преди 8 години

Време е Баба Меркел да излезе в пенсия.Кономически успехи - добре, но последната половин година и прекалената и загриженост за псевдобежанците я провали. Едно е да си намигат със Секси Алексис и да пръска парите на немските данъкоплатци, а съвсем друго е да изнасилват германки в сърцето на Германия, и то същите онези "бежанци", с които си прави селфита и посреща с плюшени меченца на гарата.Пълен провал!!!

61

Анонимен

преди 8 години

Тая баба трябва да си ходи докато не е унищожила Европа, а с нея и всички пришълци да бъдат върнати по родните им места.

60

Анонимен

преди 8 години

тая баба направи база на ислямска държава в центъра на християнския свят,сигурно е яла телешки стек с луда крава

59

E

преди 8 години

А СЛЕДВАЩИЯТ КАНЦЛЕР-С МЕДИЦ.СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПСИХ.ЗАБОЛЯВАНИЯ,ПЕНСИОНИРАНЕ ПО БОЛЕСТ-ТОЛКОВА ЛУКСОЗНИ СТАРЧЕСКИ ДОМОВЕ ИМА В БАВАРИЯ..

58

456

преди 8 години

До ВасилевПрав си Василев,Германия няма ресурси ,но пък че си има цветни мераклии! И сега като облагородят германките,ще настане такъв живот да си е,,,,,,,,, мамата!И тогава кой ще бачка за социала! Те сирийските инженери имат само един инструмент и дой си е по рождение!

57

Членска карта №7

преди 8 години

До ВасилевЩе стане 10 000 гроша ще стане след кратък период от време!

56

до 64

преди 8 години

Германия се съвзема бързо. Ние сме по дългите периоди на лутане. Тях не ги мисли.

55

Членска карта №7

преди 8 години

До КМоторът без руско гориво, пет пари не струва!!!!

54

анонимен

преди 8 години

Ислямска държава отново атакува в сърцето на Европа по неочакван начин! Този път нямаше бомби, стрелби и ножове, но ударът бе жесток и насочен към свободата и културните ценности на нашето общество!

53

Членска карта №7

преди 8 години

Преди малко ошляпаха другите арийци, като командоси в картофена нива! На пук на цялата им икономика и арийщина!!!! Чак за Сашо Йовков ми домъчня!!!

52

Браян

преди 8 години

Много е хубаво дето умните источноевропейски лидери оказват твърд отпор на предателката Меркелица само дето Бойко с манталитета му на верен слуга щом отиде да се види с нея и като се върна веднага обяви че трябва да приемаме и "интегрираме бежанците". За да си държавник ти трябва здрав гръбнак нашите евроатлантици нямат такъв.

51

К

преди 8 години

КАК ЕДИН ПОДСЛУШАН ТЕЛЕФОН МОЖЕ ДА ЗАТРИЕ МОТОРА НА ЕДИН ЕВРОПЕЙСКИ КОНТИНЕНТ..

50

Членска карта №7

преди 8 години

До ВасилевЕ,и!???