47

K.Коцев

преди 8 години

Г-жа Меркрл с нейната криво разбрана доброманщина и прекалена голяма "хуманност" ще доведе до разбиването на Европейския съюз и до ислямизирането на Европа,което ще е НЕЙНА вина - как не се замисля нито за моментс каква цел се изсипаха в Европа и най-вече в Германия толкова мно го "мигранти" от които по-голямата част са млади,в разцвета на силите си мъже?!Тежи мъже не идват за добро и не е вярно,че нямат средства - щом плащат на каналджии голе ми суми и пак имат пари за какво идват в Европа?!

46

Анонимен

преди 8 години

Не са само жените по улиците. Бежанки са били многократно изнасилвани по пътя. Разказваха, че в центровете ходят до тоалетната и да се къпят на групи, едната вътре, а другите я пазят пред вратата. Животът им е ад. Левицата, уж много загрижена за тях, отричаше всичко. Това беше предателство към всички жени, включително самите бежанки.

45

Василев

преди 8 години

Селянино Василев, вие още спите и не сте се събудил. Това в Германия е Трета ЖИхадистка Армия на Биби Сатаняху. Тя е там за да унищожи Райха, а не да им работи бадева!агент Дик СелинджърЦРУ/ГРУ

44

До Василев

преди 8 години

Руският камшик боли повече от турският! Така е било на 3 март. Прав си Васка, но...За едни камшик, за други бесило, за трети - денят на освобождението, най-светлият празник за българина.

43

Анонимен

преди 8 години

Необходимо е всичко да се изясни и да не се пропусне нищо...Какво по-ясно признание, че на Меркел и ЕSS-върхушката не им е ясно какво става. Но скоро ще им се изясни - ще дойдат нова мигранти, високи, здрави, с руси коси, сини очи и дебели тояги от Север. Ще оправят положението. Между другото, по германски данни 4 000 000 германки са изнасилени май 1945.

42

Анонимен

преди 8 години

И въпреки това все още не са затворили границата. Тази мацка предизвика прецедент, за който Германия ще трябва да плаща по-дълго от ефектите на Берлинската стена.

41

ШОПО

преди 8 години

Епа нали ти ги покани ,*** Милке !!!

40

:-D

преди 8 години

Трай, Бабо! Ще дойдат още. Ще има за всички по един арабски... "бежанец"

39

До 73

преди 8 години

...имам чувството , че Меркел и другите лидери на Западна Европа действат като зомбирани - не е чувство, те са наистина зомбирани. Но те не взимат решения, те изпълняват решенията на деградирала олигархична върхушка. Патологична алчност и невероятна простотия управляват т.н. цивилизован свят. Сега усещат как властта им се изплъзва и подготвят световна война.

38

Pinochet

преди 8 години

Единствен за сега чешкия президент каза истината официално пред целия свят:( ТОВА Е ОРГАНИЗИРАНА ИНВАЗИЯ ) справка DW>DEАко другите европейски лидери не си извадят главите от г,ъ,з,а лошо ни се пише на всички

37

Анонимен

преди 8 години

Имам чувството , че Меркел и другите лидери на Западна Европа действат като зомбирани . Не може всичките народи да не искат мигранти в държавите си , а те напук ги пускат . Единия вариант за въздействие е САЩ , а втория извънземни . Просто искат да разрушат хубавите държави . Причината обаче е неясна .

36

Против Меркел

преди 8 години

Да изпратим Меркел при бежанците ! Може да се окаже справедливо!

35

Аспарух

преди 8 години

Германия е васал на САЩ.Меркел може да се нарече послушно пуделче,ако не бе невъобразимият мащаб на злините които тя нанесе с изпълнението на задокеанските заповеди да пуска всякаква *** с предварителната яснота,че ще се случи това което се случи в Кьолн на 01.01. Т.е Меркел е национален предател,а Германците трябва да и потърсят отговорност.Всъщност всички Европейци.

34

Веско

преди 8 години

До ВасилевНе ти разбрах коментара. Но сигурно съм глупав :(

33

Анонимен

преди 8 години

Путинчо колко кавказци и китайци покани за 2015 Към ЕДИН МИЛИОН ИМЕННО РУСИЯ Е ДЪРЖАВАТА С НАЙ МНОГО МЮСУЛМАНИ в Европа на глава на населението 32 % ПРЕД НЕЯ СА САМО турция албания косово и босна

32

Анонимен

преди 8 години

До е** ти форума НЕ само *** да не мислиш че някой друг ще тръгне да хвали руската или американската кочини

31

ДО 40

преди 8 години

а ти като харесваш брадати ислямисти заминавай при тях още ли си тука бе джихадист

30

до 40 некъФ xеец

преди 8 години

Ало лъскавото и възпитано програмистче май се опитваш да използваш обидни думи ,но си толкова гола вода ,че даже не можеш и да напсув^ш като хората.

29

до 40

преди 8 години

*** се прегледай при психолог. Състоянието ти е тежко.

28

до 33 анонимен

преди 8 години

Не само безработен ,а безработен гларус поне така твърди ,че е морски.