55

Майк

преди 8 години

И да изгоним пришълците ***, проблема с демографията остава а причината е неолиберализма и производните му като феминизма. Жената трябва да се стимулира да ражда повече деца и да се грижи за семейството, децата и продължаването на рода трябва да е приоритет защото ако не е - изчезваме. Този вреден модел на феминизма води до това жените да преследват пари, власт и кариера а семейството и следващите поколения остават на заден план и ние се стопяваме и изчезваме.Трябва да се разбие този модел

54

Анонимен

преди 8 години

до 78Не се вълнувай мила. Какви европейски мъже бълнуваш, тука сме в България. Ако тука стане такова нещо ще им наритаме канчетата на тия при поддержке российского спецназа.

53

Майк

преди 8 години

Дразни ме факта, че жените не отстъпват от доктрината на феминизма заради личната си изгода - за някакви си съмнителни права въпреки че тази доктрина е във вреда на цялото общество и води до изчезването на нации. Демографията след белите народи го показва ясно! Ако не се акцентира върху моногамното семейство изчезваме, това е! Стига вече с тия сбъркани доктрини на неолиберализма като феминизма, време е да се отървем от тях ако ще ни има.

52

Майк

преди 8 години

Ной е прав - заради феминизма и произтичащото от него разделение нещата в Европа и западния свят не вървят, стават множество разводи, раждат се все по малко деца. Жените се одързостяват и стават нахални, но без мъжете са едно нищо. Жената трябва да е по-смирена а става обратното и блудството и разбиването на семейната институция следват което води до изчезването на европейските нации и заместването им с ***. Ако мислят жени че с голо тяло ще усмирят *** да се обърнат към историята.

51

Анонимен

преди 8 години

Mария-Антоанета , Маргарет Тачър , Жана Д арк , ........Дали ще има следваща която да се зпише в историята - едва ли . Казаха , че тези бежанци са грамотни инженери , лекари и тн , а се оказа че едва 3 % и то с мъка има висше , около 7-8 % средно , а останалите били с по-ниско Аз мисля че германците както си мълчат изведнъж ще изригнат Не са толкова меки като белгиици и французи Това което се случва е режисиран конфликт и търсена провокация

50

Ной

преди 8 години

Никоя жена не знае например ,че Константин Велики прави нещо важно след приемането на християнството .Озаконява само моногамния брак .В езическия Рим мъжете имат 2 съпруги и то официално И куп конкубинатки - метреси .Робините не се броят - те са стока.Ислямът е имитаация на езическата Римска империя .В още по - зловещ източен вариант - на безгръбначие ,сервилност тотална липса на всякаква лична инициатива .Константин издига жените по невероятен начин - векове по късно за благодарност - голо дуп

49

Анонимен

преди 8 години

Ной не ми говори за Христос! Надявай той да те спаси! За мен такова животно няма!

48

Анонимен

преди 8 години

Господине 80. По- добре да бях родила в арабските държави и да бях забулена, отколкото сега да гледам падението на европейските мъже. Срам ме е от вас! А моя..... за зеле не се плюн*и като теб по форумите, а действа по въпроса

47

Ной

преди 8 години

Жените били подценени ,о Боже.Та нали ви издигнахме на пиедестал .Християнството издига жената в моногамния брак .Дава и половината власт така да се каже.В онези общества бурките ще са ви най -малкия проблем - най малкия.Онези не ви смятат за хора. И понякога си мисля ,че имат някакво основание да ви третират като животни .Европа е обречена,защото жените предадоха Христос по отвратителен начин .И ако не вярвате вижте пак голото дупе пред храма Божий .

46

Black Sabbath

преди 8 години

Богините на Красотата усмиряват държащите Корана,защо тогава ръцете им пускат автомата е тайната на Грозотата... нееее,неее !

45

Ной

преди 8 години

И като виждате какво правите.Правите ето такива простотии .

44

Анонимен

преди 8 години

Ной не ни подценявайте! Жените в Европа виждаме все повече и повече, че на европейските мъже не може да се разчита. Какво правят белите мъже в защита на дъщерите си, на жените си, на майките си? Какво? Нищо! Правите се на "мъже" и ни обиждате виртуално, но ако ни завладеят мюсулманите вие "мъжете" ще се о*режете още преди ние жените да сме сложили бурките.

43

Ной

преди 8 години

Езическа Европа е загинала поради сексуалната си разюзданост .Рим вече няма мъже(а корумпирани типчета) ,а просто някакви диви ,озверели жени .После нещата си идват на място .Хубавото е че след тая езическо просветителска вакхания Европа ще намери отново дрехите си .

42

Майк

преди 8 години

Това са неолиберални методи целящи чрез шока предизвикан от голотата у морални и нравствени хора с християнски ценности да се постигнат гнусните цели на феминизма. Ислямистите и африканците изобщо няма да се впечатлят а ще решат че ги кани да я оправят и при първа възможност ще я изнасилят. Ако не вярва да отиде в гетата им сама така гола. Като се съблича гола само настървява тия животни, ако мисли че постига нещо се лъже постига точно обратното. Куче от салам не се плаши.

41

Щиглиц

преди 8 години

да дойде с табелата у нас хола!

40

евру

преди 8 години

дойчланд убер аллест!!!

39

Анонимен

преди 8 години

Като гледам май жените първи ще започнат борбата за спасяването на Европа! Мъжете са "мишки" скрити пред компа. Страхливци! Времената се обърнаха, няма вече мъжка смелост, чест и отговорност за народ и родина.

38

Анонимен

преди 8 години

Много сгодна женица. Да дойде и у нас да врътне един....протест срещу съпружеската феминистична моногамия задушаваща българските мъже

37

Анонимен

преди 8 години

обратното отброяване до момента на изнасилването й да започне сега!

36

Анонимен

преди 8 години

До инж.Василев иопоненти това вашето запрелича на спор между два автосервиза от Дружба1 и Овча купел 2 за съвсем друго става въпрос беее..