56

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

До Прозрениене ме намесвай с никакви Василевци. Аз никога не съм и не ме късае политиката. Този василев се интересува от политика, мен не ме късае нито ме интересува, освен това аз жъвея от години в Ав$тралия а той едва ли е тук.Но може да не ме разбираш това е защото нито си на моя level нито на доходите ми нито на асетите ми за да разбереш коментара ми по долу. В него няма нищо политическо, а единствено финансово$$$довиждане от Сидни Ав$тралия на клошовете оскотявайте наволя

55

BGN

преди 8 години

Пръстови отпечатъци в аптекитее, тая реформа с какво ще подобри здравеопазването ?Редовно няма лекарства за онкоболните, заплатите в бърза помощ, и тях ги няма. Здравната каса се източва, за какво ли не. ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ в болници и аптеки.......

54

Жалко

преди 8 години

Българите ако бяха единни този Москов щеше да е история.Но народа нали е послушен и помни само три денатакива като този още дълги години ще се подиграват и тормозят хората в България.

53

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

и пак ще ви го кажа....никой няма да осъдиш клош, с какво? С скъсаните ти цАрвyли ли?Дела за страсбург отиват само ако са минали вътрешна съдебна система. ФАКТ! ЗАКОНА Е ТАКЪВ! НЕ МОЖЕШ да идеш току така трябват ти 2 инстанции първо в БГ. Ти там нямаш пари да им кажеш здравей.След това адвокатските кантори за Страсбург дела само за добър ден ще ти поискат 4 цифрена сума за консултация. А после 15% от сумата за която ще ги съдиш ПРЕДВАРИТЕЛНО. Съди ги за 500000 ако искаш, но си плащаш дебело

52

Анонимен

преди 8 години

Напътствията на Нов Световен ред се изпълняват! Сега с отпечатъци, очаквайте скоро и с ЧИПОВЕ по челцата и на дясната ръкаь така като си го пише и в библията! И след това ДОЖИВОТНО РОБИ! не ви се вярва? Проверете в нета и МИСЛЕТЕ! Отваряйте си очите. Novus ordus не да думка на вратата ви, той вече я е отворил и е вътре у вас! И колкото спите по-лошо идва!

51

Анонимен

преди 8 години

БОРИСОВ ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ!

50

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

До някойзададох ти конкретен въпрос за да се усетиш какви глупости дрънкате.А що се отнася до мен, не само съм в Сидни в момента, на премиер стрийт на 4км от Операта, ами съм живял и в западна европа и съм бил и видял доста неща от по високите етажи и съм наясно достатъчно за да ви се посмея над примитивния акъл и култура.Защото реалноста е че именно ти си от някое село на Туртракан. а аз в Сидни. Това е, реланоста е такава, дали ти се вярва или не... твоя работа, само ме разсмиваш

49

Анонимен

преди 8 години

Дори и при идиотския зрял социализъм нямаше такава супер идиотщина като тази с пръстовите отпечатъци! Борисов да изгони тоя Хитър Петър Москов докато не е побъркал и без това обърканото ни здравеопазване!

48

Анонимен

преди 8 години

До от Сидни Ав$тралияАбе, мнимо кенгуру, подставена ехидно, така ли искаш да плашиш хората, та да не си пазят достоинството и правата на човека. *** много умен се извъди бе! На колко курса за манипулации си ходил с държавни пари. "Връзки с обществеността", а? Ще ти изстине мястото, щото много глyпавo манипулираш. Де гиди тояга за такива "австралийски аборигени".

47

Терминал 1 2 3 4 5

преди 8 години

Щом от този става министър значи и от мен ще стане!!Жалко за тази държава с такива управляващи.Народа още дълги години ще кара на хляб и сол.

46

Анонимен

преди 8 години

МОга да им оставя и слюнка или нещо малко по-лепкаво за ДНК анализ.. ;))

45

sis

преди 8 години

Че се краде я ясно. Любимото ни правителство обаче, вместо да лови крадците и да им взима пръстори отпечатъци, ще взема такива от целокупното население. Да ни е честито това правителство!

44

Анонимен

преди 8 години

До някойАз - също! И всеки, който има личностно достойнство! И не иска да е *** жив.отно, с което всеки може да си прави дори не експерименти, а фатални посегателства! Къде е държавата, къде е българското правораздаване, КОЙ НИ ЗАЩИТАВА ОТ ЕЖЕДНЕВНИТЕ, ГРУБИ, ПРЕСТЪПНИ ПОСЕГАТЕЛСТВА ВЪРХУ ЛИЧНОСТТА! Къде е, иначе активният в защитата на ци.ганските престъпления, Хелзинкски комитет, който предлага убийци за личности на годината? В каква мръсотия и терор живеем, хора?

43

Еди кой си

преди 8 години

Тоз *** е за диспансера, колко ще струва пръстовия отпечатък на обикновения човек.Всичката ни е наред само с глупости се занимават.Разберете има възрастни хора с тези мижави пенсии пари за хляб нямат

42

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

ВАПРОС до всички ербапи дето на Страсбург, Папата и алфа Кентавар ще се жалвали:как точно смяташ да съдиш бе клош, и на какво основание?Наясно ли си адвокатските къщи особено тези с интернешънал дела като за Страсбург само за първа консултация ще ти поискат 4 цифрена сума.После ще те попитат за каква сума ще ги съдиш? За 50 лв.? За 500? За 5 0000?Ако искаш и за 5 0000000 ги съди, и ще те поканят да платиш 15% от въпросната сума предварително като комисиона. Айде де!лупости само дрънкате

41

Анонимен

преди 8 години

До info.Само унижение, непознато нито в древността, нито сега, в никоя държава. Това "нововъведение" е пряк терор върху хората, злобно изтезание на болните и страдащите, психически подозрителен стремеж за власт върху безпомощните. От друга страна - така ще се осигурят средства за грабеж и ползването им от избраници в "медицинския БИЗНЕС(?!)" и други миропомазани. Това не тряба да се допусне, а инициаторите трябва да бъдат съдени за обществено унижение и посегателство върху живота. Позор!

40

някой

преди 8 години

Възрастните хора ще имат голям проблем - при тях поради изтъняване на кожата много трудно се вземат пръстови отпечатъци, може би при доста възрастните дори няма да е възможно.Ама моля ви, въведете пръстови отпечатъци и в институциите, учрежденията, банкоматите - навсякъде, където се сетите.Досега личните карти се развяваха като мръсен *** за щяло и нещяло /а уж беше забранено/, сега ще попълнят базата данни и с пръстови отпечатъци.И каква е гаранцията, че ще се запази тайната им?Лудост!

39

Анонимен

преди 8 години

Другарят Москов би ли обяснил следното:За продажба на фабрика примерно за 5 милиона лева не ти искат пръстов отпечатък, а за покупка на лекарство за 5 лева - да трябва?Май цялата далавера е за производителя на тая системка - да го направим милионер за една нощ!(а защо е другар Москалеца, друг път, че е дълга тема)

38

Анонимен

преди 8 години

Значи от април Биг Бро ще знае всичко за вас - какви лекарства купувате, колко пъти, виагра, презервативи, вазелин и т.н, и т.н.. ;))

37

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 30Ами как ще има пари "държавата", която всъщност не е държава, а средство за потискане и за ограбване на материалните и духовни ценности, създавани от народа сега и в миналото. Как ще има пари "държавата", такава каквато трябва да бъде, след като тя не е такава, каквато трябва да бъде. Тя е държава на бандити в прекия и косвен смисъл на думата, на едри и дребни мошеници, на интелектуално ограничени и необразовни хора, но изпечени в изкуството да ползват властта за обогатяването си