17

Анонимен

преди 8 години

Махат гнездото на слушалките? Горките слушалки, къде ще гнедят сега?!

16

-10

преди 8 години

Браво! Много добро нововъведение.----------Нововъденеие означава да въвеждаш нещо ново. 1. Те махат нещо старо2. Товам което ще го въведат не е ясно още какво еТа на какво казваш точно браво?Предполагам, че по същия начин си гласувал я за Атака, я за Тиквоняка.

15

Анонимен

преди 8 години

Да им дадат нобелова награда за тази екстра

14

Анонимен

преди 8 години

Имах си работа с Епъл телефон, по-стар модел. Е слава Богу, че се оттървах от него! Това са едни суперскъпи ***, правени за жълти стотинки в Китай, на всичкото отгоре наистина несъвместими с нищо! Просто тази компания разчита на таргет "сигурни" клиенти, които просто държат на "престижната" марка и нищо друго не признават. И като някое момченце в дискотеката извади "Айфона" на масата, всички пикли почват да се лепят по него като мухи.

13

бобик

преди 8 години

Не мога да разбера защо се възмущавате толкова? Това ще засегне само потребителите на Apple. На когото не му харесва идеята не си купува iPhone и няма да има проблем.

12

G

преди 8 години

Единственият най-добър начин да не си облъчваш мозъка докато говориш по телефона е чрез кабелна слушалка. Bluetooth технологията е не по-малко облъчваща от самия телефон: https://rfsafe/bluetooth-radiation-dangerous-cell-phone-radiation/От apple обаче са решили да си облъчваме мозъците или да минем на високоговорител.

11

Анонимен

преди 8 години

Те за това никога не си купих и няма да си купя продукт на Епъл.То бива бива ограничения и "нови стандарти",но прекалиха.Като се започне от несменяемата батерия,липсата на памет слот,сега слушалки,а през 2017г. какво да чакаме?Може да решат да махнат и дисплея и да караме само с двуизмерна платка?

10

Анонимен

преди 8 години

Важното е за Foxconn да има работа!

9

:)

преди 8 години

Така слушам музика от години (от телефон). Нищо ново няма, но сега ще почнат разни фенчета да се плюнчат и превъзнасят. Да не говорим, че най-вероятно слушалките ще се извън стандартите и ще се продават за 150-200 долара (въпреки, че са правени в Китай за 15-20).

8

Оруел

преди 8 години

Чудесна иновация. При айфон 8 пък, потребителят изобщо няма да може да си пуска музика. Ще му я пускат централно от Пало Алто, като едно време радиоточките в класната стая. Слушалки също няма да има, а директо имплант в ушната мида.Те така.

7

щщд

преди 8 години

Още 3-4 китайски градове колкото София започват да бълват безжични слушалки. Великият китайски народ никога няма да остане без работа докато необузданата лакомия за пари и страст за унищожение на природата ги има.

6

Анонимен

преди 8 години

То до сега сума ти модели бяха несъвместими нищо,че си имаше конектор та сега ли?

5

Анонимен

преди 8 години

Акциите на Ейпъл са се сринали на ниво от102$, срещу 134 за миналата година. Явно ще търсят начин да не се удавят окончателно.

4

7

преди 8 години

Всичко ще е в стил Епъл - безжични слушалки за 100 долара за тия дето искат

3

Мен

преди 8 години

Страхотна иновация. Уникално, неповтроримо и изключително практично. Браво !

2

Ябълков селчо

преди 8 години

Естествено, че ТРЯБВА да са несъвместими с ВСИЧКИ съществуващи стандарти. Ако са съвместими, ще загубят десетки милионо от непродадени свръх скъпи боклучави слушалки.

1

KapToHa

преди 8 години

Браво! Много добро нововъведение.