31

Живко Марков

преди 8 години

Да да да вярвам ви драги ми.Те северокорейците скоро се завърнаха от експедицията си до Слънцето и сега тестват водородни бомби.Алоооо...елате на ''мене си''.Ние като сме от село да не ядем доматето с колците.Имайте поне малко уважение към интелекта на читателите си.

30

Анонимен

преди 8 години

Половината от статията е посветена на великите съветски учение и тяхното невероятно откриетие цар-бомба. Те това е изкривяване на информацията.Важни са учените които първи са създали термоядрената бомба, а не това което пише в учебниците от соц-а.

29

9К51

преди 8 години

Дааа .... това е най-разрушителната мощ, но взривената от Ким бомба не е на 100% водородна бомба ... според момчетата от Арзамас -16 /сега Снежинск/ това е атомна бомба с добавка на тритий, което повишава мощността, но не може да се каже, че е пълноценна водор. бомба! В съвременния свят на практика се уважава само силният, така че не е чудно защо севернокорееца се стреми към водор. бомба.

28

Анонимен

преди 8 години

Това ще доведе до намеса на НЛО . Също и Агарта няма да остане безучастна на човешката лудост застрашаваща планетата Земя. Ще предизвикат земетресения за да предотвратят по страшното

27

Анонимен

преди 8 години

За детонатор на тази бомба се ползва взрив на атомна бомба. Ако няма повишаване на фона, няма взрив. Да не говорим, че трябва да има радиоактивен облак и следа от него . Това няма как да се скрие от спътниците.

26

До анонимен 20

преди 8 години

Не са се изплашили конструктурите а лично Хрушчов ги е склатил че е възможно да разцепят земното кълбо.И това май е единствена положителна заслуга на Хрушчов.До си спомним за Карибската криза предизвикана от него,при която ни деляха часове от ядрена война.Какво друго може да се очаква от народ дето слага килимите на стената , а не на пода.Изостанала и проста нация.

25

До 52

преди 8 години

Единственото естествено у теб е празното пространство между ушите ти. Ако се пообразоваш малко, може да се изненадаш колко си в грешка

24

Анонимен

преди 8 години

Естествено, че руснаците са направили и гръмнали най-мощната бомба.Те нищо съзидателно не са направили, само разрушения и смерт са посяли на този свят!

23

до физика 29

преди 8 години

Пише се меродавни, а не миродавни. Иначе тази нова дума си е съвсем на място - не дават мир, и без опити е ясно.

22

Анонимен

преди 8 години

Nai negramotnata statiq koqto chetoh bilo razpad nekontroliran😂

21

dp

преди 8 години

Баси само умствено изостанали ли пишат коментари тук бе.

20

Анонимен

преди 8 години

Само забравихте да споменете, че Декларацията на Съвета за сигурност не е подписана единствено от С. Корея и....САЩ...

19

физик

преди 8 години

Големия ни грях като учени е че правим и даваме тези опасно играчки в ръцете на военните неандерталци! Но обикновенно от тях идва финансирането, а който плаща той поръчва!Преди много години един китаец открил барута и си казал: край на войните толкова е мощно ,че никой няма да посмее да го използва!Нищо подобно използвали са го и то много!Заложено е в природата ни да мислим все по ефективни методи за изтребление! Само на нашия вид!

18

Анонимен

преди 8 години

Колкото повече ненормалници имат достъп до такива страшни оръжия,толкова по вероятно е че в даден момент някой ще натисне копчето

17

физик

преди 8 години

Не ми се вярва много Северна корея да са успели да създадат подобно оръжие! Необходимо е много повече от желание! До въМожности е млрд.долари и много ресурси както и много учени завършили инженерни науки,теоретична физика и приложна математика във водещите университети в света! Едвали разполагат с тези неща! На великите сили като америка и русия е трябвало около 10 летие от атомната до водородната бомба! Тва е няква партенка...

16

физик

преди 8 години

Водородна досега не е използвана никъде в реални бойни действия или война! От научна гледна точка ще е интересно да се видят пораженията! Правени са опити ,но те не са миродавни!

15

физик

преди 8 години

Тази която е използвана е атомна! Водородната е друга технология! Разликата е в ядрената реакция при първата е разбиване на атома или "верижна реакция" при втората е сливане на ядрото на атома на водорода или термо ядрен синтез! При първата има експлозия а при втората имплозия! Опенхаймер бая се е чудил на времето как да го постигне имплозията!Основно това е суха теория не е интересно! Но основната разлика и същественна е в моща водородните бомби са с класи над атомните, в пъти по мощни.

14

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Ясно - корейската пролет се отлага за неопределено време.Стремежа на американците да доминират в целия свят кара хората да разработват ядрени и водородни технологии

13

тихомир томов

преди 8 години

Досега само страни с еврейско управление използваха това оръжие ,и именно хари СОЛОМОН труман извърши единствения известен холокост . Обезпокоени са , защото Северна Корея е една от малкото останали чисти нации без май..мунски примеси и парична система зависеща от федералния резерв .Не признават и Стария завет , а малкия им гледа тъпите изявления и се кефи защото беше му станало скучно ! Днес патриярха -агент от ДС и смешния ни президент осветиха бойните знамена на липсващата ни армия

12

Анонимен

преди 8 години

А къде ще е първата приложена!? Стига с тия сухи тренировки в пущинаци!