28

Анонимен

преди 8 години

КАКВА СЕНЗАЦИОННА НОВИНА!!! НЯМАШЕ ДА ЗАСПЯ СПОКОЙНО АКО НЕ БЯХ Я МЕРНАЛ!!!

27

Анонимен

преди 8 години

Абе, ще им се на укрите...ама това не е кино!

26

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

ГРУСТНАЯ ЛОШАДКА ЭТО БОЛГАРИЯ.ЕРДОХАН ИСКА СИ КЪРДЖАЛИ.КОИ ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ТУРЧИНА САЩ..ТУРЧИНА Е ДЯСНАТА РЪКА НА САЩ.ЩЕ ВИКАМЕ ВСИЧКИ НА ЕДИН ГЛАС БРАТУШКИ ПОМОГИТЕ НАМ БОЛГАРОВ ПРОСТИТЕ.И ТОВА СКОРО ЩЕ СТАНЕ.1982 ТУРСКАТА ВОИСКА НАВЛИЗАХА БГ ВОДИ РУСНАКА ГИ ВЪРНА .КАТО ГИ ПРЕДОПРЕДИ ЧЕ ОТ ТУРЦИЯ ЩЕ ОСТАНЕ САМО ПЕПЕЛ

25

Анонимен

преди 8 години

Коледен подарък от Обама за Русия: EUR/RUB close:80.28833 USD/RUB close:74.60902Скоро дори и китайските стоки няма да са по джоба на средния руснак.

24

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

500 ГОДИНИ БЯХМЕ МАШАЛАХ -45 ГОДИНИ БЯХМЕ ХОРОШО .25 Г СМЕ ВЕРИ ГУТ.НИКОГА НЕ БЯХМЕ ДОБРЕ.А ТОВА ДОБРЕ НЯМА ДА Я ИМА ИМАМЕ МНОГО ПАТРИОТИ-КРАДЦИ И ПРОДАЖНИЦИ-ОБЕСИХМЕ ЛЕВСКИ УБИХМЕ БОТЕВ.НА ТЕЗИ КОИТО ПИШАТ КОМЕНТАРИ ОТГОВОРЕТ МИ.А ВИЕ СТЕ ТЕХНИТЕ ПОТОПЦИ

23

да

преди 8 години

Точно такива Дайновци са казали на Меркел - пускай ги мила ...........

22

мда

преди 8 години

Дайнов има такава статия -Битов фашизъм - и вижте колко е вреден ,не просто неправ от днешна гледна точка.

21

Евгений Дайнов идиот

преди 8 години

А аз цял народ в БГ обвиних във фашизъм ,защото не се подчинява на моето мнение за повсеместна ислямизация.Исках като Меркел всички диваци да ходят по заведения и свободно в градовете и да правя революционен хаос .Не ми позволиха и нарекох народа си фашистки .

20

Луцифер

преди 8 години

В никакъв случай не е грешка! И президента Рейган превеждаше СОвеЦкия СОюз по подобен начин - Империя на злото. Виж превода във връзка с другаря Лавров е леко сбъркан. Той не е "тъжно конче", а много лъжливо...

19

Анонимен

преди 8 години

А знаете ли случайно , че територията на САЩ и Канада заедно е по-голяма от тази на Руската федерация. Двете страни са в НАТО и нещо повече имат обедининено Северноамериканското военновъздушно-космическо командване чиято задача не е само да следи дядо Коледа

18

Анонимен

преди 8 години

Фашист -Рубладжиите не подозират, че фашисти са съществували само в Италия до към 1944 г. Техните кукловоди, по погрешка или не, поставят равенство между нацизъм с който са се борили през ВСВ и фашизъм. Всяка власт която опонира и не се подчинява на властта в Руслямска Държава за тях (комунисто-русистите) е фашистка.НСДП -Национал СОЦИАЛИСТИЕСКА РАБОТНИЧЕСКА Германска Партия е официалното наименование на партията на Хитлер или съкратено Наци и от там нацисти

17

Анонимен

преди 8 години

Укрофашист - Украински вариант на Фашист. Правителството на Украйна. Само в рамките на няколко месеца украинците, които отхвърлиха руското робство от "братя" станаха "фашисти".

16

Анонимен

преди 8 години

"Изконна руска земя" - Навсякъде където е стъпвал терористичен, окупаторски ботуш. През 2014 това бе Крим, преди това Южна Осетия, Абхазия и много други. Израз, който е показателен за тежкия империалситически комплекс от който страдат ченгетата в Кремъл.

15

Анонимен

преди 8 години

"Бисмарк е казал не се закачайте с мечката" - Любим тролски цитат. Рубладжиите обожават да пренасят неактуални неща с настоящето и да разпалват стари вражди, които в Европа отдавна са минало И "мечката" Русия отдавна не важат.Между другото Американската мечка ГРИЗЛИ е ДВА пъти по-голяма от Евроазиатската кафява мечка

14

Анонимен

преди 8 години

Псакита - От Дженифър Псаки - бивш говорител на Обама и настоящ говорител на държавния департамент на САЩ. Една от конспиративните теории на рубладжиите, за които са нужни много психотропни вещества, за да разберем какъв смисъл носят. Предполага се, че те виждат някаква демонична заплаха у тази персона.

13

Анонимен

преди 8 години

Православен джихад - Форма на руското кривославие, където се злоупотребява с религията и се използва за пропаганда. Те се мислят за православни, но пропагандират насилие и се борят с въображаемия враг, който "ги подтиска". Насилието е основен принцип на кривославния фанатизъм на руснаците и русофилите.

12

Анонимен

преди 8 години

Империалисти - Рубладжиите обичат да приписват имперски амбиции на всеки, който се противи и критикува империалистическата политика на Русия и в частност ***. Този термин е един вид опит за пренасяне на собствените недостатъци на Русия върху другите.

11

гугъл

преди 8 години

*** заляха ЕС ,а някой още не разбраха какво стана.

10

СОРОСОИД

преди 8 години

Айде ся всичките еврогейове и евролесбоси, барабар с косматите женки на дружен отпор срещу Русията!Давайте, че ще ви пусна мигранти за изкуствено осеменяване!

9

Слаба ракия сте

преди 8 години

Евтин и скудоумен опит за хибридна информационна война.Тези дни, навръх Нова година когато 25 000-то население на украинския град Геническ замръзваше от недостига на газ, на помощ му се притече руския Мордор и лично Путин разпореди да се подават по 20 млн куб м газ на денонощие от полуостров Крим. Същият този руски Крим, който седмици наред беше оставен без ток от "прекрасните" управляващи укропи.