18

Мартин

преди 8 години

Хора не спорете кой заслужавал, кой не е или "евала на тоя на оня". Тя е на 30г , решенията си ги взема сама, това което за нея е правилно за много други не е и обратно. Това което той е направил същото отговаря и за него. Искал да я убия, убил я е. Искъл да се убие още по-добре, но защо е затрил 5 годишното невинно детенце, то навярно си има баба или дядо или леля и т. н. които щяха да го отгледат, да се смее да бъде дете. Престанете да коментирате ИЗОБЩО, това е една ужасна трагедия. Спрете се

17

Анонимен

преди 8 години

ЕТО ДОКЪДЕ ВОДИ ЧАЛГА МИРОГЛЕДА!

16

Анонимен

преди 8 години

До Некой си... Не позна. На тази света вода ненапита са и давали пари и за молове и за развлечения,а освен релакс нищо друго не правила,докато мъжът и се трепи като куче. И пак не е била доволна.Чети коментарите на другите от нейната порода в статиите по темата. Мъжът бил грозен и дебел не ставал за секс, трябвало още пари да дава.

15

ДО 25

преди 8 години

ТИ СИ БОЛЕН, ЖАЛКО ЧЕ ТАКИВА КАТО ВАС СА СРЕД ОСТАНАЛИТЕ ХОРА!!!

14

до 24 от Неа

преди 8 години

Не , просто хората имат различни потребности и зад тях стоят различни мотиви .

13

Некой си...

преди 8 години

Напълно го разбирам стрелеца. Тая брантия кой знае колко поводи му е давала и как се е гаврила с доверието му, накрая той е превъртял и ги е избил като кучета, какво толкова се учудвате? Евала на пича! Аз като мъж също съм ревнувал и знам как е, осъзнавайки как те правят на последния ***, винаги жената е света вода ненапита и винаги ми се вменява, че проблемът е в мен. И след задълбочен самоанализ наистина разбрах, че проблемът е в мен - липсата на пари за развлечения, молове и релакс. Тъжно.

12

Анонимен

преди 8 години

До Неа Грозната истина. Да тя е грозна и боли. Като си заровиш главата я пясъка и не четеш,не става нито красива нито безболезнена.

11

Анонимен

преди 8 години

Абе да се колят да се трепат то в тия истории вината не е само в единия но какво е виновно детенцето. Бог да го прости.

10

гробарят

преди 8 години

На никой не може да се вярва всичко е хипотези ,нито медии нито съд а най- малко полицията е способна да разкрие такъв тип престъпления т.к мотивите са строго личностни или продиктувани от състояние на неконтрулируем афект,затова нека се спрат всякакви спекулации с тази семейна драма!Най-тежко е,че е убито дете което не може да бъде изкупителна жертва в отношението между родителите,нека Бог закриля душата на детето!

9

Анонимен

преди 8 години

Ако е имало доста кинти може да са подхвърлени с цел насока самоубийство, може да е имал да дава нещо а са се разплатили подобаващо !

8

Неа до 11

преди 8 години

Не прочетох целия ли коментар , извини ме . Стигнах само до банкомат и ми стана ясно как мислиш . Не мога да коментирам този конкретен случай защото не познавам хората . Мога да ти отговоря както съм писала От моята камбанария . За мен следващия е когато си влюбя . Парите не играят .

7

Анонимен

преди 8 години

Симпатична жена,ама чак да се обръщам след нея.... Бих и дал 35-38 г.

6

истината

преди 8 години

Ако жените бяха като хората -света щеше да бъде друг.

5

Анонимен

преди 8 години

До Неа Кога е я пожелала Нея? Когато се е появил новия банкомат ли? Тогава всички сте много курназ.А преди това-докато баламата върти геврека,спи като куче по паркинги и по граници,тегли заеми,а "свободолюбивта" си прави селфита във фацебука,купува си джипове с касиерската си заплата,ходи по дикотеки и се "облича стилно" Защо тогава не си е искала свободата.Не оправдавам убиеца: балама-психопат.Нормален мъж отдавна би пратил Йорданката при мама и тате на село

4

Gerb na bunisteto

преди 8 години

abe ostavete horata be. tolko li nemata moral da pliampate okolo smrtta. kakvato i da e smrtta - si e smrt. sto izobsto se lovite na jurnalisti4ekite pisanici. Vijte kolko hora zaginaha v katastrofi ot katoli4resksia i ste zaginat do pravislavnia Koeda. a te zagivat direktno zaradi losi patista i slab policeiski kontrol, i si sravnete kak se naduvat textovete za zaginaloto semeistvo.varhu tova se zamislete. koi e vinoven za zaginalite po patistata za koite treba da plastame venetkite

3

Анонимен

преди 8 години

Като гледам кака Данче, не се си е струвала цялата цапотия. Жалко за детенцето, то какво им е виновно...

2

Неа

преди 8 години

От моята камбанария : Тя просто е пожелала свободата си ...

1

нищо

преди 8 години

Нова черта от българския ни характер,с която трябва да живеем.Как се смеят сега едни хора...