118

Анонимен

преди 8 години

"Дали хората ще се сетят за "Овергаз" или за Бойко Борисов кого ще напсуват? Със сигурност мене".----АМИ, ДА! ТИ НАЙ-МНОГО СИ ЗА Е..ПСУВАНЕ! НА ПЪРВО МЯСТО СИ !!

117

матросчо

преди 8 години

Браво на "днес", това е вярна информация и прекрасна за дебат, но на "учени" ора, а не за подмазвачи и небългари.

116

матросчо

преди 8 години

Май, някои от РБ се дразнят, ама много, че премиера е уважаван от Путин, е те това е момци, ронете сълзите, мандалото лопна.

115

матросчо

преди 8 години

До ShoppХайдееееееееееее, още едно туркоманче - а за помощта - И ПРЕМИЕРА го каза, ако на мен не вЕрваш - но на теб никой нЕма да ти помогне, особено в България, за това сега сте се свили в чакалнята до мигрантите, дано ви припознаят.

114

Анонимен

преди 8 години

До матросчо. Почти всеки ден споря с някого ,почтенно и културно но с тебе все едно споря с луд за вързване ,ей много си *** да з-наеш ,добре,че има истински Българи,защото с такива като тебе сме погинали. Кажи само на колко ракии си???Имаш ли деца. Купил ли си досега поне една панделка или кифла на дете?? Имаш ли изобщо родители до тебе,баба или дядо. Някой прегръщал ли те е досега на празник и да ти благодари за нещо?? Ама недей да се просълзяваш де, нали си силен,продължавай да хулиш и оби

113

матросчо

преди 8 години

До ДедоСега, срещу кого говориш, срещу премиерали или срещу председателя на НС, уточни се де, а може би срещу съпругата на командира...а и темата е точно поставена - с поне 5,6 направления - май си туркоман - само те мразят православните българи.

112

Дедо

преди 8 години

Докато има комунизъм и русофили,камъните във воденицата на Българските демократични правителства ще са постоянна величина. И бог да пази България.

111

матросчо

преди 8 години

Нещо те влече на войничка, грешиш, става въпрос за етническа партия, която няма място по конституция и която е създадена с благословията на командира - след като ние не можем да я забраним, то могат създателите да се задействат, а за да се задействат - ке ги подпрем за болното мЕсто - така е правил Калоян велики с папата и т.н.........за съжале, немаме веке дипломати, с дипломатчетата сега само слушкаме.....

110

Анонимен

преди 8 години

До матросчомного несвързано ми звучиш, да ни дадат самолети да се бием за кюрдите ???Ти сероизно ли, в нашата мила държава половината управляващи са гамени, член сме на нато (не коментирам за добро или лошо), едва намираме пари за магистралите на тиквата а ти ми обясняваш кой ще лити на самолетите, който ще ни подарят (тези на който налагаме санкции).Съвсем се отплесна, погледни малко по реално на нещата, най-много да гласуваме против в ООН или ЕС за нещо но едва ли ще устискаме и за това.

109

матросчо

преди 8 години

Ще ти кажа, защо се натискат да говорят с теб - не е заради Местан, такъв в България ще си намерят, че и още по предан - спомни си КОЙ им отказа съдействие наскоро, наш съсед, ама мъжки съсед - и ще ти стане ясно веднага.

108

матросчо

преди 8 години

До АнонименЕ, прочети малко историята де и ще ти се изясни за кюрдите, от къде са, какви са, КОЙ ги е подкрепял дълги, ама много дълги годинки - а за самолетите, не се кахъри, БОКО само да се обади на Путин и самолетчетата ще долетат, а ние пилотчета си имаме и те летят само на руска техника, че и без пари ще ни ги дадат, имат ги в "изобилие", особено за българите..

107

матросчо

преди 8 години

А за парата си прав, не я изпускай на други за да те уважават, в теб е ножа и сиренето и т.н.Забравих, я поразгледай договора за златото, ще ахнеш - Сидеров, май е прав - все пак това са 200 ТОНА, прати там Василев,бързо ке припне от Белграда, бъди сигурен, че ще ги изработи, че и ще връщат - там не е само злато, а много други елементи от Менделеев, а в договора ги н Е м а.........

106

Анонимен

преди 8 години

До матросчетоХАХАХАХМного ме развесели да знаеш, но да ти кажа една тайна за това кога можеш да блъфираш.За да има някакъв шанс да ти повярват, трябва да има и някаква (по възможност голяма) вероятност да успееш да изпълниш поне част от нещата, с който заплашваш.Та как точно ще ги подкрепим с двата самолета, за който получихме двигатели ли?

105

матросчето

преди 8 години

Между впроче, нещо ме гъделичка нв мозъчето - май кюрдите са наши ора.

104

Persona non grata

преди 8 години

Истината,е, че българската мафия празнува днес голяма победа. Истината е, че българската мафия победи нас, победи България, но чрез победата си над Европейската комисия. ЕК преди месец определи, че "няма основания да се смята, че БЕХ ще злоупотреби с доминираща позиция на енергийния пазар"! Това ЕК направи заради услугите, които българската мафия й направи. И така отвърза ръцете на БЕХ да вдига цени, да краде Овергаз...Европейска революция трябва, от Манчестър до Навплио.Долу ЕК, долу мафията!

103

матросчето

преди 8 години

А за турците напротив, вдигни им телефона и с висок тон им "подскажи", веднага да разтурят етническата партия, иначе ще подкрепиш КЮРДИТЕ - простичко и с достойнство.

102

Анонимен

преди 8 години

"Те щяха да ми сринат цялата енергийна система, страната щеше да угасне"1.Тя (енергийната система) не е твоя !!!.2.Това няма как да се случи, много лесно звучи така казано, но преди да се срине системата ще се сринат N на брой трафове, след което няма как да има такова натоварване на цялата система.Крайно време е този да разбере, че не е на седянката в Банкя и да се държи по сериозно.

101

матросчето

преди 8 години

И не поставяй условия на русите, за колектор само, някои те лъже защото не разбираш - русите няма да дават милиарди под Черно море, за да ти снабдяват колектора - питай Меркел, за Северен поток 2 и всичко ще ти се изясни.Колектор може да направиш на сръбската граница и до тук с условията към Газпром.

100

матросчето

преди 8 години

Г-н премиер,на се обяснявай, я по-добре натисни съпартийците да подготвят енергийната система на пълна мощност, щото газчицата всеки момент въобще ще спре, украинците не плащат и предполагаш какво ще направи "Газпром".

99

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Голям...тъпик. Господи прибери си версиите!