45

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен--90.Абе ти Арменец ли си. Добиването на петрол от лесно добивни източници свършва.

44

праославен сталинист

преди 8 години

според "Роструда" безработицата е само 12,433%, а при младите 18,34. В населените места до 25000 души безработицата е 21,35%, а при тези под 10000 души е 42,12%. Законната емиграция е 1,23% от населението на година, към US е 0,91% от населените ... интересни данни!

43

праославен сталинист

преди 8 години

колкото повече увеличават добива, толкова по-бързо ще пада цената на суровия петрол. Проблемът на Путин е, че има пари за социални плащания само до месец юли, т.е. или трябва да реже от парите на силовите ведомства или просто да обяснява как US е виновно за поредния провал на иначе цветущото състояние на РФ.

42

Анонимен

преди 8 години

Rusia e uvelichil iznosa na petrol no pechalbata namalqla troyno ot 120 dolara na 35 dolara ,vmesto 100 miliarda dolara pecheli mijavite 35 miliarda,oshte 5 god i ot Rusia ne moje i kenef da stane

41

Анонимен

преди 8 години

TURCIA I AMERIKA ako iskat ikonomicheski shte unishtojat RUSIA

40

демократ

преди 8 години

СА ще накара Пугин не само да клекне но и ще почне да ак а. Щом СА определя цените на петрола Русия скоро ще фалира..ха..ха..ха

39

хахаха

преди 8 години

Какво значение има добива, като цената на барел петрол е 36 долара и ще пада още?

38

Анонимен

преди 8 години

Ако Русия иска да я бъде, трябва да се изолира от все по загниващия *** свят с неговите извратености!

37

до 76

преди 8 години

Спирането вноса на някои ,,стоки'' е много хубаво за Русия! Те са ги внасяли не толкова поради голяма необходимост, а заради добрите отношения с някои държави.Стига са влачили неблагодарни ремаркета.Шут и всеки да се спасява както може!

36

путинист

преди 8 години

Русия е една от 5 те държави в света с най-малки задължения. И страна , която може да затвори тотално границите си и да се самоиздържа. Тоест една НЕЗАВИСИМА държава. Процесите по деверсифацията на икономиката ве4е дават резултати. Европейските пазари се смениха с вътрешно производство. Дори и санкциите да се свалят вътрешното производство ще надделее. Сащ го наби яко на продажните Европейци, за да са зависими от Транс Океанското споразумение. Европа е свършена от всякъде. Слава Путина

35

Анонимен

преди 8 години

То и на коча чановете се клатят, ама не падат! Вече 5 години обяснявате тук, как сле 3 месеца Русия щяла доброволно да се разпадне.Най много да се изтегли от Сирия, друго няма да стане и това е мекия вариант.Другия по добре да не го коментираме, а след това няма да можем.

34

Анонимен

преди 8 години

Аз в Русия не харесвам 2 неща - че ни е освободила 2 пъти!Дано не правят трети и четвърти път такава грешка.

33

Иван

преди 8 години

*** жадуват да видят Русия слаба, но си остават чакащи и нещастни.

32

! 63

преди 8 години

Че то ако Русия разчита на 50% на износ на горива, то С. Арабия е на 100% и няма друго.Русия поне има потенциал.След като я нападате, кажете поне веднъж кой е верния за нея път.Може би да се разоръжи, да остави НАТО да се настани в Кремъл и да покани ,,инвеститори''.Това го знаем - стотина платени слуги на колонизаторите, държавата финиш!

31

Анонимен

преди 8 години

Онзи ден е открит посленият от Менделеевата таблица елемент, наречен Москвания. Чудно, защо ли е наречен така? Естествено, защото е открит от руски учени.Там във фундаменталната наука са силни руснаците, а не да правят някакви сапунерки, наречени айфони, които ги правят хора слезли от палмите.

30

ха..ха

преди 8 години

Русия е слаба щом С. Арабия и определя бюджета чрез цената на петрола и газта..ха..ха Това е тъжната истина за руските фашисти..ха..ха А за българските потребители -ОК! Слава на Украйна,Турция,САЩ,НАТО и Саудитска Арабия

29

Анонимен

преди 8 години

Там е много студено и това им пречи да се разложат! Вижте какво става по света и в Русия! Колкото по на юг, толкова по горещо!

28

Анонимен

преди 8 години

Русия затова е велика, точно защото без да притежава западните стоки и университети е.....Велика! Кой друг го умее?! Никой! Има го и при хората.Един има всичко, способен, прекалено идеален, а никой не го ще! Вместо с него, жените отидат, та се изтрещят с някоя опърпана пиянка! Местерия!

27

Членска карта №7

преди 8 години

Плуете нагоре господа!Не сте за завиждане :-)

26

Анонимен

преди 8 години

Грозната истина за Русия, която много хора у нас някак не могат да видят, е, че тя се е превърнала в държава, която е суровинно-енергиен придатък на световната икономика с несвободно, корумпирано и деморализирано население, но пък с голяма армия и най-вече с войнстващи лидери. По много от показателите, измерващи характера на социалния, икономическия, политическия и обществения живот Русия прилича повече на страна от третия свят с тази разлика, че климатът е студен и притежава ядрени ракети.