43

Анонимен

преди 8 години

Това, което казва Зеехофер е едно, а друго е което и мисли и натрапва на Германия Меркел.Заглавието е сбъркано. Вече има коментари, които са срещу Зеехофер. Обвиняват го, че не мислел за останалия свят, а само за Германия. Какво щели да правят другите страни, когато Германия откаже да приема повече от 200000 мигранти?

42

Наблюдател

преди 8 години

Ако Германия наистина бе толкаво демократична държава "?"-a с мигрантите трябваше да бъзе решен на Референдум, а не Меркел да го решава! Демокрацията ще я познаете по Референдумите! Така е измислена /справка - Историята/. Другото са от Интерпретации до откровени Фарсове!

41

Маймуната

преди 8 години

До КукувицаТи май съвсем изкука-противоречиш си уж си за демокрация,а искаш да забраняваш нещо.Нима това е твоята демокрация?

40

Кукувица

преди 8 години

Пагубно е да се наричат хората, които за против Меркел и сие- дясно-радикални или хитлеристи. Това няма никъква нормална база. Просто е опит да се криминализират 80% от народа.Това е не-демократично.

39

Ноел

преди 8 години

Веднага след като етническите германци започнат да стават малцинство в държавата Германия самата държава като държавно устройство ще рухне защото етническите германци носители на тази култура няма повече да бъдат определящ фактор. Германия ще се превърне в една от държавите от близкоисточен тип управлявана по закона на шериата. Оттам Германия ще престане фактически да бъде европейска страна.

38

Кукувица

преди 8 години

Според мен е просто глупаво да се правят каквито и да е паралели с режима на националсоциализма. В Германия няма отдавна хитлеристи с излкючение на единици побъркани типове, които повече се правят на интересни, отколкото да имат някъква идеология.Става въпрос за нещо друго. Има ли исляма изобщо почва и база в Европа? Не трябва ли тази назадничева и не-човешка религия да се забрани и нейните поддръжници да напуснат Европа? Не е ли това най-верното решение?

37

Анонимен

преди 8 години

Лъжат бежанците в Германия са много по-малко от тези фалшиви цифри които са обявени. Какви милиони .

36

аз ли

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯсе меся в арабският свят бе !!! ти явно не четеш постовете ми !!! от мен ако зависи вие трябва да сте оградени с една висока стена и да не можете да сеете омраза из света. трябва да бъде забранено на европейци да влизат в страните ви акто и вие да влизате в европа и да бъдат прекъснати всякакви връзки с вас !!! вие си живейте в средновековието а ние както ни харесва.направо все едно не съществувате а не да ви се меся

35

Кукувица

преди 8 години

Правителството на г-жа Меркел, както и някои други европейски такива се опитват да ислямизират континента, като подменят населението с нискоинтелигентни диваци от Африка и Азия. Аз лично смятам, че това няма да се получи без проливане на кръв. Въпрос на време е.Само не знам дали няма да се започне от върха на пирамидата.

34

ODESSA

преди 8 години

Такива като гурбетчийката, ще са във предните силози за по приятно пътуване, на Германия взе да и писва от културата ви от джамиите ви и от толерастия.

33

Ноел

преди 8 години

Какво означава интеграция на огромни маси хора Хорст? Това означава етническо прочистване на истинските германци които биват заменени с други етноси. Това в своята същност представлява висша форма на предателство към нацията и се нарича национално предателство. Когато вкарате и започнете да заменяте германците с африканци и ислямисти от близкия изток това означава, че поради ниската демография на германците за което вина носят западните "ценности" и високата на чужденци то германците ще изчезнат

32

а бе кухар

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯти ме заплашваш , че аз съм те пуснал в дома си ,позволил съм ти да работиш и издържаш семейство а ти ще ме взривяваш и оправдаваш това !!! после аз съм бил лошият ??? в европа религията няма такова значение и повечето не я взимат на сериозно...повечето като остатък от миналото е и НИКОЙ не би убил в името на религията . а вие се самоизбивате понеже едните били сунити другите шиити и т.н- а бе откачалки сте

31

GTI

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯТи пък си един устат резак. И ако идолът ти Ердоган не престане да се прави на велик, Путин ще направи Туркието стрелбище.

30

тая поговорка

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯми напомня за едно момченце с мустачки ...та едни хора в страната му почнали много да рипат....и историята я знаем всички. не мисли , че бихме седяли до безкрай безучастни срещу издевателствата ви .колелото се върти и доста лесно може да ви се наложи да се закичвате...

29

е явно си кух

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯтова , че американците и част от западните политици се месят в арабският свят НЕ оправдава убийствата на невинни !! аз за това твърдя , че сте сбъркани в главата и НЕ трябва въобще да ви се помага . трябва да се оставят диктаторите да ви тъпчат и това е !! вие не показвате човещина а го очаквате от нас !!!

28

не знам

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯ какво си обиколил в германия но аз пиша от йощерайх и те уверявам , че австрийците мислят за вас по същият начин както ние !!! а джамии НЕ трябва да има въобще в европа а не да ми казваш колко са били необходими ! вие сте навлеци тук и не определяте какво да стане на нашият континент ! а за това относно недолюбването на мюсулманите ....колко от атентатите по света са извършени от мюсулмани и колко от хора с други религии-поне 90 % сте вие терористите , не очаквай съжаление

27

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯСкоро ви е "германците" ще се превърнете в изчезващ вид точно както френските колонисти в Ливан през 70-те. В Ливан през 70-те се настаняват около 800 хил. бежанци от войната между Израел и арабската коалиция между Йордания, Сирия и Египет. Тези 800 хил. бежанци започват гражданска война, която продължава цяло десетилетие и християнски Ливан е превзет от палестинската *** и половин милион християни са избити от мюслитата. В Германия скоро (до 5-10 г) ще имаме ливански сценарии.

26

Художник от Браунау

преди 8 години

Газовите камери с лимит: Най-много още 200 хил. бежанци

25

Доктор Сър Пичук

преди 8 години

До до 22Австралийците откровено мразят имигрантите и имат изключително строга система срещу нелегалните, най-ефективната в света. Там на година пристигат до 150-200 хил. имигранти на 35 милиона страна, а не 3-4 милиона както е в Германия.

24

хасан ли си

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯили амет не зная но тази земя е БЪЛГАРСКА и ние решеваме кой да поканим а не ти дори и да имаш български паспорт или да пишеш на български . могат да дойдат европейци и християни но не и *** от други континенти ! тия си ги заселвай в анадола или из пясъците