147

k

преди 8 години

До 191Нали не си представяте Орешарски или Миков до европейски лидери.___________________________________________________________________Не представяме си СИК аджии и Мутри. Каква по-голяма гордост от това да видиш Боко Тиквата до баба Меркел, или Цв Цв в ЦРУ....

146

Огнеоходец

преди 8 години

Руснаци проучваха феномена ходене по огън в БГ и трансовото състояние нестинарство, докато палячото Борисов превръща традицията в поредния фарск, грозно пошло в кръчмата !пп като са толкова родолюбци що няма красиво направен филм за нестинарството, а Камерен да си го носи /филма/ у Великобритания, м?

145

Мараба Аскер

преди 8 години

Глупости! Борисов още преди години ни продаде на Ердоган - в клипове на Ердоган как води като на сватба за ръка младоженката си Бойко/а Борисов ! Забравете за ЕС, Камеран, Меркел, ..., а във вътрешен планследствията - Местан, Доган и прочие!пп. вж. клиповете на ТВ СКАТ от тогава - как Тиквата бе воден за ръчичка към ортара! Малограмонтикът /вербална и невербална комуникация/, простакът ББ, приматът дори не се уети какво направи и какво правеше Ердоган с тъпака пожарникар!

144

Анонимен

преди 8 години

Да, да. Виетнам, Либия, Ирак и тях Русия ги нападна

143

do 194

преди 8 години

До Odysseus: Тогаз предлагам всички страни да влезнат в НАТО, така американците ще спрат да напада суверенни държави

142

Карлсон

преди 8 години

Историята показва Бойко, че когато има конфликт между интересите на народа и нарежданията на "големите началници" ти изпълняваш нарежданията. Така че ми се струва странно да се хвалиш с нещо което ако ти беше на власт по това време изобщо нямаше да стартира по всяка вероятност. Когато започнеш да отстояваш националните интереси със зъби и нокти пред засилващата се авторитарност в Брюксел тогава ще имаш право да се гордееш с проекти защитаващи българската нация изпреварили времето си в Европа.

141

Карлсон

преди 8 години

Отваряш думата за оградата с Турция и как се гордееш с нея и какъв пример е това за защита на външните граници на ЕС. Но спомни си, че тази ограда бе започната от правителството на Орешарски, под натиск на българския народ загрижен за ситуацията. И строежа на тази ограда бе посрещнат на нож от Европа и много НПО-та. Ако ти беше под такъв натиск от страна на "големите началници" щеше ли да започнеш да правиш оградата в интерес на българския народ или щеше да козируваш на началниците?

140

Анонимен

преди 8 години

Нали не си представяте Орешарски или Миков до европейски лидери.Най-много до Нурсултан Назърбаев.

139

Анонимен

преди 8 години

Поредната изцепка.Смях в залата.

138

офф

преди 8 години

бойко си е *** та дрънка ;) само като му четеш бисерите и те побиват едни патриотични тръпки, та чак на изтръпнало отива. Тоя го возил, оня снимал, а охраната наливала с граничарите в караулното. Шменти-капели некакви.

137

Карлсон

преди 8 години

Примери за такова сервилничене има много, но ето ти два от последните. Камерън който дискриминира българските граждани във Великобритания идва в България и ти не повдигаш този въпрос а само го развеждаш като гид с "джипката". Давутоглу който е неосманист и радикален ислямист който се бърка във вътрешните работи на България идва на посещение а ти не даваш дума да се обели за изплащане на репарации на наследниците на турския геноцид и не поставяш въпроса за неоосманската политика водена от ердоган

136

haha

преди 8 години

До OdysseusА бе вие не измряхте ли вече ...*************************************И аз това питам ама за тия като теб, не измряхте ли ве4е след като унищожихте вси4ко... оставихте 2-3 милиона бьлгари пове4ето от които са пенсионери. И не те е срам да говориш... да не кажем 4е такива Соросийски Комсомол4ета не би трябвало да сьществуват....

135

Карлсон

преди 8 години

Бойко с Меркел имате добри взаимоотношения защото ти вместо като избран лидер на българския народ чиято главна цел трябва да е отстояването на българските национални интереси пред такива като Меркел я възприемаш като началник или както ти казваш "големите началници". Този маниер на сервилничене си го усвоил от милицията, но той не подобава на национален лидер. Лидера трябва да е боец който защитава своите от чуждите а не слуга на чуждите във вреда на своите.

134

До 183

преди 8 години

До Odysseus: Ако една страна от НАТО нападне друга страна от НАТО, НАТО кого ще подкрепи?

133

Анонимен

преди 8 години

Този няма ли да организира скоро някой ритуал с прасенца?

132

haha

преди 8 години

До 177НАТО-ОТАН е военен сьюз на много дьржави между които и Турция. Тоя сьюз общо взето има агресивен характер, тоест напада по-малки дьржави с цел да си усигори допьлнителни ресурси. Вьпроса е когато тия ресурси са усигорени как те се разпределят. САЩ & Англия - 70%, останалите 30% за ГФР, Франция и останалите западни дьржави. За Бг и останалите изто4ни *** - нищо... Е защо трябва да сме с ОТАН ??? Полза никаква, само вероятността да изгубим и това което имаме е много по-голям

131

тя

преди 8 години

ПОСЛУШКО!

130

kem

преди 8 години

До АнонименГлу.пак, бил питал, ерудит недокла.тен.

129

шаши

преди 8 години

Цял свят гори, държави се цепят, създават се нови. Фесовете са с развързани потури зад нас, но по-важно е да се делим на русофили и русофоби.И само крясъци и истерия. Та Толстой, та Солженицин и какво ли не.Да не са само те. Руската класика е огромна. И всеки чете,от вора до олигарх-всичко чете. И в щатите учат Селинджър, обаче колко са го чели в БГ. Стига с тези фоби моля ви се, защото българите работят навън, а тук останаха само фоби.Но потурите вече се свалят и ще се чуват ревове:

128

Язе

преди 8 години

До БАБА КУНАИ една крава го е лизала.