13

Анонимен

преди 8 години

Навсякъде по света кмет е почетна длъжност. Какво върши един кмет - нищо !!!Административната работа се върши от служителите.В такъв случай - заплата за какво ???

12

ODESSA

преди 8 години

Сещам се за стария конвентист, представителят на народа, когото абат Мириел отишъл да изповядва. От Клетниците на Виктор Юго.щ

11

д.Д.д.

преди 8 години

Браво, достойна постъпка!

10

Жан Габен

преди 8 години

Като е съпричастен към народа, що не я намали с 1500 и да получава само 500 лева, ами я оставил на 1750 лева?Да я намали на 500 и тогава го признавам.

9

Ха-ха-ха

преди 8 години

Намалил си бил заплатата с 200лв.А защо не кажеш колко ще откраднеш от европроекти и т.н.Не вярвайте на тези простотии.....

8

Анонимен

преди 8 години

Театър за наивници...Театри безкрай - явно са много изобретателни в лицемерието си!

7

Анонимен

преди 8 години

"Не са казали за какво ще се дават спестените средства, ако само са си намалили възнагражденията, а парите остават в кюпа, други ще ги пропилеят и жестовете се оказват безполезни."ИМЕННО - в противен случай всичко е театър. Защо не дава всеки месец излишните 220 лева например на някой болен от шизофрени, който е оставен от държавата без пенсия и социална помощ на произвола на съдбата! Срещу епикриза от лудницата и документ, че се води на учет като психично болен ! Също и с ТЕЛК с 0% увреждания.

6

men

преди 8 години

Кой от кметовете се е борил да стане кмет заради заплатата си то е ясно че там парите идват от други места ...

5

ПРЪЧ

преди 8 години

Браво! Значи имало и честни и достойни хора все още ! На фона на самоубиващия се от алчност и монополизъм свят да се явяват такива хора в политиката е нещо невероятно хубаво! Само с такива политици и хора света ще се върне в нормалното си русло! Жив и здрав и много успехи в начинанията!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Sdrave na tosi 4esten 4ovek i na roditelite mu koito sa go vaspitali da ne e al4en i mutra kato tia ot gerb Ako Baha vs politizi kmetove ministri takiva kato tosi Kmet bG schte Stane ch. Zezo boiko ba4varova fandakova plevneliev i dr da vsimat primer ot tosi balgarin Kmet i hristianin

3

Дидо

преди 8 години

В Добрич новия ни кмет също си намали заплатата.Успех му пожелаваме!

2

анономен

преди 8 години

Честните хора са шедьовъра в работата на Господа при сътворението на света.

1

Анонимен

преди 8 години

не са казали за какво ще се дават спестените средства, ако само са си намалили възнагражденията, а парите остават в кюпа, други ще ги пропилеят и жестовете се оказват безполезни.