8

Анонимен

преди 8 години

Като тръгнат на проверки,да бъдат така добри и да проверят колко от тези,на които се отпускат детски надбавки се осигуряват на пълния размер на дохода,който получават.Защото аз лично познавам хора,които получават детски,но осигурявани на нищо, а получаващи почти двойно.И докога хората,които се осигуряват на всичко ще бъдат разглеждани като касички, а децата им няма да получават нищо?Предлагам този,който внася да получава, онзи, който не допринася,респективно и да не получава.

7

Анонимен

преди 8 години

ТО ЗАТОВА ЛИ ИМА 300 ИЗОСТАВЕНИ ДЕЦА?

6

Анонимен

преди 8 години

8. Е то така - на " бедните родители " се плащат детски 12 месеца и сме свидетели на 10 деца - заради детски от които живеят ! Не се разбира какво ще гледат по домовете на ромите ? Колко деца са налични , и колко ги няма , за които вземат пари ?

5

Анонимен

преди 8 години

Какви са тези овъртания .Детските са за роденото дете и е помощ за отглеждането му . Не че родителите му са бедни , да вземат детски до 12 месеца . Кои родители са толкова богати в България .Нали всяка майка си гледа детето до 1 година !Аз имах бебе през 1983 - детските и отпуската по майчинство бяха 2 години !

4

Анонимен

преди 8 години

А как тълкуват социалните с по 5-7 деца, които се водят самотни майки? И за всяко *** получават насърчения от държавата.Как се правят 5-7деца без мъж?

3

режим

преди 8 години

Mесечни помощи за отглеждане на дете за всички деца без условности за доход до второ дете.Който има повече деца значи може да си позволи финансово да ги отглежда и възпитава.Това е справедливото решение.Сегашното е дискриминация спрямо децата не получаващи пари от държавата и затова като пораснат напускат страната.Да не "ревът"социалните министри че няма кой да работи.

2

чекист

преди 8 години

Точно с парите за децата ще си оправим перманентния дефицит, сериозната задлъжнялост и липсите в НОЙ и Здравната каса. Ако отвориш дума, за скъпия парк от автомобили на администрацията и НС, за заплати и надбавки на депутати, магистрати и всякаква друга *** веднага ти говорят за пупулизъм, за сиромахомилство , а орязването на български семейства с парите за детски е "грижа" за фиска!? Хората зад граница несе освобождават от здравни осигуровки , но недай си Боже ако дете в чужбина е с детски

1

Анонимен

преди 8 години

Познайте! Тормозени отново ще бъдат българките. Ромите нито ще се явят...нито ще ин направят проблем.