22

Анонимен

преди 8 години

Тамошните "умни и красиви" се познават по общия белег - нямат какво да кажат по същество, но искат да го кажат по най-оригиналния и бляскав начин.

21

Анонимен

преди 8 години

Много е лесно да разбереш вече кои са лошите и добрите по света. Моят принцип е, мразените от Америка са на страната на истината и правото, хората с човешки качества. Всеки който Америка обича и хвали е продажник и мошеник. Осавям примерите на вас, те са много.

20

Анонимен

преди 8 години

На американскот кафе вече му викат "кафе ОБАМА" защото е черно и слабовто

19

Валентин

преди 8 години

Маските падат. Хората не са *** и виждат организираната камапания против Тръмп. Организирана от тези с наистина многото пари. Тези, които никой не трябва да назовава, но си имат един куп верни НПО-***. Ако бях американец щах за Тръмп да гласувам.

18

Иди Амин

преди 8 години

Единственият кандидат, който не виси на конците на своите спонсори, който иска да върне производството обратно в Америка и който казва нещата в прав текст. Всички останали републикански кандидати го мразят, защото техните програми предлагат само безкрайна война срещу реални и мними врагове. Демократите пък се страхуват от него, защото и двете камари на Конгреса са с републиканско мнозинство, и ако той стане президент, ще прави каквото си иска. Та, не се чудете защо.

17

Румбо

преди 8 години

"Да направим Америка велика отново!"-това е девизът на Тръмп.Защото Америка ВЕЧЕ не е велика!Тая и още много други истини бяха публично оповестени от него,нещо,което никой досега не е посмялда направи.Само че с истини избори не се печелят...Интересно,защо русофилите са " фенове" на Тръмп?Та ако той стане президент ще е много по-опасен за Русия,отколкото беззъбите му конкуренти!Изперкалата бабичка ли ще изплаши Путин или наследствено обременения Буш?Да не говорим заостаналите-без никакъв опит в

16

Ами

преди 8 години

Американците, ако имаха възможност, щяха да изберат Владимир Путин за президент на САЩ. С ОГРОМНО И ПОДАВЛЯВАЩО МНОЗИНСТВО.

15

Анонимен

преди 8 години

Америка е отвратителна! Тръмп кавъвто ще да е!

14

Стоян

преди 8 години

След време ще излезе че е бил прав,но ще бъде късно.Краварите си мислят че като имат ЦРУ и ФБР няма нещо да ги натресе,като французите.

13

До 20

преди 8 години

Сънищата на един комунист...пиещ еятина водка, ядящ борж...с 8клас завършен.

12

Анонимен

преди 8 години

От написаното става ясно че сегашната власт в щатите е изпадлав паника и е почна да проявява истерични пристъпи!

11

Анонимен

преди 8 години

Щом чичо Сам е впрегнал и нашите зелени *** $ тип, явно мнго се е притеснил от Тръмп!

10

Анонимен

преди 8 години

Лош PR ама PR!То Тръмп все го плюят попонентите, а той все добавя проценти одобрение...

9

Анонимен

преди 8 години

Ще разочаровам мурзилажа малко, няма да е Тръмп, макар че се "разбират" добре с Ботокса...

8

:-D

преди 8 години

Цирк.Щом противниците на Доню Тръмп са такива циркаджии, ако бях американец,ама не имигрант от Лат. Америка или Бл. изток, бих гласувал за Доню.

7

Анонимен

преди 8 години

PEZIDENTA NA USA RESHI GLAVNIAT PROBLEM NA USA I SVETA.S EDIN ZAMAH UNISHTOGI MUSSLITATA.SEGA NA DNEVEN RED E EDNA GOLIAMA DARGAVA,KOIATO ILI SHTE SLUSHA,ILI SHTE GIVEE V KAMENNIA VEK.SVETA POVYARVA OTNOVO NA USA.

6

кочо

преди 8 години

Да живеят краварите!Те са велики.......***........! Ходих при тях и това видях !Краварска му работа,ама ние сме по-зле,защото си имаме и предатели!

5

Анонимен

преди 8 години

Тръмп или някой от подръжниците му направили ли са нещо срещу когото и да било от другите кандидати в кампанията за избор на президент? Не! Кои са отвратителните - тези, които уважават другите и не плюят по тях или тези, които се опитват да провокират и "маскарят" неудобните за тях хора? Тръмп показа, че уважава старите ценности, с които Америка е станала известна, а не новите тoлeрaстки умотворения на останалите. Ама да се казва истината не е политически изгодно, нали?

4

Тлъб

преди 8 години

Ахааа ето как правели кемтрейлс в небето а не искат да си признаят

3

Боян Колев

преди 8 години

Америка е отвратителна, Тръмп е велик !!!