24

Благой

преди 8 години

По телата няма следи от насилие,умрели от задушаване!Може би са пръцкали,за да се самоубият по тоя начин?След няколко месеца все пак ще разберат,че е имало насилие,и ще започнат да издирват убийците.Празници са все пак,като минат празниците ще разследват.

23

Неа

преди 8 години

После защо хората не искат да свидетелстват... Защо и полицаи не искат да свидетелстват ... Ами ...ето затова ... То живите свидетели са цяло чудо ...

22

Неа

преди 8 години

Жалко за свидетелите обаче . Най - вероятно са повярвали на някой , че всичко ще бъде наред ...

21

Неа

преди 8 години

Без свидетел , част от доказателствата няма да се признаят , нали ? Това е замисъла . Помня че имаше давност и самото издирване и самото дело . 10 години ли беше ? Е , сега може всичко да се прекрати поради липса на доказателства ...Предсрочно ... Явно парите на Галеви свършват и искат да се прибират да направят нови ....

20

АТАКИСТ

преди 8 години

до 24Изводът е в 15-ти пост!

19

anonimen

преди 8 години

pone mu slojete ne6to v kafeto kato na Mi6o birata to tva zadu6avane mnogo bie na o4i

18

Анонимен

преди 8 години

До АТАКИСТЕ, изводът какъв е?

17

АТАКИСТ

преди 8 години

до 19Прав си червената мафия на бат ти Бойко остави да избягат Галеви и да минат границата ни като на парад!

16

anonimen

преди 8 години

ae toq se zadu6il ami jenata i tq li ili e bila svidetel na zadu6avaneto

15

Анонимен

преди 8 години

Червената мафия отмъщава за смелостта на човека да свидетелства срещу нея!Братя Галеви - бивши червени барети - най-мръсната долна проклета сгa.н от "юмрука" на престъпната партия БКП!Подобни *** отдавна трябваше да са в небитието, ако наистина бяхме реално членове на НАТО и ЕС, а не формално (по сценарий на Кукловодите на фалшивия ни псевдопреход!)

14

Анонимен

преди 8 години

Червената мафия отмъщава за смелостта на човека да свидетелства срещу нея!Братя Галеви - бивши червени барети - най-мръсната долна проклета *** от "юмрука" на престъпната партия БКП!Подобни *** отдавна трябваше да са в небитието, ако наистина бяхме реално членове на НАТО и ЕС, а не формално (по сценарий на Кукловодите на фалшивия ни псевдопреход!)

13

Galevi Bross

преди 8 години

А "братята" къде са, да не ги намериха случайно? Или този "нещастен случай" е подготовка за тяхното завръщане след време. Е Нема такава държава!

12

Неа

преди 8 години

11, и на мен ми стана любопитно как се случва?! Ако може някой вещ да ни обясни , моля ..

11

АТАКИСТ

преди 8 години

Къде е народа? Защо не изкочат на протест пред министерски съвет? Защо Тиквата директно им казва че са добитъци с които може да си прави каквото си иска??? Каква е тази анархия на властимащите? Каква е тази пародия на разследване? Какво е това поръчково разследване??? Каква е тази жалка гнусна история на разследващите....Е.бем ти и държавата и всичкото!Уродиииии.... Васил Иванов Кунчев, на кого ни остави, брат????

10

Анонимен

преди 8 години

Малееее.....направо ме е гнус от тази история. Все едно Тиквата казва: Правя си каквото си искам веее, матряле!

9

Анонимен

преди 8 години

Много е приятно при бат Тиквата, нали герберунгели? Не ви ли е срам, че сте гласували за тоя УБИЕЦ?

8

Анонимен

преди 8 години

Да се задушиш от бензинови пари?????????????Тия взеха народа за МЕЗЕ!Нема такава държава!

7

Анонимен

преди 8 години

Дамата се издирвала от близките.Сюжета за криминалето ще е,дамата е уговорена от екипа на Галеви да го покани в някаква вила.Упояват ги с някакъв газ,след което пускат агрегата с изгорелите газове.Естествено дамата не е знаела за режисурата.

6

инспектор Дюдю

преди 8 години

Агрегата в стаята ли е бил.Нещо не ми пасва.

5

Х

преди 8 години

Как се е задушил от бензинов генератор,в казармата съм спал в агрегатното когато работеше генератора по 10-12 часа и нищо ми нямаше-Може да е задушен но с друго.