65

знайко

преди 8 години

До ВасилевМа ти почна да си задаваш въпроси и сам да си отговаряш,притеснявам се за тебе....земи си мерни кръвното!!

64

БГТРАКИЕЦ

преди 8 години

КАКВО ПИСМО ЧАКАТЕ БРЕ ОТ ОНЯ СВЯТ ЛИ,ЗАЩО НЕ СИ ПЛАЩАТЕ ВЗЕТИТЕ КОЛИЧЕСТВА,НАЛИ НИЕ ВИ ПЛАЩАМЕ КЪМ 10 ЧИСЛО,КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ,ДОКОГА ЩЕ НИ КЛАТИТЕ,ПИСМО.И АЗ НЯМАМ ПИСМО,ЧЕ ЩЕ НИ СПИРАТ ОТ 1.01.АМА КАКВО ЗАВИСИ ОТ МЕН,ПОЧНАХТЕ КАТО УКРАИНСКИТЕ ФАШАГИ,НЯМА ДА СТАНЕ ВАШАТА,ПЛАЩАЙТЕ СИ,КАКВОТО СТЕ ПОЛУЧИЛИ,АВАНТАТА СВЪРШИ С БАЙ ТОШО,АБЕРОЛСУН.ЗА 24 ЛВ,ТОПЛО,КЪПАНЕ,ВАНИ,ОТ ОКТОМВРИ ДО МАЙ,,РАДИАТОРИ В КОРИДОРИТЕ ПО СТЪЛБИЩАТА,ГОРИТЕ НИ ИЗСЯКОХТЕ ДА СТАНЕТЕ БОГАТИ,РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ПИСМО .

63

Анонимен

преди 8 години

до г-н Василев Братле май скоро не си бил със жена хахахах по кротко , че като гледам ще ти излезе май пяна около устата... да обиждаш хората със "Селяни" нещо прекаляваш ако ще и да се изпуснеш в гащите пак никой няма да ти се върже на тъпите коментари , заради това по кротко , всеки си има мнение ...

62

Анонимен

преди 8 години

Василев, Българската държава ще оцелее дори след ядрен конфликт, защото *** и *** понасят добре радиацията. Нооо ще бъде монархия, защото *** си имат цар. Ще се намери и какво да крадат. Затова не се притеснявай излишно. Само гледай да не се преродиш пак тук.

61

Анонимен

преди 8 години

И ако всичко е партенка, защо Борисов свика спешно вчера вечерта енергийните шефове?

60

демократ

преди 8 години

Това ми напомня за методите на Кремъл с режим на тока който беше години. Сега рециклирано от соца жуже прилага същите методи на дресиране на мужиците в България.

59

знайко

преди 8 години

До ВасилевГражданино Василев!! Дай малко по спокойно! Не се напъвай толко може да се испуснеш....

58

Анонимен

преди 8 години

До Паметлив от русия нищо не ни трябва

57

до Василев

преди 8 години

Селяни, според вас ако ядрена Русия не удържа турския ятаган, какво ще остане от българската държава???------------------------------Нищо! Ще ядете слугите на Кремъл дръжката на ятагана..ха.ха

56

руски свинарник

преди 8 години

От създалия се антициклон над Санк Путербург се разнася на балканите вонята от руския свинарник!

55

руски свинарник

преди 8 години

200 000 семейства ще се почувстват като в кримски сървайвър....Над 1,1 милиона жители на Крим и Севастопол остават без ток, съобщава Министерството на енергетиката на русия, цитирано от Новисти.Според данните в Крим без ток са около 831 хиляди души, а в Севастопол 325 хиляди. От 859 социално значими обекти в Крим към резервен източник на електричество са включени 839, а в Севастопол от 219 185.В републиката е въведено извънредно положение и график за аварийно изключване на тока.

54

Паметлив

преди 8 години

До ПаметливИстината е,че Ю.поток ни трябва,ама с по-други параметри!Само че ще ги получим само ако си осигурим алтернативи!Руския газ може да бъде най-евтин от всички,стига да сме в силна позиция,там е разковничето!Будали ли са германците,че цоцат най-евтиния газ(ипо-евтин ще стане) и БАСФ работи с пълна мощност,а нашите химически заводи се режат за скрап?????Заради Америка изтървахме руския пазар и Турция го лапна,сега има шанс да си върнем нещо,но очевидно ще бъде пропуснат!

53

Запознат

преди 8 години

Сашо Дончев е от олигарсите които издигнаха Боце до върховете на власта ,с парите от газта се купуваха избори,плаща се за медиен конфорт и т.н.,затова Боце сега е в шах.

52

слава на Украйна

преди 8 години

С настъпването на Нова Година 200 000 домакинства от газифицирани градове ще честитят по български на майките на руските ръководители..ха..ха

51

Анонимен

преди 8 години

При Ким е лошо 12 Вона за 1 рубла или 2 БГ стотинки а ЕДИН лев е 503 вона или 41 руски рубли

50

Анонимен

преди 8 години

Това тъпо племе когато и да се затрие, все ще е късно!Инж. Вакарелски

49

Паметлив

преди 8 години

Какво стана с "Набуко"-то и "Танап"-а?Май ни го набукаха!А сега хептен се закучи работата-Турция вече е фронтова държава!С кюрдите се води война,а те едва ли ще простят на турски газопровод,минаващ през техните територии!Кой ще инвестира там при това положение!Една газова връзка с Гърция не можем направи с години,а за терминал в Александруполис-да не говорим!България трябва да инвестира в индустриална зона,пристанище и терминал на Егейско море,сега е моментът,когато Гърция има нужда от пари!

48

Анонимен

преди 8 години

ИСИЛ 1 дирхам 79 руски рубли

47

Анонимен

преди 8 години

Уганда шилинг 1 за 41 руски рубли

46

Анонимен

преди 8 години

Най-добре е, след като ръгате мъндература, му теглете един бой. Ей така, за всеки случай!