24

Валентин

преди 8 години

Разбрахте ли сега; вълкът ще пази стадото, а лиса ще с пи в курника. с такива политици врагове не ни трябват.

23

Анонимен

преди 8 години

На 02,02,2016 започва революция във Франция,предупреждавам българите там да напуснат страната

22

До 28

преди 8 години

Не е духалка, а пулт за управление на БГ ВВС. На двустепенен режим- когато дойдат двигателите.

21

Анонимен

преди 8 години

ЗНАЧИ НЯМА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ РУСИЯ ДА ОХРАНЯВА ВЪЗДУШНОТО НИ ПРОСТРАНСТВО, ТЕ НЕ СА ЧЛЕН НА НАТО.ОСВЕН ТОВА ЗА РАЗЛИКА ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ, БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ ЗНАЕ, ЧЕ ВЪЗДУШНОТО НИ ПРОСТРАНСТВО НАИСТИНА ЩЕ БЪДЕ ОХРАНЯВАНО.

20

Парадокс ли!?

преди 8 години

На обран бустан пазачи трябват ли!?

19

Анонимен

преди 8 години

Псевдоексперт!

18

Анонимен

преди 8 години

Кой са наши, то няма наши! Аз тези 20 хил. държавни селяка на хранилка не ги броя за наши!

17

хан Крум

преди 8 години

Абе какъв му е бил на хан Аспарух бюджетният дефицит, а и на другите царе и ханове? При всички е имало армия, а при Бойко няма. И са воювали ежегодно. Започвам да си мисля, че в тази страна се краде.

16

няма страшно

преди 8 години

То и без това турския аскер иска да поеме комплексно охраната ни по суша, въздух и вода!

15

Анонимен

преди 8 години

Защо НАТО не направи нищо за Гърция през 1974г. когато Турция окупира и анексира с военна сила половината част от остров Кипър? Не прави ли това за пореден път Турция най-верния съюзник на САЩ. САЩ неколкократно са казвали, че турците имат и ще имат стратегическа роля на Балканите. Ами ако планът на местан се беше осъществил и имаше автономия в Кърджали? Мислите ли, че НАТО щеше да се застъпи за България?

14

сиромаси

преди 8 години

Една васална страна в която народа няма пари за хляб и лекарства, неможе да мисли нито за грифони нито за мигове! Нсведените глави не гледат в небето!

13

Анонимен

преди 8 години

Дядо ми беше военен пилот- преди 89 година, докато бяхме с руснаците, имахме бойна авиация повече от 220 бойни самолета, имахме истинска армия.От както ни управляват нашитеевроаталантически партньори и началници останахме без нито един.Същото като и с образованието, здравеопазването, индустрията, селското стопанство, демографията- всичко ликвидираха, съсипаха, прогониха.Айде, честито!

12

Анонимен

преди 8 години

НАТО или ФАЩ и пуделите му!

11

Анонимен

преди 8 години

Грифоните (в превод на бг.) са доста класни изтребители

10

с две думи!

преди 8 години

С такава охрана, душмани не ти трябват!

9

Наблюдател

преди 8 години

Политическата класа - Враг N1 на България!

8

Учуден

преди 8 години

Ами вземете го променете този член 130, нали само от нас си зависи. На калпав закон все НАТО-то му е криво. А на калпавия балетист му пречи вълната. Да, тази вълна, отдолу дето е. В заглавието манипулативно е изпусната думичката "заедно", в текста е чете "... НАТО да воюват заедно с нас". Ало, редактора!

7

Анонимен

преди 8 години

България е колониална адмистрация и територия с управници-майкопродавци и абсолютно незаинтересувано туземно население :)

6

Анонимен

преди 8 години

България може и трябва да се охранява само и единствено с РЗК С 400

5

Кирил Софийски

преди 8 години

С една дума ние можеме само да сме в услуга на НАТО , но ние да не разчитаме на тях ! Гърците го осъзнаха преди години ! Сега сме ние на ред! За чик ... ни е тогава това НАТО- само да ни цица и да *** наши воиничета защитаваики неясни цели и интереси по света ,предимно в полза на Хамериканците ! Не е ли краино време да се осъзнаеме и да теглим майната на агресивния военен блок НАТО!