15

шипка

преди 8 години

давутоглу е мрачен ислямист и лъжец

14

Анонимен

преди 8 години

Доста евтина провокация. Този с квадратната глава да си гледа какво ще му направят кюрдите.

13

Протурска пропаганда

преди 8 години

"Напишете какво е казал Сръбския Премиер също.За даватоглу знаем какви ги плещи и върши в турция,и в чужбина."

12

Кратун

преди 8 години

Сърбите няма да забравят как Турция подкрепи "велика" Албания, Босна и Косово. Колкото и да се мазни Давутоолу, нема да фане дикиш.... Иначе сърбите са учтиви .... като учтивия лос.

11

do 13

преди 8 години

inache i rusia nad turcia veche ne leti ;)

10

Иво

преди 8 години

Те сърбите са майстори по свалянето на невидимите самолети.Сега си обменят опит с бургията.

9

Анонимен

преди 8 години

МЕРАЦИ ЗА "***" " СЪРБИСТАН" И Т.Н. - И КОЙ ЩЕ ИМ СЕ ВЪРЖЕ НА ТУРЦИТЕ ?

8

Анонимен

преди 8 години

След шамара, който изяде в София от Борисов джуджето Давутоглу се довлече да плещи глупости в Белград.Иначе в Сирия вече не лети!

7

Анонимен

преди 8 години

След като се разбра, че на България не може да се разчита да бъде застъпник на турците пред Кремъл, Ердоган е изтичал към последната му надежда - сърбите. И защо те трябва да му съдействат? Нали ги провокираха с исляма и насъскаха мюсюлманите там, за да може да ги бомбят и да им разпаднат държавата с активното турско съдействие? Но, както казват, политиката е втората най древна професия в света!

6

Васо

преди 8 години

Пък ний треперим щото сме се така нагласили. Ни армия имаме, ни хъс да се борим, нито вярваме на съюзници. Щото техните интереси са пред нашите. Елементарна е турската външна политика, ама за пред нас минават тия номера. Щом сме допуснали етническата им партия да върти на пръст цялата ни държава. Все от това треперене нашенско, което ще ни довърши.

5

бг турчин

преди 8 години

Чудя им се на някой,ако му се вържат на Давутоглу.Е какво да каже в Сърбия "От вас нищо не зависи" ли да каже? Това е дипломация. Галиш тоя по егото, четкаш ония. Те турците (ние турците де) са (сме) майстори в това. И после си гледаш интереса. "Сиренето е с пари".На мен лично това мазнене не ми харесва. И как ще се оправят нещата с Русия, че това е проблема.А за сърбите, нищо лично но не ми харесва.Българите поне са честни,гърците са умни,а сърбите не ме кефят. Много надути и на базата на що?

4

кк

преди 8 години

Абе, този не говори ли същите приказки и при носещението си у нас????

3

Васо

преди 8 години

Тоя ще обиколи света и ще го опищи с воплите си Русия да му прости. После ще се изпъчи колко е велика Турция и как не я е страх от руските санкции, видите ли и Русия много губела от тях. Па накрая ще спомене за бежанците, като да размахва едно плашило за Европа. Страхувайте се значи, щото можем да отприщим потока. И с всичкото това се опитва да прикрие паническия страх от задаващата се държава на кюрдите. Бленува за нова османска империя, а не вижда разпада на туй що е останало от нея.

2

Вуте

преди 8 години

Турция продължава да си търси посредник за преговори с Русия.

1

Анонимен

преди 8 години

А България е последната дупка навсякъде!