47

Чекист

преди 8 години

О да... Всеки път когато се пребирам в България си казвам....Цъ, цъ, цъ... Тези нямат стигане, даже Китай ряпа да яде!

46

Анонимен

преди 8 години

"Икономика икономича"-лозунг от БКП

45

Анонимен

преди 8 години

Икономикааааааааааааааа?????!!!!! Че къде я видя това министърче?????

44

Реалист

преди 8 години

На фона на лъжите,безработицата и мизерията ни се развива супер успешно . Та затова от ,,развиване ,,на някои от пенсионерите по 30 лева ,а на Правителството -гарантирано от ГЕРБ ,бонуси за Половин милиард лева . Честито !

43

ikonomist

преди 8 години

Gorko na tazi darjava!tozi jalak prototip.ako zavisi ikonomikata ot nego jalna mayka.dobre che e samo za zaplatata.ama kakvato darjavata takova i ministarcheto.za kakvo li si habya danacite.maynata na vsichki ministri.

42

Бай Иван

преди 8 години

Икономиката ни наистина се развива добре, но от това обикновения работник не печели нищо. Разходите за изграждане на 1 км път в България и Австрия са горе-долу едни, но заплатите....

41

Анонимен

преди 8 години

Кво говориш,направо балкански тигър.ПРРРРУУСТ!!!!! ...МЯУУУУ!!!

40

палома

преди 8 години

Коя икономика се развива бе господине?! Вчера гледах интервю с българин- емигрант. Та той каза че българските емигранти изпращат пари в България на близките си. Ще дойде време обаче тези близки да си отидат от този свят лека- полека. Изпращането на пари ще секне, защото няма да има на кого- нямаме прираст на населението. Емигрантите ни няма да се върнат и това не е фантазия. Какво ще стане с България?! Не говорете за икономика, още по- малко пък за развиваща се.

39

Релиста

преди 8 години

Може и да има някакъв ръст който го отдавам на необичайно ниските за България лихвени поценти. Но не вярвам да се задържи дълго. Корупцията, намаляване на работещото населиние, нарастването на малцинствените групи + емигранти, както и дефицитите в здравеопазването и пенсионното осигуряване ще обърнат бързо тенденцията към спад. Не бих дал и 2-3 години да се запази ръста (ако и сега има такъв а не е въпрос на стъкмация)

38

Анонимен

преди 8 години

Добре де избираме си Тиква,хубаво лошо това е,но няма ли,кой да му каже този става,а този е ,,лукова глава",абе те и кукловодите ни едни,за нищо не стават

37

Анонимен

преди 8 години

И какво като се развива така "учудващо" икономиката ни? Нали нищо не се връща към народа, минималната заплата ще става 420 лв. (Леле- мале, колко велико)....

36

Az-at

преди 8 години

Ama verno li be Lukarski?Lukova glava si ti!Haide da pitash zashto tolkova mnogo mladi (puk i stari) bulgari napuskat BG-to i biagat na zapad ot neya?

35

Анонимен

преди 8 години

Ех Лукарски, предател и фурнаджийска лопато - нелечима болест за теб за Нова Година!

34

УЧУДВАЩО ДОБРЕ

преди 8 години

за изненада на самите министри и най-вече ТИКВОВ тъй като самите те са положили големи усилия да я загробят още повече

33

Анонимен

преди 8 години

Министър-председател с капацитет на селски кмет,министри с капацитет на продавачи в бакалия,опозиция с акъла на клюкарките пред входа....много сме я закъсали дами и господа !

32

Анонимен

преди 8 години

Държавата не трябвало да прави стратегии за икономиката,ха,ха,кажи го на баба Меркел,и ще те наеме за озеленител(младши)

31

Анонимен

преди 8 години

Лукчо,фащай гаджето и бягай в USато на екскурзия,нали и без това нищо не трябвало да правиш за икономиката,пък тя може и да мръдне малко на горе,ако вземеш Горанов и Боцата с теб разбира се

30

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Не е нужно да си НЕПаджия за да имаш работещи държавни предприятия които да управляваш ефективно по мениджърски и да повишаваш конкурентоспособността им на външните пазари.Просто трябва да имаш малко акъл в главата и желание за работа.Ама отде акъл в главата на грантаджийски комсомолец който е учил че САЩ са ни освободили от турско робство и че Бойко Борисов е основал България когато е положил първия кубик асфалт.То бива бива малоумно че чак стени кърти...

29

Смешко

преди 8 години

Лукарски, много сте добре с икономиката, защото не знаете колко сте зле... Съмнявам се, че министъра е чел НЕП-а на Ленин в оригинала, защото коментира трактуването от Научен комунизъм.

28

Анонимен

преди 8 години

Това поредния ТРИК ли е?