36

EP

преди 8 години

До Кукувицаwelt.de/politik/deutschland/article150336997/Nur-ein-Apparat-der-funktionieren-soll.html#disqus_threadПращам ти линк към една статия от Die Welt от днес. Там е описано, какво се случва, ако гласуваш против партийната линия. Die DDR lässt grüßen!

35

Кукувица

преди 8 години

В медиите има само място за изказвания, които са конформ с официалната политика. Всичко друго- било то ПЕГИДА, АФД, РЕП или НПД се преиначава, обявява за фашисти, за деснорадикални. Това се прави в медиите до открити обиди и псувни. Системата е изработена още по времето на Гьобелс и функционира много добре.Няма място за никъква критика. Мога дори да кажа, че е опасно, особено от т.н. леви на улицата.

34

Кукувица

преди 8 години

Като гледам как вървят нещата съм много, наистина много скептично настроен. 1. Голяма част от богатите, които държат юздите в ръцете си, имат своите острови и хациенди и не се интересуват от населението.2. Пропагандата е добре организирана и целенасочено дезинформира или просто скрива истината.3. Парите са в т.н. народни партии. Всяка друга мисъл или се задушава, или се преиначава, или се забранява.4. Създадени са кумири като г-жа Меркел. По системата за култа към личността.

33

Агнела Мрънкел

преди 8 години

Как да няма икономическа възможност? Все пак конкуренцията сред дюнерджиите ще доведе до по ниски цени на дюнера и немците ще плюскат по евтино дюнери. Това малко ли ви е?

32

EP

преди 8 години

До НаблюдателИ да се събудят, какво ще направят! Преврат? Забрави, това няма да стане, защото ги е страх.

31

EP

преди 8 години

До АнонименТи явно в Германия не си ходил, след като твърдиш, че Германия е на светлинни години пред нас и всеки си върши работата. Гетата в Германия виждал ли си ги? За изнасилванията и престъпленията на бежанците чувал ли си? Германия не може да разпръсне и върне никого, защото това ще е нарушение на човешките права! Забрави за "разпръскване", всички идва само в Германия, и ще остане в Германия.

30

EP

преди 8 години

До ivanЗащото планът е такъв! Ти още ли вярваш, че богатите са богати, щото са работливи? Това е така в паралелната вселена, или в детския свят! В света на възрастните не е така.

29

Ауслендър

преди 8 години

Ако статискита е вярна, то значи, че на следващите избори през 2017 г. ще има смяна на политическата конюктура! Освен, ако Меркел не се коригира веднага... макар, че това е много съмнително ! Европейската ценностна система е вкоренена в мозъка на костите им, то и затова ние имаме някакви права и сме в ЕС! Обаче малко от нашите балкански субекти го осъзнават...!

28

e

преди 8 години

aa kasno e libe za kitka, teparva shte yseshtat minysi i samo minysi ot tazi glypost deto napraviha i ne samo te ,da napalnqt hybavata i podredena evropa s taq z.gan ,krai sas zapada kato etalon za podredenost,chistota i tn

27

палома

преди 8 години

На цялата тази САГА тепърва ще й лъсне истината. Чорапът започна да се разплита. Изяснява се вече кой кум, кой сват, и кой на булката брат.

26

даскал

преди 8 години

Е, тези във възрастовата група 14-17 години, са си възторгват от всичко. Не е трябвало да ги питат, щото при тях нещата са "супер, мега". Ся и нЕкви бежанци - ми куул са , мн. ясно :)

25

тихомир томов

преди 8 години

Все едно са в Африка . Само да посадят повече палми и ще се радват на срещите си с първия вид !

24

Кукувица

преди 8 години

Цялата работа с т.н. сирийски специалисти беше просто един мокър сън на една жена в менопауза.Между желанията, теориите и действителността с тези специалисти има не малки празноти апропасти. Според мен е доста по-лесно да обучиш маймуни на смислена работа. Поне нямаш религия, която да пречи и терористи, които да струват много усилия на органите за сигурност.

23

Наблюдател

преди 8 години

Просто германците са очудващо търпеливи. Е, като започнат да плащат " цената" ще се събудят! Дано не е късно.....

22

Кукувица

преди 8 години

Има и други статистики...Всеки ден в подслоните за бежанци има сбивания. Кражбите в районите с бежанци са се увеличили многократно. Има доста изнасилени жени. Хората за неспокойни. Имотите на хората в близост до такива подслони стават непродаваеми и губят до 50% от стойността си.Тове е само едната страна.. Тези хора за мусюлмани. Да се интегрират е невъзможно просто защото самите те смятат, че тяхната религия превъзхожда християнската. Не са организирани, не са интелигентни, нямат дисциплина.

21

Анонимен

преди 8 години

Немците са умен народ тях не ги мислете.Ще оставят само тия които са годни за тяхната икономика , а останалите до година ще ги разпръснат или ще ги върнат там откъдето са дошли . Германия за това е на светлинни години пред нас ,всеки си върши работата както трябва.

20

Анонимен

преди 8 години

Имам чувството , че цяла Западна Европа са дрогирани и не знаят какво правят . Просто съм изумен как искат да се самоубият с тези бежанци . Само това , което дават по телевизията е достатъчно за този извод , а иначе е много по зле . Просто не знам какво да кажа аз съм изумен от тъпотията , която е обзела Европа .

19

Кукувица

преди 8 години

Да се сравняват шимпанзе с г-жа Меркел е обида...за шимпанзетата.Вече писах веднъж. Над 70% от влязлите в Германия афганистанци за неграмотни. Над 30% от влезлите сирийци за неграмотни. Изследвания показват, че образователните системи не съвпадат, т.е. познанията придобити до 11 клас в Сирия отговарят на познанията на 5 клас в Германия. Какво може да се очаква още от тези хора, които не знаят и езика? Коя фирма ще вземе такъв човек при 8,50 евро часова ставка? Тук става дума за факти.

18

Анонимен

преди 8 години

Стягайте се.Европа върви към война

17

Анонимен

преди 8 години

16% *** за едно общество е малко множко, но все пак допустимо. Недопустимо е точно тези 16% да взимат управленческите решения.