8

КУКЛОВОД

преди 8 години

ДВОИНИЯ СТАНДАРТ В ПЪЛНА СИЛА...ВСЕКИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА САМО БЪЛГАРЯТА СЛУШКА ЮЖЕН ПОТОК НЕ МОЖЕ ДА ИМА НО СЕВЕРЕН МОЖЕ БОРИСОВ ДЪРЖАВЕН ИЗМЕНИК.

7

ha ha

преди 8 години

Не само Англия да спре социялните, ами цяла Европа, колко пъти да Ви казвам, че те за това идват тука, да лежат и да ги храним тези ***.

6

Дженъри

преди 8 години

Эападната световна икономика продължава да ЭАТЪВА в дълга РЕЦЕСИЯ!!! С глобалното раэпространение на неолибералиэма, световната икономика е иэправена на РЪБА НА ПРОПАСТТА!!! Много ми е ИНТЕРЕСНО, къде ще ги НАХЕНДРАТ теэи ПРИШЪЛЦИ-НАШЕСТВЕНИЦИ!!!

5

Анонимен

преди 8 години

Хитри от Лондон ! Искат да излязат от ЕС ?И Меркел-Оланд се споразумяват , Лондон спира социалните и мигрантите се връщат към Западна Есропа !След това куде ще ги разпределят . Унгария отказва да приема мюсолмани че 150 г. са били под турско , каквото прави И.Д , но Запада не е бил на това положение и не искат да го разберат, трябва да го изпитат и ние отново !

4

Анонимен

преди 8 години

angliq ograbi nay mnogo bliskiq istog v produljeniq na stoleziq

3

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗаробващи

2

Анонимен

преди 8 години

Най-после Англия ще се поизчисти от ***.

1

Анонимен

преди 8 години

Имало надежда значи.След 3 години дъртата малоумница Меркел няма да е на власт и ако германците не са тотално ненормални ще си изберат политик който е значително по-умерен от загорялото бабе.