6

Анонимен

преди 8 години

Винетки, ДПС разцепено, магистрали на два дена вече за ремонт, тол такси, обществени пошъчки за милиарди отиват в ДПС и .................... стрелба по полицай ни в клин ни в ръкав.

5

Teo

преди 8 години

Мрънкането е една от характерните черти на нас,българите.Как само при нас можело да се случи,колко сме зле,и сме едва ли не на нивото на Судан и Гамбия.Е,една новина за вас-случва се навсякъде-в САЩ, в Русия,в България а и днес в Германия един наръга и уби един полицай и рани друг. Друг е въпроса,че в България всеки си мисли,и с основание,че ще му се размине ако посегне на полицай.Докато полицаите нямат право да напълнят главите на такива с олово така ще е.Бок.луците трябва да имат страх!

4

Анонимен

преди 8 години

Едно след друго се случват нещата ! Цели се дестабилизация на страната !

3

Анонимен

преди 8 години

Тази "стрелба" е много ПОДОЗРИТЕЛНА...........Страната се тресе от корупционни скандали, ДПС свали скандално Лидера си под диктата на НЕлидера си. И ни в клин ни в ръкав някой стрля по полицай просто така, за кеф.

2

Анонимен

преди 8 години

Много интересно е "Каква е причината?".Никой не е луд да стреля "Хей така" по полицаи.Или са имали вземане-даване или ................... стрелците са били друсани до козирката но дори и тогава пак е НЕОБЯСНИМО това действие.

1

рара

преди 8 години

Като вземеш парите и не си изпълниш задълженията и в тоя ред на мисли ...............