183

Наблюдател10

преди 8 години

Първият опит на Ердоган да откъсне територии от България се провали! Но това НЯМА да е последният! Неоосманистите ще опитат отново - вероятно още по-арогантно и агресивно. 2016 ще бъде съдбоносна за България. До истинските българи все още останали в България: Внимавайте какво ще се случи през следващите месеци и бъдете готови да дадете отпор на онова което ще се случи! Дължим го на предците си!

182

Анонимен

преди 8 години

Добре че го отстреля Доган,ако беше нападнат от българи,можеше и война да стане,предвид протурската му политика и подкрепата от най-високо ниво от южната ни съседка.И да не прикрива защитата на турските интереси с фалшив евроатлантизъм.Айде да не се прави на по-католик от папата,защото си е чист радикалкен ислямист.

181

Анонимен

преди 8 години

Ееее,то какво излиза,че ДПС е маи наи национално одговорна партия.Другите трябва сериозно да се замислат !Наи вече....... сещате се за кого става въпрос?

180

Анонимен

преди 8 години

Евалла Догане, ашколсун, аферим, машалла, бравос ще ти стисна ръка!

179

+

преди 8 години

Съдче нещо за държавна измяна? Ония толстолоб Цацата пак ли е на фитнес.

178

Анонимен

преди 8 години

Алоо Бойко какао става президенчето с Плевнята с ГеРб СОКОЛА е с 10 Хода пред всички?!

177

ставри

преди 8 години

На Бъдни вечер да се занимаваме с местановци,догановци и дпс-та,май това е целта.

176

Анонимен

преди 8 години

Аман от разбирачи! ДПС си е протурска партия открай време. Обаче едно е да си протурска партия, когато в Турция има светска власт и съвсем друго, когато там управлява един ислямистки диктатор, който не крие амбициите си да възстанови Османската империя. А ДПС не желаят да делят властта си над България с някой друг. За тях е изгодно да имат подкрепа от Турция, но България да си е техен вилает и Турция да не им се меси много-много. А Местан наруши именно този принцип и това му коства главата.

175

Анонимен

преди 8 години

Дано не изключат и Плевнелиев.

174

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 281Ако трябва да избирам между Русия и Турция, няма да се замисля и секунда. Поне руските интереси са много по-близко до нашите от американските или турските... А другар викай на дружките си по ибрик.

173

game1

преди 8 години

Севрюкова гледайте пичове..кърджали, отцепление... Това ни чака мили деца!

172

Анонимен

преди 8 години

Наивниците гледат поредното театрално представление...разиграно от поредният Агент на ДС...През това време останалата рая се облага със всевъзможни такси,данъци,увеличения и налози...Стотици хиляди остават без право на лекарска помощ!!!Мизерията вдига нон стоп броя на обирите...Има най-ниската раждаемост от 25години.., защото и ромите избягаха от тази страна...Крие се реалната безработица, а повече от половината работещи са с доходи на мизерници и бедстват...та за кво дпс ми говорите

171

Анонимен

преди 8 години

ЩЕ МИ СЕ ДА ЧУЯ КОМЕНТАРА НА БАНКЯНСКИЯ ПО ПОВОД НА ТОВА ВАЖНО СЪБИТИЕ.АМА 'ДЕ ТАЯ МИСЪЛ У НЕГО. ВИЖ, ДА ТИ КОМЕНТИТА "МАЧЛЕ", ДА.

170

Анонимен

преди 8 години

Другарю това да си шпионин на ссср и да служиш на руските интереси не е родолюбие не е и патриотизъм . Тоя агент сава какъв патриоти е бе другарю комунист като тебе ли такъв ли

169

Анонимен

преди 8 години

До 278. Ти сериозно ли? Хахахахаха

168

Анонимен

преди 8 години

Поне изми лицето на нашите политици след всички гафове на замаеното ни президентче...А ако е и искрен шапка му свалям. Докъде я докарахме-турчин да ни дава урок по родолюбие и патриотизъм. Българио, Българио....

167

Анонимен

преди 8 години

Глупаво е да се възхвалява Доган и да се забърква Русия.Основната цел на смяната на Местан е властта. До сега ДПС скромно подкрепяше ГЕРБ за всичко. След това демагогско представление ДПС в качеството на "българска " партия ще влезе открито във властта и ще захапе още по-здраво кокала на обществените поръчки.

166

Йово

преди 8 години

"Такава ще бъде съдбата на всеки, който работи против интересите на България", заявил Доган. Кога и Борисов или Кунева ще кажат това!

165

Анонимен

преди 8 години

Който не е разбрал, става въпрос за пари ама за много пари!!! Умници сте и видни анализатори.

164

Анонимен

преди 8 години

Доган е главата на Путин и руската мафия в България.Който го хвали и подкрепя е национален предател.