178

Анонимен

преди 8 години

И тези до Местан да си ходят,че да се приключва с тая сага!Аман!!!

177

Анонимен

преди 8 години

Вижда се, доста е платено форумното мнение под тази статия....ама май така стана, че две ченгета се скараха за пари и влияние - нищо повече. Истината е прозаична. Айде и двамата да вземат да си ходят, а? Престъпници!

176

В БЪЛГАРИЯ

преди 8 години

ТАЗИ ГОДИНА ----ЩЕ АКТИВИРАТ РУСКАТА АГЕНТУРА.....ЗА СВАЛЯНЕТО НА ГЕРБ , ОТКЪСВАНЕТО НА СТРАНАТА ОТ ЕС И ПРЕОРИЕНТИРАНЕТО Й КЪМ РУСИЯ!МЕСТАН Е БИЛ ПРАВ......ПРО-РУСКИТЕ КОМУНИСТИ, СЕ АКТИВИРАТ ЗА --НОВИ ИЗБОРИ!!!!МЕСТАН НИ ПРЕДУПРЕДИ....!!!!!!!!!!

175

Анонимен

преди 8 години

Айде стига сте му правили реклама на Доган, че е гнусно!

174

ЯСЕН ЗНАК:

преди 8 години

...комунистите се радват на СМЯНАТА В ДПС.....!!!!!!!!!!!Това показва ЧЕ ----------ДОГАН ИДВА ЗА ДА НАПРАВИ С БСП/бсп и АБВ ..."нов ляв завой"---КЪМ РУСИЯ!В тази схема --АТАКА , е естествен съюзник на А.ДОГАН И БКП!!!!ТАЗИ ВРЪТКА НА КОМУНИСТИТЕ ---НЕ Е "НИЩО НОВО".....ХА,ХА,ХА,ХААААААААААААА..../..ново е само за глупаците от РБ...и Радана Ку""""та..../

173

Някой

преди 8 години

За областния на ДПС- София ,Любо бентлито,защо така дискретно ???Жена му съдийката подарила свободата на Доган...и от благодарност само поста на централата в София ли???

172

мазен чифут

преди 8 години

Не разбирам какво се радват ***... да не мислите, че Доган като прави нещо го прави за ваше добро, та сте си зачеститили тука? :)Сменят ръководителя с някой по-кадърен, той пак ще работи против вас, така че спокойно :)

171

Анонимен

преди 8 години

Честита Бъдни Вечер Християни !И Весела Коледа . Да сте живи и здрави :)

170

Анонимен

преди 8 години

В момента в света върлува брутален капитализъм, който клони към фашизъм. Положението е такова, че всеки момент може да лумне световна война. Народе, не искам да те плаша, но се готви за голяма война и се пази. Оцеляват само най-силните, така е по време на война.

169

Анонимен

преди 8 години

Местан е 100 % турски агент, османист и ислямист и като такъв следва или да напусне България, или да влезе доживот в Централния Софийски затвор с присъда национално предателство и пропаганда на тероризъм.

168

Анонимен

преди 8 години

Местан показа,че не е българин,ДПС трябва да го преименуват ДПТ--движение за присъединяване към Турция

167

aa

преди 8 години

Местанчо,сега ставаш просто даскалче от Момчилград,ЕКЗАКТНО НАЛИ..

166

Анонимен

преди 8 години

до 249Не си формулирал добре.Тук става въпрос за принцип, но лукавството не знае за такова понятие.Истината е, че турците под диктовката на сащ свалиха руски самолет, защото се уплашиха, че руснаците много напреднаха и няма да могат да доокрадат нефта от Сирия, както беше и в Ирак и в...Въпросът е принципен.Когато защитаваш подлеца, ти самият си такъв.

165

Анонимен

преди 8 години

Местан дава информация на турците , за това дали сме достатъчно безззащитни , значи нищо хубаво не ни готвят (с помоща на нашите северноатлантически партньори разбира се) , въпроса ми е Доган ли ще спасява България от турските шпиони ??? Къде е премиера , къде е президента , защо Местан е на свобода , защо още не е повикан турския посланик за обяснение , за такова нещо във всяка друга държава посланика или отива в затвора или се гони , КЪДЕ НИ Е ДЪРЖАВАТА !??????

164

вот

преди 8 години

нито една партия в България не трябва да взима страна в конфликт ,който не я засяга.Ние сме малка страна за да се репчим на силните,много глупава постъпка на Местан.А и ако някога пак някой ни превземе,1000% предпочитам да са руснаците а не турците

163

Анонимен

преди 8 години

До АнонименБойко не го мислете, той се справя добре и сам.- - - -Ааааа, ама ние това го знаем !!! 16 млрд. + още 5 млрд. , знаем го, знаем го ! Добре ще е я ?

162

Анонимен

преди 8 години

И понеже се заговорихме за буквите ... нека се знае ! Ние не пишем на Кирилица, а на Климентиница , ако така може да се нарече !!!

161

Анонимен

преди 8 години

Освем АТАКА и ДПС е на път да стане проруска НПОшка в България !

160

Анонимен

преди 8 години

До ВасилевСеляни, България е дала песменост,религия,азбука на стотици милиони хора по света!- - - -Не България Василев, не България, а Климент, наречен Охридски ! Гражданин на Византия !

159

Анонимен

преди 8 години

Днес, престанете да ни занимавате със сарайте , Коледа е !!! Дайте нещо по-красиво, по-добро и весело!