36

Анонимен

преди 8 години

ВРЕМЕ Е ДА РАЗТУРЯМЕ ТАЗИ ДЪРЖАВА И ДА ЗАПОЧНЕМ НОВ ГРАДЕЖ !!!!

35

Анонимен

преди 8 години

А чантаджийте на държавна софра кога?

34

Анонимен

преди 8 години

"специализирана" администрация - специализирана в реденето на пасианси. Много ми е интересно в какво точно е специализирана "специализираната" администрация. Аман от ***

33

Не отстъпвайте

преди 8 години

Пак ще има протести и съдебни дела, които държавата ще загуби. Това с "разделяй и владей" няма да мине. И в сега действащият закон е заложено постъпващите на административни длъжности да са по Закона за държавния служител. Опитват се да пробият при едните, а догодина и за целия състав. Не се поддавайте на такива манипулации. Умишлено се настройва общественото мнение срещу системата на сигурността. Целта е да се обезглавят службите за сигурност и да продължи безпрепятствено разграбването на държа

32

Анонимен

преди 8 години

Стъпка напред, само дето ще има някакъв ефект след около 20г. Щото всички заварено положение си остават с привилегиите, това някак си го пропуснахте да кажете. Който се назначи като чиновник в МВР, там си и остава до пенсионирането, те затова и седят там. Армия от връзкари

31

Анонимен

преди 8 години

Само едно разбрах,че всички главатари са от СИК.Доган Бойко Сидеров.А на Станишев баща му беше в ЦК на БКП.Заблуждават ни яко,и ние глупаците им вярваме.Свидетели сме,че гарга на гарга око не вади.Бойко един не осъди,поне не разследва някои за парлама.Простоовчелудието търпи.И Професорите учените ли са прости,та несе усещат.Нямали един честен интилигентен българин,да поведе нацията.Нека сие към запада.

30

Анонимен

преди 8 години

ТОТАЛНО РЯЗАНЕ НА ВСИЧКИ ПРИВИЛЕГИИ НА ВСИЧКИТЕ 60 000 СЛУЖИТЕЛИ! ПРИЕМЕТЕ НОВИ ПРАВИЛА ЗА БОНУСИ, СЪОБРАЗЕНИ СЪС СЕГАШНИТЕ УСЛОВИЯ НА ЖИВОТ И КРИЗА, А НЕ ОТ ПРЕДИ 89-ТА!

29

Анонимен

преди 8 години

Осигуровките се плащат от бюджета, демек от народа!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28

Анонимен

преди 8 години

Пожарникарите работят 8 денонощия в месеца, като основната част от работата си прекарват в сън и карти. Има районни служби, служби по летища и обекти, които с месеци не са гасили даже контейнер за ***. А, за разните им началничета основната дейност е футбола във вид на участие в десетки турнирчета и банкетчета след това.

27

да не забравят

преди 8 години

Да не забравят да ги накарат и да си плащат осигуровките, до сега осигуровките им се плащат от бюджета.

26

Бай Миле

преди 8 години

До тия дето по-долу се карат за сини и червени, не разбрахте ли, че в политиката и парламента цвят НЯМА и всички си пият заедно питието, после малко се поплюват за пред хората....аман от балъци!

25

Х

преди 8 години

Отдавна трябваше да се направи такова деление- на "чантаджии" и редови полицаи и привилегиите да бъдат диференцирани според него.От такова има нужда по всички администрации- на експерти и на обща администрация. Последната е обслужващ персонал, за която следва да важат общите правила на трудовото законодателство. Хората, работещи като администратори, не следва да бъдат държавни служители с привилегии, с високи заплати като експерти и с големи отпуски.

24

Бай Миле

преди 8 години

Тия с униформата са най-големите "чантаджии"! И защо реформата ще е за едни, а за други не?! Само и единствено заслужават пожарникарите, които би следвало да извадят от МВР!!

23

Анонимен

преди 8 години

Айдееее, тук пак се появиха разни дето ни хвърлят по тъча с разни избори ??? Да ходим да си избираме кой да ни краде ??? Е то бива, бива простотия ама пък толкова .....

22

teo

преди 8 години

А ДАНО, АМА НАДАЛИ !!!

21

Анонимен

преди 8 години

До Един БългаринХа, ха, ха, НЯМАЛО КОЙ ???? От 6 млн. НЯМАЛО КОЙ ??? Само ТОЙ Е ???? Ха,ха, ха, ха, ха ...

20

Анонимен

преди 8 години

Другари от Позитано 20 сега станали ви ясно колко елементарни са вашите привърженици. С такива приятели врагове не ви трябват .

19

Соц

преди 8 години

Добре де като има 5% дайте да направим едни избори и да получи 5%, няма лошо, хубавото е че Бойко кабинет няма да състави следващият път и избори ще има до дупка.

18

Б.Б.

преди 8 години

Какви избори бе ??? Пак ли искате да ви бия на изборите ??? Колко пъти да ви показвам че мога да манипулирам всякакъв вид избори ??? Избори, та избори ? Не ме ядосвайте ей ......

17

Анонимен

преди 8 години

Е видя ли си колко си елементарен и заблуден . В момента БСП има 5 % подкрепа и загуби изборите , като няма кмет в нито един град . Това показва , че си пишеш по форумите ей така да се самозадоволяваш , защото твоята партия БСП умря. По добре си пий ракийката и си яж сланинката , защото за друго не ставаш.