103

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 95Е, репликата не беше към родителите! И каза на полицаите да не забравят пържола за кучето, а не на родителите. И изобщо не каза "родителите да се извинят...", беше нещо близко, но не за родителите. Не е хубаво да се приписват на човек неща, което не е правил. Наистина някога говори не съвсем "аристократично", но в 90 % от случаите е прав, особено ако изключим конкретния контекст. Но е прав! Дори за прословутия "материал"! Вгледайте се в себе си и ще разберете, колко е прав!

102

Анонимен

преди 8 години

До ТиневАу-у, как се засегнах. Особено пред светлия,героичен, самоотвержен подвиг на т.нар. Тинев. Евтино, м-р Тинев, евтино. Никой не се хваща на такива "плъзгачи".

101

Просия

преди 8 години

- Цървула ходи по света да проси за раята ама що доноси?- Сигур пак ще да е селям, ил граници държавни ам аман?- У Турция ходи да кани гости пак!- А.. ще да дойде стария рояк!- Та толкова ли й харесва на раята?- Еми щом навирила е пак дриската.

100

Анонимен

преди 8 години

BOIKO TRIABVA DA POMAGASH POVECE NA ROMITE--NIE TE OBICAME,BALGARITE NE,ZATOVA DAVAI NA NAS.

99

не искам да съм жаба

преди 8 години

Това за жабата така точно пасва на положението на българския народ след 1990 , и особено последните 8-10 години. Прилича много на древната японска процедура за пречистване на духа на силните на деня, имаше го в "Шогун", оня велик филм и роман. Крякаме си, бавно ни повишават температурата и ние крякаме до последно, докато ни сварят. Тенкс на премиера за мъдростта народна, която ни каза.

98

Сополи Исърмоли

преди 8 години

- Раята иска още, още, ощееее! Купоните, налъмите от снощи малко и биле шест века, та модерен иска още тя киутека!- Харема да се възстанови?- Види се нали, нали!?- Е колко мига този път?- Най-малко 17 та да е шът.

97

Джав Руближи Идуп

преди 8 години

Гордеем се, че сме българчета най-вече с нашата си помашката история, в която сме доказале, че и мъгла да има у мъглата ще се търсим и пак ще се намерим! У чужбина да ни пратят да миеме чиниите на селямджиите пак гладни няма да останем защото сме умни! Новата година ще ни донесе нов по-голем берекет от ланшния и по-ланшния защото знаем да си тачим ръководителите ни.

96

Строителя

преди 8 години

От строителство може да се печели само ако фирмата за възлагане на "държавни сладки поръчки" е на някой твой роднина, а Ти да си премиер-министър и да правиш магистрали, мостове, околовръстни...! Ей на това му се вика дебел врат и тлъсти бузи, яко шкембе и трътлест бут! Колкото до конкурсите за поръчките - справедливост и късмет! Ако паднеш първия път като министър председател, втория път вече трябва да даваш процент и на АРИСТОКРАЦИЯТА, че и тя душа носи, А НЕ ДА СЕ ДЕЛИ НА БрОЙКО и ГОЙКО!

95

Анонимен

преди 8 години

Бойко се крие в туското посолство

94

тролгеносен

преди 8 години

Имало едно време един "коректор" на един сайт. Готин Гъзт, рубладжийски. Платиха му едни пари, през една ПР агенция да трие всиииииичко различно от ТРОЛА. и ТОЙ......ко да прай......глада по-силен от тока........

93

Анонимен

преди 8 години

Под патронажа на ГЕРБ и Бойко Борисов Турция ще анексира половината територия на България,факт чийто процес вече започна а Президент и премиер стоят скрити и не смеят да гъкнат.

92

Кукувица

преди 8 години

Гледам го....и се чудя...Тодор Живков беше ***, ама този екземпляр май го надминава. Време е вече да прогледне Дядо Йоцо, ама май доста се забави. Няма да го доживея.

91

Анонимен

преди 8 години

.

90

Анонимен

преди 8 години

.

89

БГ

преди 8 години

ЕДИНСТВЕНО СЪЖЕЛЯВАМ,ЧЕ ТОЛКОВА МНОГО ГОДИНИ Е БИЛ В БЛИЗОСТ ДО БАЙ ТОШО,,НО НИЩО НЕ Е РАЗБРАЛ,НАЙ ВЕЧЕ ПО РАЗВИТИЕТО НА ИКОНОМИКАТА И ПРОГРЕСА НА НАШАТА ДЪРЖАВА.

88

ккк

преди 8 години

До мутраникога не е бил истинска мутра, Маджо го е видял бързо колко е страхлив и кух. от там и Рапона, Тиквата, етц. но пък е напорист и са му давали да пази това онов, да паркира коли..

87

Тинев

преди 8 години

Брейййй, че юнаци в сайта. Мошениците, които ни управляват, сигурно треперят от страх при такива закани?Бреййййй?П.П.Но защо ли " ЮНАЦИТЕ " драскат по сайтовете, скрили се зад топлото дупе на жената? Знае ли човек, някой ДРУГ може да погне българската политическа мафия, да я изтреби и ето ти, без да стоят " на течение " да спечелят!Имам чувството, че българина и жена му да я е...т, пак няма да възроптае напоследък. Та нали НЕГО няма да .......Пълчища от скотове, без СЕБЕУВАЖЕНИЕ!

86

АК-47

преди 8 години

Като чета коментарите, установявам, че почти на 90 % са "очаровани" от "бисерите" му. Само не мога да разбера, КОИ са тези ***, които продължават да гласуват за него, и за деби.лите в партията му. И като си представя, че има хора, които се кефят на глупостите му, просто ми идва да хвана пътя за Терминал 2. Но най-трагичното е, че когато ги изрича, той не смята, че са абсолютни простотии.

85

палома

преди 8 години

Така и не разбрах защо преди време отиде в Бразилия по анцуг?! Така и не разбрах защо влизаше внезапно в болница кога вдигнал кръвно, кога скъсал менискус?! Така и не разбрах защо и в двата му мандата български пилоти биваха арестувани с Судан?! Така и не разбрах защо в Ирак бяха обезглавени двама наши шофьори на камиони?! Хареса ми само с едно действие - когато подари Йорго на Путин. И понеже вероятно никой не му го е казал - ще му го кажа аз - да се бръсне редовно. И да се учи от Путин.

84

мутра

преди 8 години

и като мутра не беше истинска мутра,беше Муше