56

Спас

преди 8 години

До 85Путин работи по въпроса за премахване на гнидите, появили се тъдява в последните 25 години!:)))

55

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 77 "да не сме руска губерния?"Прав си ти. Ние не е руска губерния.България е задния двор на Европа. Харесва ли ти?

54

Спас

преди 8 години

След филмчето на Ал Джазира, Путин събира 99% подкрепа в България!!!!!! Отразете факта!

53

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Извинете, какъв е тоя Путин... - какво работи...

52

Спас

преди 8 години

Интересно??? Тук Путин има подкрепа 96% а негативните оценки са под 5%. Как стават тия фокуси????????:) Няма да се учудя, ако ни кажат, че Ердоган има 80% подкрепа в България, а Путин само 20%????? Хааааааааааааааааааааааааа, Весело е тук!:)

51

БГ

преди 8 години

ЧОВЕКА КАЗВА КАКВО ЩЕ ПРАВИ,ИЗЛИЗА ПРЕД ЖУРНАЛИСТИ,ПОЛИТИЦИ,КАЗВА СИ МНЕНИЕТО И ГО ВЪРШИ, МИЛЕЕ ЗА НАРОДА СИ И ЗА ГРАЖДАНИТЕ СИ,,НЕ СЕ КРИЕ КАТО НАШИТЕ ПЛАХОЦИ.

50

Анонимен

преди 8 години

Аре стига с тоя Путин бе! Да не сме руска губерния?

49

анонимен

преди 8 години

Нарочно се преувеличава и натяква за Путин, за да може такива не ориентирани да го намразят.

48

Анонимен

преди 8 години

След като продължиха санкцийте за компенсация на мужика в коледната "кошница" лицемерните сороси поставиха "иконата Путин" към евтината водка и калашника. Победата е тяхна !

47

Анонимен

преди 8 години

Халал да им е! Руснаците са мазохисти

46

ANONIMEN

преди 8 години

ALOO NEMA MNENIETO --OCENKA KAK BALGAPITE OCENIAVAT PUTIN

45

анонимен

преди 8 години

Този миник на снимката, заедно с Асад за три години и половина избиха 240 000 сирийци, половината цивилни !!!!! Съдът в ХАГА ги очаква тези сатрапи. До една година ще отговарят за тези безчинства !!!!

44

анев

преди 8 години

КАК КИМ ЧЕН ИР Е ДОПУСНАЛ ТОВА СМЕШНО ДЖУДЖЕ ДА ГО ИЗПРЕВАРИ ???? СРАМ ЗА СЕВЕРНА КОРЕЯ, А ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА РУСИЯ ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е И СМЕШНО ! ТОВА Е КАГЕБЕЙСКИ КОМУНИЗЪМ !!!

43

Анонимен

преди 8 години

*** ,заработвате ли центове ?!

42

Шишман

преди 8 години

Лелеее, само некакви си 72 процента ... Къде гледат отговорните другари? Какви са тия волунтаристки настроения? 28 процента фашисти в матушката ...От друга страна, Кадафи тъкмо стигна 99 процента и го намериха в ямата с държале в ануса. Дали това не е премислен ход на ФСБ, целящ да запази целостта на височайшия ***? Другари, what is your take on that?

41

До 58

преди 8 години

До Анонимен58 нищо не се е променило в руските медии и българските им преписвачи, всичко си е постарому като този виц от соца

40

Анонимен

преди 8 години

Хора абе лъжат ви бе, пътувам редовно в чужбина, думата руснак е обидна дума равносилна на агресор, виждам го по мене си защото ме познават по акцента, вие нали не сте от Русия ? Слава Богу не съм, чета и световните нови, новините са и доста по различни...Глобално допитване: Обама е най-популярен в света, Путин е едва пети, това са резултатите, защо в България постоянно го извъртате ? Лъжете себе си

39

RUSSIA

преди 8 години

До Анонимен 53Може би можете да ни кажете нещо за вашия президент?

38

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДо 50ти коментатор, приятелю заблудени, днес.пу са изкривили заглавието на статията от рода на вица от соца помните вица как Хрушчов и Кенеди се състезавали на 100 м. бягане. Кенеди победил, а ТАСС съобщил следното: "Вчера във Вашингтон се проведе сътезание на 100 м бягане между президента Кенеди и Никита Сергеевич. Въпрек умората от дългото пътуване нашият Никита Сергеевич се класира втори. Президентът Кенеди е предпоследен, тука е истинското заглавие е в 24 часа

37

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 55Путин е най полярния и уважаван лидер не само в Русия но и в целия свят!