32

Анонимен

преди 8 години

Слушам по принуда това противно предаване от години. Работодателя ми пуска БНР по уредба и няма отърване. Изумителна е наглостта и късата памет на волгин и поддръжниците му. Буквално във всеки един ефир имаше отрязване на обадилите се неудобни слушатели. Никаква критика на "съвършените" волгинови възгледи не се допускаше. Сега почнаха да го бият с неговите камъни по неговата глава и той орева де що имаше медия?! Няма по нагъл и противен *** в България.

31

Анонимен

преди 8 години

въпроса е не защо са го спрели, а защо са го пуснали.

30

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 49absolyutno soglasna,kstati kak ruskoyazyichna b'lgarkaтеб пък кой те докара в България? Върви си в русия като не ти харесва.

29

Анонимен

преди 8 години

До Андрешкоаз пък съм ги слушал. Преди Деконструкция имаше друго "Дим над водата".Не сте прочели повече от три книги, не сте го слушалиличи ти, че си ги слушал. Сигурно и цели 4 книги си прочел - "Наръчник на комсомолския активист" и т.н.Заминавай за масква щом толкова ти липсва руската пропаганда.

28

Анонимен

преди 8 години

Do 39 absolyutno soglasna,kstati kak ruskoyazyichna b'lgarka nikoga ne smyatax Volgin za ruso fil,prosto BG medii stali da takava steprn' rusofobski,- primer: che samo za edno denonoshtie rusnaci pusanali v kosmosa dva koraba/ne sputnika/ i prodala, na Amerika 2 sputnika/ax tazi otstala i zapadnala Rossiya sigurno prodava gi za cirk i smyax/.Bratushki ot den na den srama mi stava pogolyam ot vashi komenti i ot cenzura,mnogo ot moi komenti iztriva modulyatora,a tam nyama necensurnaya leksika.

27

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНо защо да не мога да слушам и за Русия, Индия, Китай? И за техните ценности. Преди 89-та ни пълнеха главите с комунистически ценности сега с евроатлантически.заминавай в сибирските блата и там слушай на воля путинската пропаганда.

26

Анонимен

преди 8 години

В предаването на Волгин имаше руска пропаганда, но тя беше необходима, поради простата причина, че истината обикновено е скрита между противоположните гледни точки. След като по всички медии се леят златоусти възхвали на евроатлантическите ценности, редно е да се отрази и другата крайност... За да се избегне залитането и в двете... Ама така е когато бивши *** станат първи демократи - както едно време всяко различно от "правилното" мение е било наказвано, така и сега. Просто ГБ е на запад.

25

Анонимен

преди 8 години

До KokoИ аз не съм слушал предаванията муи като не си ги слушал кво се правиш на отворен бе каскет?

24

Анонимен

преди 8 години

Голям рев от ушaнките бе! Ми съберете му по някоя рубла и го пратете в тв на сидераста или в масква.

23

Анонимен

преди 8 години

В този форум мирише на непрани дънки от години, за да не се изпере късмета.

22

бурлак

преди 8 години

Тоя с педерастичния си глас да си върви на Волга. Май там му е хвърлен пъпът, Путин ще му осигури трибуна.

21

Анонимен

преди 8 години

Волгин е русофилистиченннн *** и потомствен предател

20

Анонимен

преди 8 години

Ужааааас, ужас !!! Да му вземат на Хитър Петър Волгата ???? Ужас !!!Вова, прати му една ЗАЗка поне, нека стане Пешо ЗАЗката !!!?

19

Анонимен

преди 8 години

един путински *** по малко да го назначат директно в алфа да си го храни путин с негови пари

18

Анонимен

преди 8 години

Ако тук пишат някакви смахнати *** с объркани руски мисли, то тоя Волгин за тях беше истински тролей !!! Не *** - тролей !!!

17

Анонимен

преди 8 години

Леле! Волгодонский отплува в канала на Историята.Рууските националисти в траур! Сал един Волен им остана. Е, и Първанов (Гоце), Овчаров (Р. Овч.), чат-пат Миша Миков...Довечера всички на демонстрация с руски знамена и портрети на Путин!

16

Анонимен

преди 8 години

славяни и русофили са същата жопааа като Америка за България

15

Анонимен

преди 8 години

наскоро даваха нещо за страдата на Дирекция на полицията на Лъвов мост, *** разходете го тоя човек, разкажете му нещо от българската история и не го оставяте да наглее по национална медия!

14

Вангелис Ставрос

преди 8 години

Исками се да ви припомня един цитат от Петър Петров Георгиев, т.н. Волгин:Иисус Христос е най-великият социалист на всички времена след Владимир Илич Ленин. Както и Владимир Илич, клетият Иисус е радикален визионер и революционер, който иска да сложи в ред разглобения свят, да се пребори с лъжата, алчността, двуличието, бедността и неравенството на капитализЪма. Програмата на Иисус е и програмата на Ленин за автентична социалистическа революция!Невероятно! И това, ако не е шизофрения. Антихристът и Христос всъщност са едно цяло, което се бори с капитализЪма... /Главната буква е моя

13

Be_google The Expert

преди 8 години

Единственото опозиционно радиопредаване беше РАЗСТРЕЛЯНО ПУБЛИЧНО!!! Какво ли още да чакаме от ФАШИОЗИНАТА РЕФОРМАТОРСКО-ГЕРБерска ШАЙКА?!?