6

Анонимен

преди 8 години

Бе не се правете на ударени !Не бягат от войната в Сирия !Преминават от Турция в Гърция , със нормални спасителни пояси и лодки ( с лодкар ). Организирано от Турция !Стига с пропагандата !

5

Анонимен

преди 8 години

Враговете на Европа са:1. "Журналистите"2. Либералите

4

Анонимен

преди 8 години

Призовавам всички, които им е мило и драго за бежанците да си разпродадат имуществото и да им дадат парите, за да си стоят там, откъдето са. Ако и това не им стига - да заминат при тях, за да им правят компания.След 5 години тези толкова милички и сополиви бежанчета ще ви бъркат в джоба (и в преносния и в буквалния смисъл) и ще ви питат що жените нямат бурки или що не сте ***, що не ходите в джамията. След 10 години няма да ви има, защото някое мило и сълзливо хлапе ще ви е заклало като пр

3

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

преди 8 години

"Предметите, предназначени за доставяне на радост и смях за децата, са били използвани от отчаяните семейства, които бягат от войната в търсене на мир и по-добър живот."В Турция война ли е избухнала? Не знаех? Аман от глупава пропаганда!

2

художника

преди 8 години

Децата не са виновни за нищо, но като пораснат ще почнат да мъстят за проваленото си детство и така други деца ще се озоват в тяхното положение, които пък на свой ред...... и така до безкрайност :-(

1

този дом е мой

преди 8 години

ами що не вземете да постнете някоя новинка с размириците в Холандия против бежанците а се опитвате още да ни промивате мозъците...за пари ли ?!!!...за много ли?!