23

Анонимен

преди 8 години

Има, скоро русия няма да има обаче...

22

Анонимен

преди 8 години

Украйна! Ама то има ли още такава държава :)))

21

до 18

преди 8 години

Виж какво, ако не си осъзнал няколко факта как работи светът нека ти ги кажа директно. Няма такова нещо като подкрепа на една държава към друга! Има само интерес. И за да бъде защитен този интерес има политика. Никой никого не е изоставил. Западът си дърпа черджето към тях. Русия прави същото. Нескопосаните държави като Украйна и България и много други сами са си виновни за положението, в което са. Който вярва в славянско братсво или западна подкрепа, то тогава той е ***!

20

Анонимен

преди 8 години

Няма какво да се лъжем. Руските фашаги загубиха Украйна.

19

тя

преди 8 години

Искат да "цицат" и от Русия , Европа и Америка , но няма да им се получи", от два стола, та на земята!

18

Анонимен

преди 8 години

Не разбрах украинците ли са фашисти или руснаците? Те са един народ между другото.

17

не точно

преди 8 години

До кримне защото са руснаци, а защото по време на насилствена смяна на властта в Украйна,проведоха референдум с който определиха бъдещето си по начин по който пожелаха.

16

дефолт

преди 8 години

с товя обявяване на фалит ,дълга към Русия няма да бъде опростен със сигурност!!!само мож да доведе до леко забавяне на събитията по събирането му

15

Анонимен

преди 8 години

matroshkite ot koga reshavat proglemite chrez sadeben pat

14

бе ти

преди 8 години

До кримразлика правиш ли между държава и население??? крим първо е бил част от дуржавата русия а и сега там преобладават руснаците. бесарабия никога не е била част от българия и няма начин как да претендираме за тази територия просто защото там има българи. за това и косово не е легитимна държава независимо , че преобладават албанците-те просто са се размножили и откраднаха изконна сръбска земя

13

чукча

преди 8 години

Стига вече с този Крим-самото административно действие на прехвърлянето на Крим към УССР е без никаква стойност според Запада тогава в далечната 1954 година, защото не признават Хрушчов като легитимен лидер на СССР а само на КПСС!

12

крим

преди 8 години

Крим бил руски защото там живеели руснаци? Ами тогава Бесарабия е България защото там живеят българи? Трябва ли българската армия да нахлуе незабавно там и да ги присъедини към България според теб?

11

света

преди 8 години

Светът изостави Украйна. Което си беше ясно че ще се случи, да разчиташ на запада като гарант си е да си туриш главата в гърнето. Ако Украйна не си беше съсипала армията и оръжията от съветско време сега никой нямаше да пипне. А ние какво учим от тая история, дето са ни останали 10 летящи самолета от 300?

10

Анонимен

преди 8 години

окрайна и 3 милиарда $ са несъвместими неща.

9

и кога

преди 8 години

До до 12съм казал , че истанбул трябва да бъде върнат на България??? казах , че имаме територии които са в турско и гръцко а истанбул си е гръцки

8

Иван

преди 8 години

Украинското правителство очаква повече от света отколкото той може да даде. Изобщо не са наясно горките, че сиренето е с пари, не става с марионетна политика. Няма да им дадат нито балтийските страни, нито Полша. Те най-мого използваха украинците в противопоставянето срещу Русия, а сега не помагат на украинците, пасуват си. Това е защото са дребни, заблудени кресльовци.

7

до 12

преди 8 години

Преди това е била Римска империя. Османска или Римска, български войник никога не е стъпвал в Константинопол / Истанбул. Виж, гърците по-имат право да твърдят че са били турския зад.ниk

6

аз бих казал

преди 8 години

До до 6че, турция би трябвало да се разпрадели между гърция и България . защо се връщаш само 500 години колкото ти е удобно???освен това крим е при украйна 50-60 години !! при украйна крим е бил подарен !! ние сме били завлядяни което не е признато по никои международни закони !!

5

чукча

преди 8 години

Коментар 7 казва точно всичко! Загубите на България заради украинските фашисти са милиарди!

4

до 6

преди 8 години

Виж сега, ако така ще гледаме нещата, то България е била турска. 500 години. Така че е редно ЕС да подари България и Гърция на Турция щом Русия ще си взима нещо дето било нейно преди 100 години.