97

Анонимен

преди 8 години

КАКВО МЕ ИНТЕРЕСУВА ВИЗОВИЯ РЕЖИМ НА САЩ ??? ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ДА Е ДОБРЕ И ФАКТА ЧЕ ЗНАМ АНГЛИЙСКИ ПЕРФЕКНО И МОГА ДА СИ НАМЕРЯ РАБОТА НА ЗАПАД НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ МИ ДРЕМЕ ЗА САЩ, ТАКА ЧЕ СИ ХВАЩАЙТЕ "НОВИНАТА" И ПЪТЯ...

96

Пенджуров

преди 8 години

До адулфГлуповат си, казах ти го по назад.Огледай се, па белким по-скоро го прозреш.

95

Анонимен

преди 8 години

Туристите от тези 38 развити страни няма да имат право да влизат в Съединените щати без виза, ако са били наскоро в Ирак, Сирия, Иран или Судан.Към Ирак, Сирия, Иран и Судан америкосите са забравили да добавят Русия и пак ще си имат проблеми с терора.

94

Андрешко

преди 8 години

То от как се помня, визовия режим все си е затегнат. С какво ще ни уплашат?

93

адулф

преди 8 години

До ПенджурофАбе ти четеш ли кво пишеш? Нали мрънкаш, ни в клин ни връкав, че някой въоръжавал децата ти. Да не са ставали професионални войници. А ти май си с мисловния багаж на онази русата, която сега въртят по новините, изоставила детето си.

92

Анонимен

преди 8 години

Нормално ,тук сме предимно експерти по марксистко -ленинска теория и практика.

91

321

преди 8 години

Аз щот' се засилих! Много ме е яд, че няма да ме пуснат в самия извор за тегляне на кредити за щяло и нещяло, за плащане на скъпи данъци, за непрекъснатото следене на всяка крачка, да внимавам постоянно да не съм наранил нечии чувства и да ме съдят за дискриминация, да се тъпча с какви ли не ГМО ***, защото качествените храни са много скъпи, или да съм опитно свинче за всекидневни експерименти без да разбера. Мерси, не ми трябва тази лъскава, но гнила отвътре Америка!

90

Анонимен

преди 8 години

До сис 129"всеки един обществен строй е диктатура".И как стигна до този извод?

89

Анонимен

преди 8 години

Постоянно в най-коментираните теми тук се появява някой психично болен които присвръх възбудата си залива темата с идиотизми.Днес се е "нарекъл" Пенджуров (разбирай селян..дур про..ст).Вчера беше -----------.Преди това бил "жена".Едно време лудите ги затваряха в клиниките а днес са ги изпуснали в интернет.Отврат.

88

Пенджуроф

преди 8 години

До адулфТи на това ли разчиташ бе , шубе? Някой да ги бил карал. От всякъде ти личи че си от толерантната "армия".

87

сис

преди 8 години

До Odysseus....Демокрацията реално е диктатура бе --всеки един обществен строй е диктатура.Затова всяка една диктатура има нужда от "патерици" или така нареченото обществено мнение-и също така международното мнение за дадената диктатура.А това същото мнение се оформя в "правилната" посока чрез медиите.....Затова ти плащат и на теб да тролиш...Зомбирането на обществото става най-лесно и ефективно чрез медийните бомби-новини.Примери много за масовата психоза,и ти участваш в нея-нали си ***....

86

адулф

преди 8 години

До ПенджурофНякой да е карал децата ти да стават професионални военни? Там са доброволно, унуфри.

85

Анонимен

преди 8 години

Няма и нямам намерение да пътувам до скапаните им щати. Но вие дето напирате да отидете там не се ли замисляте за коя категория *** ви смятат?

84

Анонимен

преди 8 години

До OdysseusДокато нещата се решават със сила от единиците силни, другите ще страдаме приятел.Тези единиците, които най-много искат култивация на подтисничеството, са лопнали отдавна портите а ние го ядем.

83

Пенджуроф

преди 8 години

Разсмя ме 116 Войниците не са ли нечий деца +Глупчо :)

82

Адмиралъ

преди 8 години

Нали са ни първи приятели?

81

Man United

преди 8 години

САЩ са най-лошия "съюзник" който някога сме имали! Лижем им *** по безпардонен начин, а те откровенно се юподиграват с нас и ни третират, като ***!Ако бях министър-прецедател отдавна да съм скъсал всякакви дипломатически отношения със САЩ! Ползата ни е близка до 0, а негативите са МНОГО!

80

Пенджуроф

преди 8 години

114 Не ме кефи че се стигна до тук. Грешни са парите за железа!

79

адулф

преди 8 години

До ПенджурофАбе кой ти въоражава децата бе? Изпусна ли, че армията е професионална? Дете на братовчеди си ти...

78

Анонимен

преди 8 години

И американците и руснацците са пълни идоти! Визи и за двете империи на злото!