22

стефани

преди 8 години

Първо прочетете книгите на Петър Дънов и после говорете. На църквата и на някои други хора не им отърва хората да са будни,защото не мигат да ги манипулират.Айнщайн се прекланя пред Дънов. А от кого са чалгите? *** народ лесно се управлява.

21

Анонимен

преди 8 години

Бояне, не знам какво си проучвал, но е за твое добро да се прегледаш при специалист. Не те обиждам, давам най-прияъелски съвет.

20

иридий-до 25

преди 8 години

Аааа, виждала е много хора! Кой я знае тая побърканячка може и да се е преструвала на кьор-пипи по партийна поръчка?

19

Анонимен

преди 8 години

Точно пък тази фондсция от къде на къде има права над името и? Уж другиъе го използвали неправомерно, но и те го правят също неправомерно.

18

Боян

преди 8 години

Ще цитирам малко от Блаватска - "Когото християнската традиция разбира като (дявола) и падналите ангели ... и глава на великото бяло братство"

17

Анонимен

преди 8 години

В момента държавата ни се ограбва по безпрецедентен начин от една шепа уруфляци, които като стане час пик ще си плюят на петите и ще оставят народа на произвола на съдбата, а те ще си харчат кървавите пари нейде в белите държави. Никой никъде и никога няма да докаже откъде са взели тези пари.

16

Анонимен

преди 8 години

Продължение на 23Аз няма да воювам за благинките на тъпанарите (заграбени от обикновения народ), които ни управляват и ще избягам по най-бързия начин от тази земя, защото не съм се родил, за да загина в името на Боко, Роко, Делянчо, Цецка, Цецко, Картофи, Цвекла, Зелки, Бобри, Оли.гоф.рени, Кре.тени и др. знайни и незнайни бок.луци

15

Анонимен

преди 8 години

Сега пророчествата й (няма да и споменавам името) ще потънат вдън земя и няма да може обикновения човек да чуе, че го чака мюсюлманска вълна, че Европа ще бъде залята и завладяна от същите и че трябва да се учат езици (Китайски, Руски и Английски), защото само там няма да бъдем гонени като животни и клани като прасета от Османската държава (империя), която ще превземе кирливата ни страна с още по-кирливите ни политици, дето се джавкат за оглозгания й кокал.

14

Боян

преди 8 години

Какво ми цъкате минусчета? Казал съм истината за тия двама лъжепророци - Ванга и Дънов и съм се аргументирал. Хайде нека който иска да докаже че са светци да се аргументира. Аз съм изследвал внимателно въпроса и така съм стигнал до тези истини. Това че някои без да са проучили стават част от култа към Ванга и Петър Дънов и после не могат да приемат че са сгрешили жестоко е жалко. Когато човек разбере че е сбъркал трябва да намери сили да си признае и да се поправи.

13

Румбо

преди 8 години

Да се замислим за какво се използва името на Ванга.Консуматор и производител N 1 е Русия-факт!Русия използва предсказанията(повечето фалшиви,но има и истински) за да предупреди САЩ и Запада по един завоалиран начин какво ще им се случи,ако продължат да я нападат.Във вътрешен план целта е да се убедят хората,че всичко това е предопределено.Както се казва-на война всичко е позволено!Впрочем и САЩ също използват грандиозни лъжи за целите си,като тая за абсолютната незаменимост на долара(примерно)!

12

Анонимен

преди 8 години

С какво се занимава тази фондация и кой я финансира ?. Да не е някоя сороска ?.

11

до 23 Гошу

преди 8 години

Вие сте пример за примитивното мислене на изполващата ежеминутно "модерни опиати" евроатлантическа, Софийска младеж. Бъдещето пред вас е много мрачно, без перспективно. Животът ви ще премине в наркозно състояние и ще си заминете от тои свят без усетите.

10

до 24 гошу

преди 8 години

Гошко много си зле с мисленето. Още ми е рано за пенсионер а за парите които изкарвам на месец можеш само да мечтаеш.....

9

до 21 гошу

преди 8 години

Гошенце, не е ли раничко за "друсане" , да беше изчакал поне до обяд.....

8

иридий

преди 8 години

Малоумната,смръдлива и кьорава бабишкера със запазени права от (фондация) абе, кога ще патентоват простотията като държавен актив, че тя си е и без това официална религия от край-време!

7

Боян

преди 8 години

Източника на медиумистичните им способности са демоните. Съществата които са се явявали на Ванга и с които е бил във връзка Петър Дънов който е имал за мисия да откъсне българите от Царска България от християнството и да ги въведе в демонски окултни доктрини са злите духове. Това са източниците на способностите им, демоните са казвали на Ванга какво "да вижда" за определен човек. Естествено много често предсказанията им не се сбъдват, това е един от признаците на лъже-пророците.

6

Боян

преди 8 години

Дънов пък след като заминава за щатите е вербуван от тамошните сатанински тайни общества и е изпратен отново в България за да разпространява ереста на ню ейдж доктрините. Дънов, Блаватска, Рьорих и други окултисти от това време са били под контрола на "Великото Бяло Братство". Сатанистката Елена Блаватска разкрива в книгите си че начело на великото бяло братство стои не друг а сатаната. Опичайте си акъла и правете изследвания преди да вярвате на лъже-пророци и врачки.

5

ostawete

преди 8 години

жената на почива в мир. Ей, нямате спиране. Била е човек все пак. Какво ли не правят парите. Простотията е безкрайна - за нея Айнщайн е бил сигурен, но не и за безкрайността на Вселената. Ванга е феномен, а феномените принадлежат на всички хора, аман от диваци, пръкнали с епо случайност в друга ера. В България е пълно с такива криминални типове с пари и с власт. Ех, ех.....

4

Боян

преди 8 години

Стига с тая Ванга! Ванга е била проводник на демони, както и Петър Дънов. Това не са били светци или пророци а оръдия на лукавия. Вангелия като малка е попаднала в ураган и ослепява, близките и се обръщат към помощ от врачове и извиквачи на духове и така Вангелия попада под влиянието на демони които после и нареждат да се нарича Ванга - на африканския език бапенде означава зъл дух който се вселява в човека и го контролира като подтиска волята му.

3

Стоун

преди 8 години

Щом от тея дето и говорили тя се е страхувала!! Сещайте се!!