63

до121просто като боб

преди 8 години

Много си далече от големите политически игри за да ги коментираш по своему.

62

ТОТО

преди 8 години

Бойко, пак ли ще мълчиш,бе тикво?Марш да си защитаваш народа, че ни писна от теб ве!

61

Анонимен

преди 8 години

Какви директиви и какво законодателство на европейската ко.чи.на трябва да спазва България, когато ние сме абсолютно нелигитимен и незаконен член на ЕС, както и на терористичната организация за държавен тероризъм Нато. Само ние в ЕС сме приети НЕЗАКОННО, БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ, БЕЗ ДА ПИТА НИКОЙ СУВЕРЕНА , дали е съгласен. Всички, които изпълняват европейските директиви и заръки, са национални предатели и продажници, които скоро ще бъдат съдени от народен съд, до един, вервайте ми.

60

ПРОСТО КАТО БОБ..

преди 8 години

РУСИЯ --СЕ СТРЕМИ КЪМ ЕНЕРГИЕН СВЕТОВЕН МОНОПОЛ!ТОЧНО ЗА ТОВА СЕ ВОДИ И ВОЙНАТА В СИРИЯ---ЗА ДА СЕ ТУРИ РЪКА , ВЪРХУ ДОСТАВКИТЕ НА ГАЗ И НЕФТ ОТ АРАБСКИЯ СВЯТ --ЗА ЕС!!!Ю.ПОТОК ЩЕ ИМА ---НО , НЕ ОТ РУСИЯ!ДАВАТОГЛУ ВИ ГО КАЗА В ПРАВ ТЕКСТ:ЩЕ ИМА НОВ ПЕТРОЛОПРОВОД ОТ АРАБСКИЯ СВЯТ , ПРЕЗ ТУРЦИЯ!ЗАТОВА РУСИЯ , ПРОБУТВАШЕ Т.Н....."ТУРСКИ ПОТОК"--ЗА ДА ВПРЕГНЕ И ТУРЦИЯ ....НО , НЕ МИНАХА НОМЕРАТА НА ПУТИН!ЗАТОВА --ПУТИН Е БЕСЕН!!ТУРЦИЯ И БЪЛГАРИЯ , МУ ТЪШНАХА ВРАТАТА ОТ ЮГ!!!

59

каймак АМ

преди 8 години

Все казвах ,че Меркел е умна жена и все минуси ми слагахте. Тези които подкрепяха Асад , пкк и хисбуллах , въобще да не се цупят ,че ще има строеж на Северен поток 2. Западно европейските държави направиха каквото е възможно да няма благоприятни условия за евентуални южни потоци. То не бяха арабски пролети , двойни стандарти , финансова подкрепа на терористични групи ....! Сега ще се примирите с реалността и ще се молите Меркел , да не е сънувала кошмари и да не завърти кранчето на дясно.

58

Анонимен

преди 8 години

Само ние сме балъци..........ето ги германците .........южен не, а северен да........неам думи

57

ЗАЩО Ю.ПОТО НЕ , ЛИ.

преди 8 години

ЗАЩОТО ИМА ЕДИН ВИЦ ОТ СОЦА:На конгрес на СИВ , в бившия СССР...Брежнев , пръд""л и всички го чули.За да замаже работата ,Брежнев , разгневен извикал:--Тодоре , веднага напусни залата!--/за Тато.../След конгреса един от най-приближените го попитал:--Защо го изгонихте, бе др.Брежнев...не беше Живков?--ИЗГОНИХ ГО , ЗАЩОТО КАТО ВИДИ ЧЕ АЗ СЪМ ПРЪД""Л --ЖИВКОВ.... ЩЕ СЕ НА.СЕ.РЕ...ТАКА Е ВИНАГИ --С НАШИТЕ КОМУНИСТИ и РУСОФИЛИ...!!!!

56

Анонимен

преди 8 години

Значи в момента центаджиите обясняват, че южен поток ни прави зависими, а северен - не! Е, все пак е северен и все пак сте центаджии

55

До 83

преди 8 години

Ти си пример за регресивна еволюция - от човека директно към амебата. И да знаеш, скоро ти и подобните ти ще копаете Северен поток VI, ама на ръка. Защото великите - и немци, и американци, и руснаци, винаги ще се разберат помежду си, а амебите винаги ще си бъдат амеби.

54

Анонимен

преди 8 години

Центаджиите ги направиха на 5 ст. Това е! Останалото е бля бля :-)

53

Анонимен

преди 8 години

Mnogo vajna novina TURCIA I IZRAEL se dogovoriha za postroyavaneto na gazoprovod ot Izrael prez TURCIA za EVROPA ,osven tazi novina oshte evreite sa se saglasili za ubitite pasajeri na turskiya korab prez 2010 god koyto patuvashe za GAZA da izplati 20 miliona dolara obezshtetenie

52

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 92 русия няма бъдеще

51

Анонимен

преди 8 години

северен поток ще има само АКО САЩ каже да русия никой не я пита

50

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТА и русия ще се разпадне това пък е ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРНО

49

юбералес

преди 8 години

Необхдимо е да има северен поток 2, тъй като консумацията на газ в Германия е 90 млрд. м3, а северен поток 1 е с дебит от 55млрд. м3. Южен поток е ненужен, тъй като концумацията на балканите,Унгария, Словакия, Австрия и Италия е около 100 млрд. м3, а дебита на украинските тръби за износ е 190 млрд.м3.

48

Анонимен

преди 8 години

ЕС трябва да има една единствена стратегическа цел - задушаване и унищожение на Фашиска ***. ---------------- Но вместо това прави търговия с Русия, съвместни проекти, това онова :-) аде кажи сега, кой е глупакът тук?

47

Анонимен

преди 8 години

Това са много важни въпроси за българският народ и държава, но никой не дава отговорите!!! Агент Уйл Стокмън!ЦРУ!!! --------------------------- Даже вчера ти дядоха отговор ве будала. Но ти не чуваш. Ако си жена, забрави какво съм казал, няма значение :-)

46

60р™

преди 8 години

ЕС трябва да има една единствена стратегическа цел - задушаване и унищожение на Фашиска ***.

45

Анонимен

преди 8 години

Много прости хора живеят в България. Съда като оневини някой престъпник, скачате, а когато Меркел си дрънка речта я слушате и се съгласявате. Ама и престъпникът може да ви обясни защо са го оневинили - по тоз закон, по онзи закон ... Кога ще разберете, че се гледа резултата, а не се разстждава върху нечии думи

44

ан

преди 8 години

аз пък искам да знам по каква логика ще се вози втечнен газ от америка ,катар и др и ще се използва попътен вятър ли та да стане с нормални цениа защо се събират в париж за климата като не мислят колко ще замърси един танкер природата докато дойде до полша ,а руската тръба му е под носасамо говорят за зависимости е,нали и тези ,които доставят газа са зависимикаква им е ползата да затворят тръбата при толкова вложени капитали и защо сега не спрат руснаците газа за турция,аааплямп