25

Анонимен

преди 8 години

До дедо ЙовТова, което предлагате е неправилно, защото тогава всички ще бъдат третирани като безотговорни по дефиниция, за да не се допуска реална проява на безотговорност. Все едно да вкараме всички в затвора, за да няма престъпления.Това на какво ви прилича?Всеки случай си има дълга предистория и затова трябва да се преценява по отделно.

24

Анонимен

преди 8 години

Финансовите проблеми не са основание майка да изостави детето си. Ако детето е било нежелано, това е друг въпрос. Майката е с отклонения и явно не знае как да се предпазва от нежелана бременност. Стига с тия глупости Народът това, Народът онова.. Индивидът носи отговорност за поколението си, ако е неспособен има психиатрии за целта, а за децата - осиновяване. Много хора нямат деца и искат да осиновят, защо се отнема този шанс

23

художника

преди 8 години

До тцЪНарода не е ***, ама виж- за безотговорността си прав, а тя е следствие от държавното управление.

22

тцЪ

преди 8 години

До художникаГлад и недоимък все е имало... Народът е озверял от простотия и безотговорност!

21

anonimen

преди 8 години

spored men roditelite s malki deca trqbva da polzvat predimstvo za namirane na rabota ,ma neznam koq organizaciq trabva da se griji za tova

20

Анонимен

преди 8 години

Има излишно дете и не може да се грижи за него. Ами да направят някаква процедура в тези случаи да се иска съгласие на родителите и детето да се осиновява от други родители. Аз с радост ще взема такова дете. Но да оставиш малко дете на студа с часове. Може да измръзне и да изгуби крайниците си. Бебетата не са добре терморегулирани. Тъжно е, че това се случва в "европейска" България.

19

художника

преди 8 години

Българийо, родино мила.... Какво стана с теб, че майките да си оставят децата на божията милост??? Народа е озверял от глад и недоимък.Политиците ни озверели от лакомия и охолство.Държавата ни е потънала в корупция и безнравственост.

18

до Сашо от 17

преди 8 години

Брат ми въпреки, че кара ТИР успя да си вземе детето. Майката не е алкохоличка или наркоманка, просто го беше зарязала при родителите си. Ама сега какво... Гледам го аз, защото той няма физическа възможност.

17

дедо Йов

преди 8 години

Айде омръзна ми да чета за подобни ***! Да се спре вече страданието на децата, те не са виновни горките че родителите им са ***, държавата да си влезе в ролята и тотален контрол на раждаемостта, нямаш адресна регистрация, живееш в жилище в което няма да живее и животно, нямаш един ден трудов стаж и т.н. ами няма да отглеждаш и деца! Ще кажат че няма начин да бъдат проследявани всички случай, в недалечното минало навсякъде имаше по едно "ухо" и всичко се знаеше!

16

Анонимен

преди 8 години

Аз изобщо не вярвам, че причината е липса на пари, просто това е най - удобното оправдание. А и пише, че досега детето е гледано добре, явно има някаква по- сериозна причина, психически проблеми на майката, проблеми с бащата, с новия й мъж, и какви ли още не сценарии.

15

Жан Габен

преди 8 години

Докъде ни докараха... да изоставяме децата си понеже нямаме пари да ги гледаме. Майко Българийо, събуди се вече и да изметем тези дето ни причиниха всичко това за тези 25-26 години. Безсрамници такива - майка да изостави детето си защото няма пари.... срам и позор за управляващите. Горката майка....

14

Анонимен

преди 8 години

До АйшеДа вие направо ги мятате в кладенците, че да е сигурно, че няма да оцелее и да ви го върнат.

13

Сашо

преди 8 години

ще ти отговоря защо: защото институцията наричаща се Агенция за закрила на ДЕТЕТО, е Агенция за закрила на майките, защото съдебните състави по семейните дела са ОТВРАТИТЕЛНО КОРУМПИРАНИ и са почти на 100% феминизирани, защото обществото ни е болно от ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ, че априори майките са по- добрият родител, а бащите са банкомати, а като свършат кинтите кучета го яли. По-добре си мълчи и мисли ако можеш ти, БГ-МАМО, понеже си в ГОЛЯМ дълг към децата на БЪЛГАРИЯ и към БГ--БАЩИТЕ!!

12

Анонимен

преди 8 години

Добре де, нямала пари, ама не можа ли да го заведе при социалните или в дом за сираци, а не да го оставя на вън посред зима?! Това вече не го проумявам! А иначе всеки може да изпадне в трудно положение, обаче това да си оставиш детето просто така без никаква мисъл дали ще оцелее или не няма как да го приема. Оставила го е в двор! Ами ако никой не го беше намери няколко часа? Щяха да намерят едно вкочанено тяло! Явно жената не е добре с главата, не само финансово.

11

Мамчета

преди 8 години

До До СашоЗащото майката плющи съдията, примерно.

10

надарен извратеняк

преди 8 години

Да дойде тая при мен, да й направя близнаци, а си сформира футболен отбор направо! 22 см!

9

До Сашо

преди 8 години

Щом съдът не ти дава детето, явно има защо...

8

Анонимен

преди 8 години

Заради конфликтите на родителите го отнасят децата! Ужасно е, но и цялата ситуация е доста запленена.

7

Айше

преди 8 години

ний така ни правими, гяурска жина саму можи такува нешту да напрай!

6

гербист-столичан

преди 8 години

Нека сега да я глобят за постъпката ѝ, да види че не е добре така. Много се разхайти тоя народ, много слободия.